Ναι, όμως από τη στιγμή που δε στοχεύεις σε δυνατό σύστημα, αυτό δε σε ενδιαφέρει καθόλου. Κυρίως σε ενδιαφέρει η τιμή, κάτι στο οποίο η ati υπερτερεί της nvidia.
Όταν χτίζεις καινούργιο pc το οποίο προσανατολίζεται στο gaming, σίγουρα η nvidia είναι μονόδρομος, καθώς αυτή τη στιγμή είναι πιο μπροστά στον τομέα των επιδόσεων, αφού η ati δεν έχει κάτι αξιόλογο στην high end κατηγορία, ενώ στη μεσαία είναι ένα σκαλοπάτι πιο κάτω (βέβαια, είναι και πιο φθηνή, οπότε αν θέλεις σχετικά καλές επιδόσεις με προσιτή τιμή, ίσως να προτιμήσεις μια ati).
Συμφωνώ απόλυτα μ’αυτό. Έτσι κι αλλιώς εγώ είμαι πλήρως ικανοποιημένος απο τις ΑΤΙ που χρησιμοποιούσα μέχρι φέτος που πήρα το καινούριο πισι (στο οποίο έβαλα geforce για τους λόγους που σου είπα και τώρα βλαστημάω τους drivers τους κάθε πρωί). Η καλύτερη σχέση τιμής-απόδοσης, και με διαφορά.
Το πληκτρολόγιο τα έφτυσε. Όταν βάζω το βύσμα στη θύρα τα λαμπάκια αναβοσβήνουν μια φορά, άρα παίρνει ρεύμα. Αλλά στη συνέχεια δε λειτουργεί:? Το πληκτρολόγιο φταίει ή η θύρα?:-k
κατσε γιατι ακουγεται κουλο…ετσι στο ασχετο ξαφνικα σταματησε να δουλευει???ή απο καιρο εχει προβληματα??δεν εχεις κανενα παλιο να δοκιμασεις???
Παίζει να χάνει επαφή το καλώδιο, ίσως να το έπαθες από κάποιο τράβηγμα του πληκτρολογίου. Δοκίμασε κάποιο άλλο πληκτρολόγιο και δες τι γίνεται. Αν με το άλλο δεν έχεις πρόβλημα απλά πάρε ένα καινούργιο.
Εχω ενα περισσιο της Microsoft ακομα στο κουτι. 
γραφω με το πληκτρολογιο οθονης τωρα χαχαχα
θα δοκοιμασω ενα παλιο κ βλεπουμε
εσυ δεν ησουν που καποτε απο το πληκτρολογιο σου ειχε χαλασει 1 κουμπι??:lol:
Problem fixed with a friend’s 10 years old keyboard.
Το λαπτοπίδιό μου είναι αρρωστούλι εδώ και δυο μέρες. 
Τρώει κάτι κολληματάκια, τα κυριότερα εμφανή συμπτώματα είναι ότι δεν ανοίγει κάποια σάιτ (όπως facebook.com), ούτε κάνει search το google… (ούτε firefox, ούτε opera, ούτε i.e. - ο οποίος μάλιστα i.e. κάνει και έξτρα κουλαμάρες)[-X
Κατέβασα (με τα χίλια ζόρια) spybot, ad-aware, AVG, …τι άλλο;; 
You’ve got pm Aloe.
Το ιδιο και το δικό μου πισι! Εχω κάνει και γω τα ίδια, έχω ψάξει για ιούς, spyware, τα πάντα!
Όποιος ξέρει…
Edit: Το αστείο είναι ότι από άλλο account του ίδιου Η/Υ, μπαίνει σε όλα τα site κανονικά…
Λοιπόν, επειδή μάλλον θα προχωρήσουμε σε φορμάτ 
Μπορεί κάποιος να μου λύσει την καινούρια μου απορία;
Έχω χάσει τα σιντιά που πήρα μαζί με το λάπτοπ. Μπορώ να πάρω από άλλους; Ποια η διαφορά; Πρέπει να είναι κι αυτά για Acer ή κάτι τέτοιο? :-s
Θενξ προκαταβολικά 
Αν εχεις το product key και απο πειρατικο cd να κανεις την εγκατασταση ειναι οκ. Αν παλι δεν εχεις ουτε αυτο… ειτε απο φιλο το παρεις ειτε με αλλη πατεντα το κανεις ειναι παρανομο
Τα επαιξε το DVD-ROM μου,ενα LG ψιλομουφα ητανε,καποια στιγμη θα τα εφτηνε…
Καμια προταση για αγορα DVD-ROM?Αθορυβο και αξιοπιστο?:-k :-s
Το DVD-ROM είναι από τα πιο αναλώσιμα εξαρτήματα του PC.
Τα LG δεν είναι και τόσο άσχημα, αν θες πάντως διαφορετική μάρκα πάρε ένα NEC ή ένα Plextor.
Από θόρυβο όλα ίδια είναι περίπου (εκτός αν μιλάς για τροφοδοτικό), οπότε μην ψάχνεις με τέτοιο κριτήριο.
Sony δε σου συνιστώ.
Egv file ena νεχ ειχα και μου τα φτισε μετα απο 4ετια, οποτε απλα πειρα ενα απο τα πιο φτηνα του e-shop, ενα asus μαυρο, με μονο κριτιριο οτι η asus γενικα ειναι καλη εταιρια και οτι ειναι μαυρο ετσι για να σπαει την ασπρηλα του tower:p Ευχαριστιμενος εχω μεινει, και με την αποψη πως οτι και να παρεις, την δουλεια του θα την κανει μεχρι να χαλασει… Οποτε δεν υπαρχει και λογος να πας σε κατι ακριβο
koita sta αψερ ο πιο απλος τροπος ειναι να πατησει το κουμπι ‘acer’ και να πας στο e-recovery και στη συνεχεια να πατησεις επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις(κατι τετοιο τελος παντων)…δοκιμασε το…λογικα θ κανι επανεκινηση και μετα θα μπει σε 1 μενου και θα κανει ξανα εγκατασταση…αν τυχει και κανει επανεκινηση και μετα ξαναμπει στα windows λες και δεν τρεχει τπτ τοτε πρεπε ενω παει να εφνανιστει η μπαρα των windows στη αρχη ναι πατησεις f12(ή f11) δε θυμαμαι και να επιλεξεις την επιλογη restore(ή κατι τετοιο)…
αυτα…
Θενξ Στάθη :-s
Πάντως, παραδόξως, τα πηγαίνει καλύτερα ώρες ώρες, χωρίς να έχω κάνει κάτι περισσότερο από αυτά που ανέφερα παραπάνω… :-k Για να δούμε…
Να ρωτήσω και εγώ κάτι τώρα που το θυμήθηκα… Ένας γνωστός μου, πήρε ενα λάπτοπ - στο κουτί του, καινουργιο δηλαδή - Fujitsu-Siemens, και δέν είχε μέσα ούτε ένα δισκάκι. Ούτε με τα Windows με τα drives , τίποτα απολύτως. Μονάχα χαρτια κτλ.
Έτσι πρέπει να είναι? Απο εκει που το πήρε του είπαν οτι όλα ειναι προ-εγκατεστημένα. Καλα και άμα θέλει να κάνει format?? Μήπως υπάρχει κανα αρχείο πουθενά, που πρέπει να σώσει σε περίπτωση φορμαρισματος ??