Pc problems\αποριες

Ολα τα λαπτοπ πια ερχονται με προεγκατεστημενα τα windows ενω εχουν στο δισκο ενα κρυφο partition που περιεχει οτι θα ηταν σε cd/dvd εγκαταστασης. Συνηθως υπαρχει καποιο shortcut (ειτε απο εφαρμογη ειτε απο bios - αναλογα το μοντελο - Read The Fuckin Manual ) που το ενεργοποιει για να ξεκινησει το restoration/recovery

Υπ’οψιν.

Οταν γινεται recovery ειτε απο το κρυφο partition ειτε απο cd/dvd ΟΛΑ τα περιεχομενα του δισκοιυ διαγραφονται, γι’αυτο ΠΡΙΝ απο καθε recovery ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΤΟ BACKUP των προσωπικων σας αρχειων.

Δηλαδη, να ψάξω να βρω, αυτο το back-up να το γράψω σε cd, να το έχω σε περίπτωση format ? 'Ασχέτως με τα δικά μου αρχεία, αλλα αυτο δεν πρεπει να σωθει? Πριν το format?

Στα ΗΡ λαπτοπ μπορεις να φτιαξεις 2 dvd για να τα χρησιμοποιεις σαν restore disks αν θελεις να ελευθερωσεις το κρυφο partition. στα fujitsu δεν ξερω τι γινεται, πιστευω ομως πως ολο και καποιο utility θα εχει για να φτιαξεις restore disks. αν οχι, τοτε δεσμευεσαι να κρατησεις το κρυφο partition ανεπαφο, κατι που δεν επιρρεαζεται με το format που γινεται μεσω του restoration.

Mε λιγα λογια δεν χανεις τα αρχεια εγκαταστασης των windows στο κρυφο, απλα σβηνεται το φανερο κομματι του δισκου που τα εχει εγκατεστημενα.

Τσεκαρε το manual για περισσοτερες λεπτομερειες, λογικα θα λεει τα βηματα που πρεπει να ακλουθησεις σε περιπτωση restoration/recovery.

Επειδή ξύπνησα μόλις τώρα και ζω ένα δράμα αν μπορεί κανείς να βοηθήσει…:!:
Εεεμ χάθηκαν όλα τα τραγούδια και τα playlists που είχα στο itunes…υπάρχει τρόπος να τα επαναφέρω? Ανοίγω το πρόγραμμα και μου ανοίγει σαν να μην υπάρχει τίποτα μέσα…:?

και οταν λεει playlist εννοει καμια 200αρια :stuck_out_tongue:

ξαναφτιαχτα σου λεεεεω

Ψάξε να βρεις την i-tunes library, κι αν την έχεις ξαναφορτωσε τη στο πρόγραμμα πατώντας την επιλογή Add new folder.

To δοκίμασα αλλά δεν …:frowning: Τhnx anyway:)

ξερει κανεις απο εσας πως ρυθμιζω τα linux για συνδεση στο internet

[SIZE=5]TO[SIZE=2] Linux.

απαντησε στα παρακατω.

1. ποια διανομη εχεις.
  2. Τι ειδος συνδεση? Dialup? DSL? και απο ποιο παροχο?
  3. Τι υλικο εχεις , modem για dialup, USB dsl modem, Router.
    [/SIZE][/SIZE][SIZE=2]

[/SIZE]

κατι ασχετο με αυτα που λετε:
μηπως εχει κανενας απο εσας προβλημα με το rapget,αν το χρησιμοποιει καποιος βεβαια…
απο χτες οτι link βαζω απο rapidshare δεν κατεβαζει…

Απορία σχετικά με το DVD Shrink:

Έκανα backup το dvd που θέλω να αντιγράψω. Πως το περνάω σε άδειο dvd όμως αυτό?:?

Γραφεις τα αρχεια με το nero :slight_smile:

Ευχαριστώ! Έχω να γράψω dvd πάνω από χρόνο και το ξεχάσαμε το άθλημα:lol:

15 φορες καλλυτερο ειναι το dvd fab platinum

1.το ubuntu
2.DSL,otenet
3.usb dsl modem

Αν χρησιμοποιουσες router η ζωη σου θα ηταν ευκολοτερη.

Να φανταστω πως το usb modem ειναι ενα απο τα sagem fast 800 που δινει η otenet.

αν ακολουθησεις οσα γραφονται στο thread του adslgr forum εισαι οκ

http://adslgr.com/forum/showthread.php?t=202151

:slight_smile:

Για ανεμιστήρες ρωτήστε τον Zafrock!

:lol: :lol: :lol: #-o Λιγο πιο μικρο ανεμιστηρα θελω εγω…:stuck_out_tongue:

Ξερει κανεις που ειναι ρυθμισεις για το virtual memory? Θελω να την αυξησω λιγακι γιατι ολο κολλαει (και μετα απο defrag) και αυτο παιζει να το βοηθησει λιγακι… θανκς:)