Pc problems\αποριες

ευχαριστω μαν!:rockon:

εδώ και πολύ καιρό κολάνε τα πάντα, στην ουσία παγώνει όποια εφαρμογή τρέχει (word, firefox, media player δεν έχει σημασία αν είναι μία ή πολλές). Το θέμα είναι ότι κρατάει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά όλα συνεχίζουν κανονικά μεχρί να γίνει πάλι το ίδιο μετά από 15 λεπτά (αν πατήσω κάπου την ώρα που παγώνει απλά ασπρίζει η οθόνη για λίγο)
Το pc θεωρητικά είναι γρήγορο, καλός επεξεργαστης, ξεχωριστός (γρήγορος) σκληρός για τις εφαρμογές και άλλος για τα media files, 6GB μνήμη, και 64μπιτα original windows 7 home premium.

help!

μυριζει φορματ.

απο ποτε στο κανει αυτο?δοκιμασες να σβησεις προγραμματα απο το τασκ μανατζερ για να δεις αν το προκαλει καποιο απο αυτο?

επισης με tune up εκανες κανα defragment ή εκκαθαριση σκληρου?

ναι, έπεξα αρκετά με τον τασκ μανατζερ αλλά τίποτα, υπάρχει πολύ κενό στους σκληρούς επίσης αλλά defragment δεν έκανα (θα το βάλω το βράδυ). Πάνε αρκετές βδομάδες που το κάνει απλά πλέον είναι πολύ πιο συχνό (οποτε και πιο εκνευριστικό)

μηπως παιζει τιποτα με hardware?

καμια υπερθερμανση μηπως η καρτα αρχιζει να τα παιζει???

περιμενω και αποψη rip_noob

Κανε κανεναν έλεγχο συστηματος και κανεαν defrag απο Tune Up Utilities ή κάτι αντίστοιχο! Επισης αν έχεις γεμισει την desktop με εικονιδια, άρχισε να τα αραιωνεις! Παιζει να φταίει και αυτο!

Έχω ένα κείμενο pdf απο το οποίο θέλω να κάνω κάποιες σελίδες αντιγραφή επικόληση. όταν παω να το μαρκάρω δεν μαρκαρεται ολόκληρο. Δηλαδή πιανει μερικές λέξεις , η αλλές τις μαρκάρει μισές. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί?

δοκιμασε να πατησεις select all πανω στο edit.

αλλα το πιο πιθανο ειναι παλι να αφησει λεξεις

αλλιως δες εδω http://www.convertpdftotext.net/

το πρωτο πραμα που βρηκα στο google για convert.

Με το select all πάλι το ίδια μαρκαρε. Το έκανα αυτό με το convert απο pdf σε word και μετατράπηκε μια χαρά.
Ευχαριστώ!

Ενα ενδιαφερον λινκ οσον αφορα “pc αποριες” :smiley:

παιδια σκατα παντου

ξαφνικα εκει που επαιζα neverwinter nights 2 εκλεισε η οθονη σαν να μπηκε σε power save mode.το εκλεισα το ανοιξα και μετα παλι το εκανε αυτο μετα απο δυο λεπτα.Κ παλι το ιδιο αν το εκανα reset…

εντωμεταξυ το pc δεν παραπενει σε λειτουργια.

αφου εκανα πολλα βαλε-βγαλε στα καλωδια και κλεισε ανοιξε το pc ,ειπα να βαλω απο το bios την λειτουργια της εσωτερικης καρτας γραφικων και λειτουργει τωρα μια χαρα.

και ρωταω τι καρτα γραφικων να παρω τωρα ξερει κανεις τι παιζει με τις σημερινες?

ddr2 ειναι η υποδοχη…

Μπορει να μη φταιει η καρτα γραφικων,σου εβγαζε πριν τετραγωνακια,αλλοιωμενα χρωματα κτλ οταν ηταν στην επιφανεια εργασιας ή σε παιχνιδι?Ισως ειναι θεμα τροφοδοτικου,αν ειναι κανενα noname δηλαδη να μη μπορει να δωσει αρκετο ρευμα και να κλεινει.

*ddr2 ειναι τυπος μνημης,οι υποδοχες για καρτες γραφικων ειναι PCI-E (εκτος αν εχεις παλιο μηχανημα που παιρνει AGP,αν και δε το νομιζω)

και εγω το σκεφτικα για θεμα τροφοδοτικου αλλα και ο υπολογιστης δεν θα συνεχιζε να δουλευει κανονικα τοτε?Γιατι δοκιμασα να δω αν συνεχιζει να συμπεριφερεται κανονικα αλλα δεν ανταποκρινονταν στα κουμπια…

αν εχει θεμα τροφοδοτικου τι γινεται?

Edit:οχι καποια αλλοιωση στα γραφικα δε μου την εβγαζε προηγουμενως.

Λεω για θεμα τροφοδοτικου γιατι οταν παιζεις καποιο παιχνιδι,η καρτα τραβαει πιο μεγαλη ισχυ και κλεινει γιατι το τροφοδοτικο δεν μπορει να την δωσει,οπως επισης και λογω υπερθερμανσης…σε χρηση απλη(internet,μουσικη,office κτλ) στο εχει κανει ποτε?

α ναι πανω απο δυο λεπτα δε κρατουσε το pc!

εμπαινα mozilla και εκλεινε παλι η οθονη…

Μπορει καποιος να μου εξηγησει το εξης:

Οταν μια συσκευη υποστηριζει power over ethernet, τοτε μπορει να λειτουργει με ρευμα μεσω εθερνετ ή μπορει να φορτιζει συσκευες μεσω εθερνετ?

Πως ακριβως δουλευει?

Το πρώτο, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα voip τηλέφωνα τα οποία είναι poe.

rip noob καποια προταση για το προβλημα μου παιζει?

βσκ οταν εχω θεμα στο τροφοδοτικο τι κανω???και τι κανω για να διαπιστωσω οτι οντως υπαρχει θεμα τροφοδοτικου…μην αγοραζω τζαμπα καρτες…

Δεν πρεπει ομως να υποστηριζει και poe η συσκευη τροφοδοσιας?

Δηλαδη αμα εχεις ενα switch & ενα voip τηλεφωνο, πρεπει και τα 2 να ειναι poe συσκευες, σωστα?

Εκτος αν βαλεις στην συσκευη-πηγη ενα adaptorα τροφοδοσιας.

Ε ναι, δεν το έγραψα επειδή νόμιζα οτι το ήξερες.
Το switch πρώτα πρέπει να υποστηρίζει poe.
Συνήθως οι κατασκευαστές βγάζουν 2 μοντέλα, το ένα με poe και το άλλο χωρίς.