Θα μπεις στο bios και θα κοιταξεις αν εχουν απενεργοποιηθει απο κει.
Αν ναι, απλα κανεις ξανα enable, κι αυτο ηταν.
Αν ειναι απο το λειτουργικο, πας και ξανακατεβαζεις τους drivers.
Θα μου πεις τωρα πως θα κατεβασεις drivers για το εθερνετ, οταν δεν εχεις εθερνετ.
Ή απο το wireless που ελπιζω να δουλευει ακομα, ή κατεβασε τα σε αλλο pc και με usb ( αν δουλευει αυτο ) μετεφερε τα στο προβληματικο pc.
forkboy, με τα f-τέτοια που λες, μήπως μπήκαν καταλάθος σε κανα safe mode που έχει απενεργοποιημένο networking ?
Αν κάνουν κανα system restore μέσα από τα windows ή boot-άρουν με “Last Known Good Configuration” ?
Δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω…
Τσέκαρε και από device manager ποιο είναι το status σε ethernet κλπ…
Mackintosh θενξ για τις ιδέες.
Πρόσθεσα μερικούς κανόνες ακόμη στο QoS (έβαλα και σε high priority την έθερνέτ μου και την πόρτα 80 για το http), αλλά και πάλι δεν βλέπω και πολλά. Quality of Service και εγγυημένη απόδοση my ass.
Τέλος πάντων, θα ζήσω, δεν πειράζει. Απλά με εκνευρίζει γιατί εγώ πληρώνω…
Usb και wireless δεν δουλεύουν.
Και το pc είναι 500 χλμ μακριά.
Οι οδηγίες θα δοθούν τηλεφωνικά.
Απλά έλεγα μη γλυτώσω τα 40 ευρώ που θα δώσει σε τεχνικό.
Θα ρίξω μια ματιά στο bios αν ενεργοποιούνται από κει έχει καλώς.
Αλλιώς οι μαλακίες πληρώνονται!
Ευχαριστώ για τις συμβουλές πάντως!
brein.d3d όχι δεν πρέπει να είναι αυτό που λες, γιατί το κοίταξε κάποιος γνωστός εντωμεταξύ με αυτό το σκεπτικό.
(Αν κατάλαβα καλά! )
Θενκς και σε σένα.
Πριν 3-4 μερες εκανα το κλασικο Update του adobe flash player , ενα απο τα χιλιαδες , το οποιο επιρεασε μονο το firefox και δεν μπορώ να δω κανενα video ή να ανοιξω flash games κλπ .
το επαθα και εγω,οτι δοκιμασα δεν επιασε
εκανα επαναφορα συστηματος 1 μερα πισω και ολα δουλευουν οκ
σημερα παλι μου εβγαλε να κανω το update αλλα το φοβηθηκα και το ακυρωσα
Ο τεχνικός της γειτονιάς δεν πήρε χαμπάρι.
Ή software ή hardware λέει!!! Και μετά αναρωτιούνται γιατί τους βρίζεις…
Το τσίμπησε το 20αρακι του όμως επειδή έριξε μια ματιά.
Στο Πλαίσιο (που τελικά πήγε) επανέφεραν το σύστημα μέσω bios (κάτι που εγώ δεν κατάφερα τηλεφωνικώς) αλλά είπαν ότι ο σκληρός έχει βγάλει πρόβλημα (Toshiba laptop είναι). 170 ευρώ !!! Ρε πάμε καλά;
Δε θα το φτιάξουμε, πάμε για καινούργιο…
Βασικά αυτό θελουν να σε αναγκάσουν να κάνεις…
Νόμιζα πως είχα λύσει το θέμα με την εικονική μνήμη αλλά… δεν. Όπως όλα δείχνουν είναι θέμα επεξεργαστή αφού όταν ανοίγω την διαχείριση το cpu πηγαίνει στο 95-100% με τεράστια ευκολία. Υπάρχει κανένας εύκολος τρόπος να κάνω κάτι για αυτό; Μιλάμε και ένα βίντεο στο youtube να ανοίξω πολλές φορές έχω πρόβλημα.
Έχω δει όταν ανοίγω βίντεο στο youtube με το chrome για παράδειγμα να τρώει 90% cpu ενώ παίζει με τίποτα άλλο ανοιχτό. Γενικά δεν τρέχουν και πολλά από πίσω, συνήθως το μοναδικό που μου τρώει πολύ είναι το update του antivirus το οποίο όμως δεν κρατάει πολύ απλά για 2-3 λεπτά τότε κολλάει το σύμπαν.
Θα σου έλεγα να δοκιμάσεις άλλο browser αλλά ο Chrome δεν είναι γενικά “βαρύς”.Τσέκαρε και την μνήμη του Chrome όταν παίζεις βίντεο.Αυτό στο κάνει μόνο όταν θέλει κάποιο flash player ή γενικά;
Η αλήθεια είναι κυρίως στα flash το έχω παρατηρήσει, είτε είναι βίντεο η κάποιο flash game που λίγο βαρύ να είναι το παιχνίδι κολλάει με την μια (π.χ. Armor games το last stand αν το ξέρεις). Αλλά γενικά φτάνει εύκολα στο 95-100% και κολλάει όπως έχω δει τις τελευταίες μέρες τουλάχιστον.
Exω κατεβασει το CursorFx και εχω διαλεξει ποιο δεικτη θελω για το ποντικι,αλλα οταν παω να ξανανοιξω το προγραμμα,αυτο δεν “τρεχει”,δεν ανοιγει… Εχω Windows 7.
ξερει κανεις γιατι;;