Pc problems\αποριες

Τωρα σωωωθηκα…:lol: :lol: #-o

για δοκιμασε απο το cd των windows να κανει recover(ή καπως ετσι τελος παντων)…

Δεν μπαινει το νετ μου σε καπια σαιτς και εχω δοκιμασει και απο μοτζιλα και απο οπερα και απο εκςπλορερ

καμια λυση για το προβλημα μου?

Θέλω να ανοίξω κάτι mpeg-4 αρχεία με Quicktime και όταν τα ανοίγω λέει: Error 2041 an invalid sample description was found in the movie …

Τα αρχεία της ιδια σειράς που είναι σε avi τα ανοίγω με windows media αλλά χρειάζονται divx. Αυτά χρειάζονται κάτι παρόμοιο?

Πφ μαλακιες του quicktime.
Δοκιμασε με καναν VLC Player ή BS Player.

Μπορει να χουν προβλημα τα sites,οχι εσυ.

Μηπως οταν πας να μπεις στα site κατεβαζεις τιποτα ταυτοχρονα?

solved

δεν μπορει να κανει σερτς ουτε στο γουγλη μου παν να κανω φορματ,στο φορματ οτι εχω αποθηκευμενο χανεται??αα δεν εχω τα σι ντι του πι σι ειναι απαραιτητα για το φορματ?

Κατσε ρε αμεσως φορματ.

Πρωτα κανε ενα σκαν το πισι για adaware με το spybot:search n destroy

Βαρα κανα ρισταρτ στο ρουτερ σου, αν εχεις να κανεις μερες.

To format αδειαζει τον σκληρο σου δισκο.Φευγουν ολα.Windows,προγραμματα,τσοντες,φωτογραφιες,μουσικη.
Αρα ναι,πρεπει να χεις Windows διαθεσιμα για να τα ξαναπερασεις και να κρατησεις οτι χρειαζεσαι σε DVD.
Α,και τα drivers θα χρειαστουν,αλλα αυτα στα χουν δωσει λογικα οταν αγορασες το pc σε CD.

ειναι λαπ τοπ βασικά αλλα δεν σε πολυεπιασα ειμαι ασχετος απο πισι

αυτο το adaware το εχω κανει και βρηκε 5 new critical objects,το ρουτερ ποιο είναι?

@thats:
Το ίδιο πρόβλημα είχα και γω πριν μέρες. Το πισι σου θα έχει γεμίσει trojan πιθανότατα. Εγώ έκανα φορμάτ, αφού το αντιβάιρους μπλόκαρε συνέχεια τα τρόγιαν και ενώ έκανα σκανάρισμα για ιούς και τρόγιαν δεν είχε αποτέλεσμα. Οπότε φορμάτ.
Έδιτ: Εγώ τώρα έχω πρόβλημα με το hotmail. Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την καινούργια έκδοση, και χρησιμοποιώ την κλασσική. Το σαιτ λέει να καθαρίσω το cache και τα cookies και να ξανακάνω λογκιν, αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τίποτα?

1)οταν κανεις φορματ φευγουν ολα, και συ θα ξαναχρειαστεις να περασεις ξανα βασικα προγραμματα.

2)Ρουτερ ειναι το μοντεμ, η συσκευη που σε συνδεει στο νετ.Καντου ρεσταρτ

3)οτι σου βγαζει το adaware και ειναι επικυνδινο το σβηνεις η το βαζεις σε καραντινα

οκ μια ερωτηση όμως δεν εχω τα σι ντια που ήταν μαζι με τον υπολογιστη παιζει προβλημα??βασικα δεν ξερω καν αμα είχε σι ντι ο θείος μου μου το έδωσε.και πρ’επει πριν το φορματ να τα αποθηκεύσω όλα σε κάποια σι ντι?.

μιας και μιλαμε για λαπτοπ ψαξε πρωτα για τους drivers…αλλιως μπορει να μπλεξεις…
τι μαρκα ειναι και ποσο παλιο??

Καλυτερα ρωτα και πες καποιον που ξερει να κανει φορματ,να στο κανει.
Η’ στη χειροτερη πηγαινε το σε καναν τεχνικο να στο κανει σιγουρα,αλλα θα πληρωσεις κανα 50αρι εκει.

να περασω ξανα τα βασικα προγραματα οκ αλλα θα σβηστουν και οι πικς που εχω??πφφφφφ αυτα που βγαζει το αν αγερ δεν τα κανω τιποτα απλα πατάω νεχτ και μου λεει οτι εβγαλε 529 objects και έχει σε καραντίνα 187

Το φορματ παντως δεν ειναι η πρωτη λυση.Κανε σκαν απανωτα, καθαρισε λιγο το πισι σου με αντιστοιχα προγραμματα και μετα βλεπεις

άμα πάω σε τεχνικο να κάνει φορματ θα μου σώσει και καπου το υλικο που έχω η πρέπει να το κάνω ο ιδιος?

δεν ξερω ποσο παλιό ειναι acer travelmate 2300