Pc problems\αποριες

^ Θηρίο, για τσέκαρε ένα που βρήκα : [I]http://www.nch.com.au/scribe/index.html[/I]

Αυτο το βρηκα κι εγω,αλλα ειναι για να σε βοηθαει να κανεις transcription,δηλαδη φορτωνεις το αρχειο ηχου και σου δινει απο κατω χωρο για να γραψεις,και εχει διαφορες ρυθμισεις για ταχυτητα της αναπαραγωγης κτλ.

Αυτο που λεω εγω ειναι να κανει αυτοματα το αρχειο ηχου σε αρχειο κειμενου,καπου ειδα οτι με το Adobe Audition μπορεις να το κανεις,αλλα το κατεβασα και δεν βρηκα ακρη.Τελοσπαντων,θα τις κανω μονος απ’οτι φαινεται,η τεχνολογια ακομα δεν εχει φτασει στο σταδιο που θελω :Ρ

Θελουμε να παρουμε επιπλεον RAM για ενα pc που εχουμε για να ηχογραφουμε. Το pc εχει 4gb τωρα( 2 στικακια των 2gb). Το καταλληλο θα ηταν να αγορασουμε την ιδια αλλα δεν την βρισκουμε εδω και απο ebay που την βρηκα, ειναι 100+. H απορια που εχω ειναι η εξης: Αν παρουμε καινουργια RAM, πως ξερουμε οτι θα δουλεψει και δεν θα χρειαστουμε bios update; Δεν θελω να μπλεξω με αυτα, ηδη την εχω πατησει μια φορα.

Να κοιταξεις να εχει ιδιες ταχυτητες και ιδιο latency.

το windows media player δεν παιζει flac? υπαρχει καμια προσθετη λειτουργια?

Τη ειδους ηχογραφιση θελεις να κανεις, ποσα καναλια ταυτοχρονα δλδ?

Rage, πολλα καναλια, και θα ειναι φορτωμενα και με vst. Οπως ειναι δηλαδη τωρα την παλευει με 5-6 καναλια που εχουν Amplitube,Guitar Rig και καποιο vst για τυμπανα. Αλλα το παμε για παραπανω.
Mackintosh, το ξερω αυτο αλλα περα απο το οτι πρεπει να ειναι ταχυτητες και latency το ιδιο με τις υπαρχουσες, αν ο επεξεργαστης ειναι πιο παλιος απο τις ram θελει bios update για να τις διαβασει και ειναι μια διαδικασια που δεν πολυψηνομαι να κανω.

Ξέρεις κάνας άνθρωπος πως στο διάολο γίνεται να εγκαταστήσουμε ένα microsoft office που έχουμε κατεβάσει από τορρεντ;

Θα τον ευγνωμονώ για πάντα

Να κατεβασεις ειτε το openoffice ειτε το libreoffice που ειναι και δωρεαν.

Δεν θα σε σωσει η επιπλεον μνημη νομιζω… Με τι καρτα ηχου?

Εξαρταται σε τι μορφη το κατεβασες…λογικα ειναι κατι σε ISO?

Πήγα σαν καλό παιδί να κάνω εγκατάσταση των ενημερώσεων στο ubuntu αλλά σε κάποια φάση έγινε αποσύνδεση από το ιντερνετ και τώρα δε μπορώ να την συνεχίσω. Λέει ότι τα εγκατεστημένα πακέτα μου έχουν ανεπίλυτες εξαρτήσεις. Κάποιος να βοηθήσει την άσχετη :roll: ?

ποιος ξερει καλα το mkvmerge?

http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoolnix/doc/mkvmerge-gui.html

:smiley:

Πόσο εύκολο είναι να γίνει format σε ένα pc?? θέλω να γλιτώσω τα χρήματα σε τεχνικό που τουλάχιστον εδώ παίρνουν 25 ευρώ ταρίφα και μόνο που θα τους το πας + το format ένα 50αρικο το έχω σίγουρο.

Δες βιντεακι στο youtube και απλα ακολουθα τα βήματα. Είναι πάρα πολύ απλή διαδικασία. Απλά φρόντισε να βάλεις τα δεδομένα σου σε κανέναν εξωτερικό δίσκο γιατί θα σβηστούν.

1. Θα μπεις στο bios (πατας το κουμπι delete στην εκκινηση) και θα βαλεις first boot device το dvd-rom σου και 2ο το σκληρο σου δισκο

2. Θα βαλεις το cd των windows, και πατας ενα οποιοδηποτε κουμπι οταν το ζητησει.

3. Ακολουθεις τα βηματα :stuck_out_tongue:

4. Restart, και δε πατας κανενα κουμπι, απλα περιμενεις

Οτι κι αν κανεις, backup.

έχω μια ερώτηση,παρακαλώ απαντήστε ειλικρινά.
μόλις με πήρε ο αδερφός μου από το σπίτι για να μου πει ότι ενώ ήταν στο pc εκείνο έκανε ένα μπαμ και έβγαλε καπνό (κοινώς κάηκε). υπάρχει περίπτωση να έχει σωθεί ο σκληρός ή να με πιάσει κατάθλιψη από τώρα?

Λογικά θα κάηκε το τροφοδοτικό, δεν νομίζω να έπαθε τίποτα ο σκληρός. Μπορεί να τον συνδέσει σε άλλο υπολογιστή και να δει άμα έχει πρόβλημα.

ναι σώθηκες τώρα, εδώ με φωνάζει για να του κάνω install παιχνίδι. θα το πάω το απόγευμα πλαίσιο και βλέπουμε. thanx πάντως!

[B][SIZE=“4”]SOS ΠΑΙΔΕΣ ![/SIZE][/B]

Ξερει καποιος πως επαναφερουμε καποιον σελιδοδεικτη αν τον διαγραψουμε στον google chrome ???