Απεγκατέστησε οτι έκδοση της java βρεις στο add/remove programs, κάνε ένα restart και μετά ξανακάντην εγκατάσταση.
Done!!
Ευχαριστώ πολύ!
Τι καινουργιο ειναι τωρα αυτο? Παω να μπω google, facebook, youtube κλπ και δεν ανοιγει τιποτα. “Προβλημα φορτωσης σελιδας, δεν βρεθηκε ο εξυπηρετητης” λες και δεν εχω ιντερνετ. Στο rocking ομως μπαινει κανονικα (προφανως αφου το γραφω αυτο). Στο εντελως ακυρο αυτο. Και στον Internet Explorer το ιδιο.
Dafuq? Σα να ειναι μπλοκαρισμενα τα ports. :? Καμια ιδεα?
Και σε μένα τα ίδια. Το περίεργο είναι ότι ενεργοποίησα το 3g στο κινητό και μπαίνει κανονικά από εκεί. Αν συνδεθώ όμως από το wi-fi δεν μπαίνει ούτε από εκεί.
Ευτυχώς που το έχει κι άλλος το πρόβλημα γιατί νόμιζα ότι έφταιγε το wi-fi μου.
Εκτός κι αν έχεις hol, οπότε θα φταίει αυτό…
Hol εχω και μαλλον καμια μαλακια με το DNS εχουν κανει απ’οτι βλεπω στο troubleshoot. Ελπιζω να το φτιαξουν μεχρι αυριο γιατι σε κατι τετοια ειναι τα ζωα μου αργα οι τυποι… Παω για υπνο
Αλλαζεις τους dns σου σε opendns ή της google και εισαι μια χαρα.
rip noob, αυτό πως γίνεται??
Στις ιδιότητες δικτυου, δεξι κλικ, tcp/ip v4 properties, εκει που λεει dns βγαλτο απο αυτοματο και στα κουτακια που θα εμφανισει βαλε
8.8.8.8
και
8.8.4.4
Ευχαριστώ!
Δουλεψε?
Εμένα μου δούλεψε εν μέρει. Στο imdb συνεχίζει να μην μπαίνει και το fb το ανοίγει αλλά βλέπω μόνο ένα άσπρο και κάτι σκόρπια γράμματα.
Εντίτ: Άκυρο για fb. Τώρα μου το άνοιξε κανονικά.
[B]HELP.![/B]
θέλω να βάλω πολλά αρχεία vob σε VLC ή media player classic Και θέλω να δω τον συνολικό τους χρόνο!
καποιος τρόπος?!!
Για το θέμα με τη google κλπ που δεν μπαίνει, γίνεται γρήγορα με ένα απλό disconnect/connect μέσα από το router ωστέ να αλλάξει η IP.
Η IP δεν εχει σχεση με τους dns servers.Αμα ειναι down οι 2οι, οτι IP και να χεις, δεν προκειται να σου ανοιγουν σελιδες.
mayday χωριανοι!

ναου ΓΟΥΑΤ?
το εγκατεστησα με εβαλε να κανω επανεκινηση και τωρα δε με λεει κατι ουτε το βρισκω πουθενα :S
Το θέμα είναι να μη ξαναβγεί το μήνυμα οτι έχεις χαμηλή virtual memory.
αααα αυτοματα γινεται η δουλεια?
Ναι, όπως λέει και η microsoft
"The package will change the Initial size value to 1.5 times of your RAM and change the Maximum size value to 3 times of your RAM if the space is enough."