γυρω στα 30 με 40?
αναλογα τον τυπο
γυρω στα 30 με 40?
αναλογα τον τυπο
Plug in μπορεις να έχεις με οτιδήποτε ηχεία έχεις…
Απλώς το θέμα είναι πως ηχητικά για ηχογράφηση δεν κάνουν τα 5.1 …
Ψάξου σε monitors αν θέλεις να ασχοληθείς με ηχογράφηση…
Κατεβασε το pc wizard και πες μας τα στοιχεια της ραμ που θα σου δειξει απο κει.
Μετα θα μπορουμε να σου πουμε κοστος.
Drivers δε θελει.
Ειναι ευκολο να το κανεις μονος, οπως επισης ειναι ευκολο να τις βραχυκυκλωσεις.
ναι αλλα εγω θελω καρτα ηχου…
Ναι ρε κατάλαβα ,απλώς επειδή είπες ότι θέλεις να καρφώσεις κιθάρα πάνω στην κάρτα και απότι κατάλαβα να αρχίσεις να ασχολήσαι και με ηχογράφηση, αν έχεις σαν έξοδο ηχεία τύπου 5.1 δεν θα σε βολέψουν… 
ααα οχι ρε απλα το λεω αν γινεται να το εχω καβατζα κ αυτο…προς το παρων δε σκεφτομαι ηχογραφηση αλλα ειχα στο μυαλο μου εκεινο το προγραμματακι που βαζεις οτι ηχο θελεις στην κιθαρα σου (εφφε,ενισχυτη) και απολαμβανεις.
κυριως για 5.1 γιατι εχω ολο το συστημα αλλα δουλευει οπως να ναι:p
και αν ρε παιδιμ παω για ηχογραφηση αν ρυθμισω τα ηχεια σε λειτουργια monitor θα υπαρξει προβλημα?
άλλαξε το scrolling στον Firefox 13.0 ή είναι ιδέα μου;
Ναι το αλλάξανε.
πω πρέπει να το συνηθίσω, μέχρι στιγμής μου’χει σπάσει τα νεύρα
Πολλοί browsers προσπάθησαν να ενσωματώσουν το smooth scrolling αλλά η υλοποίηση του firefox είναι μάλλον η καλύτερη. Θέλει μια συνήθεια βέβαια.
Άμα θες να το απενεργοποιήσεις tools /options /advanced /general tab και ξετικάρεις το smooth scrolling.
ωραίος θνξ!
τώρα μου φαίνεται περίεργο και αυτό, πωω
στο www.systemrequirmentslab.com σε πολλά παιχνίδια γίνεται το εξής : περνάω όλα τα specs, αλλά μου βγάζει αυτό https://www.dropbox.com/s/7w36fdcjh0vw6jb/Χωρίς%20τίτλο.jpg
γουαη; αφού έχω όλα όσα χρειάζονται και καλά. και μόλις εγκατέστησα τους τελευταίους drivers της κάρτας
Η κάρτα γραφικών σου δεν είναι για παιχνίδια. Ίσα ίσα για επιτάχυνση σε αναπαραγωγή βίντεο είναι.
γαμημένο laptop. πάντως το Call of Duty 2 μια χαρά το παίζει ενώ το system… λέει ότι δεν μπορώ. άρα απλά κατεβάζω και δοκιμάζω μάλλον
πως μπορω να βγαλω την επιλογη να μπαινει σε αναστολη λειτουργιας το pc αν δε το χρησιμοποιω για καποια ωρα?προσπαθω να κατεβασω κατι πραματα απο χθες και μου χει γαμησει τη ψυχολογια
Power management στο control panel
Ρε παίδες μια απορία. Εδώ και ενάμισι μήνα δεν είχα νετ στο σπίτι και έμπαινα από την δουλειά. Είχα μετακομίσει και περίμενα την σύνδεση. Σήμερα μου συνδέσαν την γραμμή και έχω το εξής πρόβλημα. Πάω να ποστάρω youtube video και δεν με αφήνει βγάζοντας μου το εξής μήνυμά :
The content you’re trying to share includes a link that’s been blocked for being spammy or unsafe:
http://fbexternal-a.akamaihd.net/safe_image.php
For more information, visit the Help Center. If you think you’re seeing this by mistake, please let us know.
Έχει κανείς καμιά ιδέα? Από την δουλειά πόσταρα κανονικά στο προφίλ μου. φαντάζομαι θα έχει να κάνει με το ότι δεν έχω ανανεώσει antivirus κτλ. Υποθέσεις κάνω…
ξερει κανεις τι σκατα συμβαινει οταν
μειωνεται ξαφνικα η ταχυτητα αντιγραφης σε usb συσκευες?
εψαξα λιγο στο νετ
βρηκα και αλλους που εχουν το ιδιο προβλημα
αλλα λυση κανεις!!
Τελικά απλά χρειαζόταν τα Updates που είχα χάσει:)
καλησπερα παιδια! λοιπον αντιμετωπιζω ενα πολυ περιεργο προβλημα… εκανα μια παραγγελια απο το play.com οπως εχω κανει πολλες φορες στο παρελθον. Εδω και 4 μερες μου λεει proccessing in warehouse που μαλλον σημαινει οτι καποιο προβλημα υπαρχει με την πληρωμη. Ομως εδω ειναι το περιεργο… μπαινω στο mail account που εχω για το play και δε μου εμφανιζει ουτε ενα μηνυμα στο inbox μονο ενα καλωσορισατε στο hotmail! Εν τω μεταξυ το συγκεκριμενο μειλ το εχω 3-4 χρονια! Τι μπορει να συμβαινει;