Pc problems\αποριες

Λεω οτι τα ξερω, αλλα τα ειχα μπερδεψει :smiley:

Ευχαριστω!

Ξέρει κανείς τι παίζει τελευταία με μερικά video στο youtube? Πρέπει να έχει πέσει αναβάθμιση η κάτι σχετικό (αν είναι κάτι προφανές… ναι είμαι άσχετος) και μερικά δεν παίζουν και τόσο καλά εδώ και λίγες μέρες.

Τι εννοεις “δεν παιζουν καλα”;;

κολλάει υπερβολικά και κάνει skip. Βασικά βρήκα κάτι σχετικό δοκιμάζουν έναν εναλλακτικό τύπου βίντεο αντί του flash και σε εμένα δεν παίζει. Αν θες μπορείς να το απενεργοποιήσεις κάτι που έκανα.

here it is

http://www.youtube.com/html5

Εμενα δεν μου κολλαει τπτ. Μηπως χρησιμοποιηεις Internet explorer???

οχι, mozilla εδώ και πολύ καιρό.

Σήμερα ο υπολογιστής μου βγάζει συνεχώς αυτό το μνμ και δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι στο διάολο σημαίνει

όποιος θέλει μια μικρή βοήθεια

Εκτελεσες το Chkdsk?

δεν ξέρω καν τι είναι αυτό το πράγμα :stuck_out_tongue:

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-performance/using-windows-7-how-do-i-run-chkdsk/a68b3e4d-1a42-e011-9767-d8d385dcbb12

ok done!

thaks :smiley:

Έχω ένα θέμα με τα ηχεία από το pc μου, εκεί που παίζουν κανονικά ξαφνικά χαμηλώνει η ένταση μόνη της και επανέρχεται μετά από κάποια δευτερόλεπτα και μετά από λίγο ξανά τα ίδια μέχρι που κάποια στιγμή συνέρχεται και παίζουν κανονικά.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και σχεδόν ένα χρόνο πριν αλλά δεν θυμάμαι να είχα κάνει κάτι συγκεκριμένο και σταμάτησε να το κάνει.
Το μονό που έχω κάνει είναι να τσεκάρω τα βύσματα να δω μήπως δεν κάνουν καλή επαφή αλλά δεν είναι εκεί το πρόβλημα δυστυχώς.
Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει? (υπάρχει περίπτωση κάποιας παρεμβολής?)
Ελπίζω να μην είναι στα πρόθυρα να με αποχαιρετίσουν γιατί δεν είμαι για έξοδα.

μαλλον καπου στην επαφη χαλαει το πραμα

Το ποιο πιθανό είναι αυτό Don αλλά αυτό που με τρελαίνει είναι ότι, οκ είναι κάποιο πρόβλημα επαφής, γιατί όμως πριν ξεκινήσει το πρόβλημα και στην διάρκεια του προβλήματος (Κανά 10 λεπτό περίπου κρατα) χωρίς να έχω πειράξει τίποτα μετά παίζει κανονικά? Εάν είναι τελικά πρόβλημα επαφής δεν θα έπρεπε να ήταν μόνιμο?
Ξέχασα να αναφέρω ότι το πρόβλημα ξεκινά λίγο μετά το άνοιγμα του υπολογιστή.

χαχα το ιδιο εχω προβλημα εχω και εγω και δεν ξερω τι να κανω!και περυσι το ιδιο.βεβαια δεν το κανει παντα.κανενας καμια ιδεα?

Μηπως εχουν σκονη?Τα βαρεσες καθολου?

το γουφερ εχει σκονη θα ελεγα αλλα τα ηχεια οχι.
ουτε τα εχω βαρεσει.τωρα εχει πολλη καιρο να μου κανει αυτη την αυξομειωση.

Δοκιμασες να κανεις κανα update τους drivers της καρτας ήχου σου?

να σου πω την αληθεια οχι.:roll:
θα κανω το update και μετα θα δειξει.
αν και δεν νομιζω να ειναι θεμα drivers

Ξερει κανεις καποιο προγραμμα που να του δινεις audio files και να παραγει αρχεια κειμενου?Εχω κατι συνεντευξεις που πρεπει να τις μεταγραψω σε κειμενο και θα με γλιτωνε απο αρκετες ωρες πρηξιματος.