Pc problems\αποριες

οχι.αυτο σημαίνει οτι ακόμη επεξεργάζονται την παραγγελία. περίμενε λιγο

Το εγραψα πιο πολυ γι αυτο που συμβαινει με το μειλ. Ειναι σαν να μην εχω λαβει ποτε μειλ ενω εχω λαβει εκατονταδες! Και το πιο τρελο ειναι οτι μου στειλαν μηνυμα καλωσορισατε στο hotmail…

Βασικα υποψιαζομαι τις απαντησεις απο τους γνωστες ,αλλα θελω να το σιγουρεψω.

Εδω και καποιον καιρο δν μπορω να γραψω ταινια σε DVD.

Χρησιμοποιω το ConvertXto DVD και οταν εκανε την ενσωματωση και εβαζα το δισκακι μου εβγαζε write failed και κατι για sectors.

Ειπα μηπως εφταιγε η ταινια εβαλα αλλη.το ιδιο.παπαρια

Ειπα μηπως εφταιγε το προγραμμα το βαλα στο Νερο ,παπαρια εις τον κυβο.

Κατεβασα το AVI re comp,εκανα μεσω αυτου τη μετατροπη,το εκανα iso το εκαψα μεσω image burn παπαριαΧπαπαριαΧπαπαρια .Μου γραφε check condition of I/O.

ΠΑΩ ΓΙΑ DVD driver ???Tα εφτυσε ?πως μπορω να το τσεκαρω αν οντως φταιει αυτο.Να πω πως cd’s [U]γραφει κανονικα παντως[/U].

[SPOILER]Παω για dvd driver Ε ? :([/SPOILER]

μηπως χρησιμοποιεις επανεγραψιμο dvd και εχει χαλασει?
παντως μαλλον εισαι για καινουριο drive,το καλο ειναι οτι πολυ φτηνα πλεον

@signal-05
σε οτι συσκευη βαζεις?
εμενα σε κανα 2 φλασακια μου εχει τυχει,αλλα ηταν πολυ παλια και χιλιοχρησιμοποιημενα και μετα απο ενα διαστημα χαλασαν εντελως…

Σχετικά με τα dvd drive στα pc (desktop):
Πόσο καιρό αντέχουν γενικά; Γιατί έχω κατά καιρούς προβληματάκια… π.χ. πέρισυ-πρόπερσι έπρεπε να κάνω φορμάτ και δεν μου διάβαζε το windows dvd… με το ζόρι δούλεψε στη ν-οστή προσπάθεια. Επίσης, κατά καιρούς όταν πάω να γράψω σε κενό dvd, δεν αναγνωρίζει τα κενά δισκάκια (αλλάζω αρκετά, μέχρι να διαβάσει κάποιο, και είναι μάρκας κανονικά). Τελευταίο κρούσμα… έγραψα σε ένα dvd κάτι αρχεία με φωτογραφίες κλπ, αφού έκανε κανονικά την εγγραφή και τελείωσε, πάω να το τσεκάρω να δω τι έχει μέσα και δεν το διαβάζει (το παρουσιάζει ως κενό)! Το τσεκάρω στο dvd player της τηλεόρασης και το διαβάζει κανονικά, όπως και σε άλλο pc διαβάζει κανονικά.
Θέλει αλλαγή ε; :-k

Το λοιπόν, ξέρω πως όλο για προβλήματα μιλάω αλλά η τσέπη δεν σηκώνει καινούργιο μηχάνημα. Εδώ και καιρό η μαρμάγκα ζορίζεται να τρέξει τα flash games που υπάρχουν στο internet όπως και τα βιντεάκια του dailymotion, youtube γενικά ότι έχει να κάνει με flash player. Τα οποία flash βίντεο είναι και τα μοναδικά που παίζει, στα υπόλοιπα με ελαφρά καλύτερη ποιότητα απλά δεν τραβάει καθόλου (στο site του NBA με τα χίλια ζόρια παίζει τα video και πάντα με skip)

Δεν έδινα και τόσο σημασία γιατί λέω εντάξει η μαρμάγκα είναι πολλών ετών (αισίως δεκαετία) και δεν τραβάει την ανηφόρα.
Σήμερα όμως στην δουλειά βρήκα ευκαιρία και για κανένα μισάωρο έπαιξα μερικά flash παιχνιδάκια σε Pc ίδιας ηλικίας με το δικό μου και όλα πήγαιναν σφαιράτα. Που με φέρνει στο ερώτημα… what the fuck? τι ακριβώς πρέπει να προσέξω να βελτιώσω στην μαρμάγκα για να πάει έτσι σφαιράτα; Παρακάτω δίνω μερικές πληροφορίες συστήματος που από όσο θυμάμαι δεν έχουν και τεράστιες διαφορές από τις ανάλογες που είδα στο Pc της δουλειάς.

Για πείτε καμιά γνώμη μήπως να ποστάρω και κάτι άλλο για να δώσω καλύτερη ιδέα.

Δεν τίθεται ζήτημα flash player και γενικά κανενός player αφού όλα είναι ενημερωμένα πλήρως.

Μηπως η μνημη ειναι full και για αυτο αργει;;

Εννοείς αυτή την πουτάνα την εικονική μνήμη; Γιατί μου βγάζει κάτι ειδοποιήσεις σε κάτι άσχετα σημεία και αναφέρει πως είναι πολύ χαμηλή. Πως και που το βλέπω και διορθώνω αυτό;

[B]edit[/B]: nevermind

Ε,αν ειναι γεματη η μνημη,δεν νομιζεις πως πρεπει να διαγραψεις τιποτα;; Στο λεω με καθε επιφυλαξη,δεν βαζω το χερι μου στη φωτια…

οκ την βρήκα την άκρη. Έπρεπε να αυξήσω την εικονική μνήμη και απλά δεν ήξερα πως, με λίγο ψάξιμο τελικά βρήκα πως :stuck_out_tongue:

Εμ,δεν σου ειπα οτι φταιει η μνημη;; Αληθεια,πως την αυξησες;

Στις ιδιότητες από ο υπολογιστής μου και πας για προχωρημένους. Κάπου εκεί αναφέρει για εικονική μνήμη, πηγαίνεις εκεί και πάλι στην επιλογή για προχωρημένους κάτω κάτω έχει επιλογή για να αυξήσεις την εικονική μνήμη.

Σαν καλός Σαμαρείτης έχω ανοιχτό το ασύρματο δίκτυό μου για να μπαίνει ο γείτονας.
Επειδή όμως δεν εκτιμούν όλοι τις καλές πράξεις όπως φαίνεται, με έχει γαμήσει στο downloading και το δικό μου (ethernet) σέρνεται ώρες-ώρες.
Επειδή δεν έχω όρεξη να χτυπάω πόρτες και να κάνω παρατηρήσεις, υπάρχει τρόπος να του κόψω λίγο το bandwidth ?
Χρησιμοποίησα το QoS του router μου, έβαλα MAC/IP διευθύνσεις του γείτονα, τον έβαλα σε low priority κλπ αλλά δεν είδα καμιά διαφορά νομίζω. Δεν ξέρω αν έκανα κάτι λάθος…
Καμιά ιδέα ?

βαλε κωδικο να ησυχασεις!!! χαχχαχαχα

είσαι λίγο άρρωστος, ε? :stuck_out_tongue: το QoS ανάθεμα αν δουλεύει ποτέ… τι ρουτερ έχεις

Σαν καλός σαμαρείτης θα καταλήξεις καμιά μέρα στη στενή, αν ο γείτονάς σου κατεβάζει καμιά παιδική πορνογραφία…
Κωδικό και τέλος. Μην παίζετε με αυτά.

Πολύ φαντασία έχεις St_Anger, άραξε.
Τον γνωρίζω τον γείτονά μου, δεν θα άνοιγα την κεραία σε οποιονδήποτε (τρώω και τσάμπα ακτινοβολία…).
Απλά παίζει παρασκήνιο που δεν θα εξηγήσω και δεν θέλω να του το κόψω (το ίντερνετ =p).
Πάντως γενικά επειδή μιλάτε για κωδικούς κλπ, το πράμα εξαρτάται καθαρά από τους γείτονές σου και τις προθέσεις τους. Αν βρεθεί στην εμβέλειά σου κάποιος με μερικές γνώσεις παραπάνω από τον average χρήστη, μια χαρά σπάει τους κωδικούς και μπαίνει.

dude, Siemens SL2-141 είναι το router.

Τα παρακάτω συμπλήρωσα:

Πώς γίνεται κάποιος άσχετος από Η/Υ να καταφέρει να καταργήσει τις θύρες usb, ethernet κλπ!
Πώς τα καταφέρνουν ρε γαμώτο; (και δεν ξέρουν και αγγλικά :? )

Καμιά ιδέα πώς μπορώ να το επαναφέρω;
Σημείωση το πισί είναι laptop με windows xp και δεν το έχω μπροστά μου, άρα πρέπει να δώσω οδηγίες.
Και φυσικά αυτό γίνεται Σάββατο μεσημερι!!! #-o

:x

εχουν σβησει τους drivers?

Εκτος αν καναν κανα ακροβατικο και μπηκαν στο bios και τα απενεργοποιησαν απο κει περα.

brein, κατσε φτιαξε QoS με τα εξης rules:

1. προτεραιοτητα η εθερνετ θυρα
  2. χαμηλο QoS στα p2p & στο wireless
  3. υψηλο QoS στο σε πακετα με destination port την 80.

Απ’ ό,τι κατάλαβα έβγαλε κάποιο μήνυμα όταν άνοιξε ο υπολογιστής για σφάλμα και μετά έδωσε επιλογή Yes/No πατήθηκε το yes και να τα αποτελέσματα (και κάτι για fi και f12 που έλεγε μετά που πάτησε, παίζει να μπήκε στο bios ναι.)
Τι να καταλάβω κι εγώ ρε Mackintosh απ’ τις ασυναρτησίες;
Τώρα το θέμα είναι ότι φοβάμαι μη κάνουν φορμάτ εκεί που θα το πάει.
Υπάρχει περίπτωση να επανέλθει χωρίς φορμάτ, μόνο από bios?