Δεξί κλικ στο MyComputer–> Properties–> Advanced tab–> Performance settings–> Advanced tab–> Virtual Memory change
Αλλά τι σχέση έχει με το defrag, και τι ακριβώς σου κολλάει?
Δεξί κλικ στο MyComputer–> Properties–> Advanced tab–> Performance settings–> Advanced tab–> Virtual Memory change
Αλλά τι σχέση έχει με το defrag, και τι ακριβώς σου κολλάει?
δεξι κλικ στο ο υπολογιστης μου---->Ιδιοτητες
Καρτελα Για προχωρημενους—>πεδιο Επιδοσεις—>κλικ στο ρυθμισεις---->καρτελα για προχωρημενους —>
πεδιο Εικονικη μνημη—> κλικ στο αλλαγη—>πεδιο Προσαρμογη μεγεθους —> Αρχικο μεγεθος (βαλε γυρω στο 1gb - 1024) ----> μεγιστο μεγεθος 2048
οκ σε ολα τα παραθυρια, επανεκκινηση.
αα να’στε καλα…
εε απ’οτι ξερω οσο πιο μεγαλη VM τοσο πιο καλα τρεχουν τα ανοιχτα προγραμματα… και μιας που προσφατα ασχολουμαι με διαφορες βλακεις της Adobe και πρεπει να ταχω συνεχεια ανοιχτα, αρχισε να λαγκαρει το διαολι:p
thanks και παλι
Απο μ@@@κια ενος φιλου μου εχει crasharei ο explorer…
Με αποτελεσμα να μην εχω καθολου icons στο desktop.
Το μονο που μπορω να τρεξω ειναι το ctrl -alt-delete και απο εκει το run
περιττο να πω οτι εχω γεμισει με οτι trojan, virus μπορειτε να φανταστειτε , με αποτελεσμα το avg 8 να μην εχει χωρο να τα βαλει στο vault…
Θεωρητικα , τωρα, το pc ειναι καθαρο αλλα δεν μπορω να επαναφερω το desktop…
Πριν παω στην λυση του format κατι αλλο;;;;:-k
Ευχαριστω
Από το taskmanager δεν μπορείς να πας new task και εκεί να πληκτρολογήσεις explorer.exe? Λογικά πρέπει να σου εμφανίσει την επιφάνεια εργασίας.
Η διεργασία απλά δεν φορτώνει στο boot ή κατά κάποιο τρόπο την διαγράψατε (απίθανο εντελώς)?
Οχι δεν μου αφηνει να πληκτρολογησω το explorer… Θεωρησε οτι το explorer ειναι σαν να μην υπαρχει πια
… Γενικα δεν με αφηνει να κανω πολλα πραγματα
Δοκίμασε να μπεις από safe mode και δες αν εμφανίζει την επιφάνεια εργασίας.
Επίσης δεν χρειάζεται να κάνεις απαραίτητα format. Υπάρχει επιλογή για να ξαναεγκαταστήσεις απλά τα windows ωστε να fixαρουν τυχόν προβληματικές εγκαταστάσεις.
Νομιζεις:wink: … Εκανα repair αλλα τιποτα… Το ιδιο γινεται και στο safe mode, δεν μου βγαζει τιποτα…
Μου ειπαν να δοκιμασω το ακολουθο:
%systemroot%\system32\restore\rstrui.exe
εαν δεν πετυχει αυτο, κατι αλλο;;;
Format 
:cold:
Το format είναι απλά φάρμακο.
Μετά το 30στό (και βγάλε), θα δεις ότι είναι μια τυπικότατη ρουτίνα που δε χρειάζεται να σε τρομάζει καθόλου.
Και το 80gb υλικο που εχω εκει τι θα τα κανω;;;
Οπως καταλαβαινεις το format δεν με πειραζει, αυτο που με πειραζει ειναι να κανω καπου αλλου back up το αρχειο…
Gore, DVD’s!
Έχω γεμίσει ήδη 3 με ένα κομμάτι του υλικού που έχω, για περίπρωση ανάγκης. 
Και πως τα γραφεις ;;; αφου δεν με αφηνει να κανω καμια διαδικασια:-k
Αυτό που θα πω μπορεί να είναι μπαρούφες, οι ειδικοί ας με διορθώσουν:
Νομίζω πως υπάρχει τρόπος (από τεχνικό όμως) ωστε να μεταφέρεις τα αρχεία σου χωρίς να μπεις στα Windows, με καλώδια ή δεν ξερω εγω τι. Αλλά μπορεί να λέω βλακείες.
Live CD linux. Λογικά δεν θα πρέπει να υπάρξει πρόβλημα αφού δεν θα ανακατευτεί καθόλου με το υπάρχουν λειτουργικό. Κάνει back up και μετά φορμάρεις.
Επανερχομαι:? , Το restore απετυχε:(
Καμια καινουρια ιδεα;;;
Αναζητείται τρόπος χακαρίσματος hi5 ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
Και ξαφνικα δεν μπαινει το pc στα windows…Εκει που ολα εδειχναν ΟΚ,εκλεισα το pc,το εβγαλα απο την πριζα για να βαλω κατι αλλο στην πριζα,μετα οταν ανοιξα ξανα το pc δεν εμπαινε στα windows,μολις εμφανιζεται το logo των windows με την μπαρα,εκει ακριβως κανει restart.Και συνεχεια το ιδιο αποτελεσμα,restart στο restart,δεν μπαινει στα windows.:? :blink:
Eνδεχεται οταν εβγαλα το καλωδιο το pc να μην ειχα προλαβει να κλεισει,εαν λεει κατι αυτο.#-o
Και τωρα τι κανω?Πως θα βρω τι φταιει?#-o #-o :-s :anyone: :please:
H απάντηση βρίσκεται στην υπογραφή σου:p