[B]Dead[/B], μπορείς να δοκιμάσεις επίσης αυτό [B]εδώ[/B] που είναι δωρεάν και πολύ εύχρηστο.
thanks βρέθηκε άκρη
Οι 2 απορίες που έχω μάλλον δεν ταιριάζουν απόλυτα στο παρόν θρεντ αλλά στο search που έκανα δεν έβγαλα άκρη (δεν το 'χω).
Λοιπόν, υπάρχει δυνατότητα στην δημιουργία ενος blog από wordpress (premium) η επιλογή 2 ή και παραπάνω γλωσσών? δηλαδή ο επισκέπτης να μπορεί να διαλέγει την γλώσσα ή εάν τελικά δεν γίνεται αυτό, υπάρχει δυνατότητα ενσωμάτωσης του google translator (ή και κάποιου άλλου translator) και έτσι έστω με κουτσουρεμένη μετάφραση να γίνεται η δουλειά?
Το πιο πιθανό είναι να ρωτάω απίστευτες βλακείες, μην βαράτε όλοι μαζί μόνο!
Δεν το έχω δοκιμάσει και γενικά δεν έχω ψαχτεί με wordpress αλλά βρήκα αυτό
http://wpdude.com/how-create-multi-lingual-wordpress-site
Βέβαια λέει ότι πρέπει να το αγοράσεις. Δεν ξέρω αν μπορείς να τα βρεις με κάποιον άλλον τρόπο. Πάντως σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα παρόμοια.
Επίσης ο δεύτερος τρόπος με τον translator δεν νομίζω να έχει καλό αποτέλεσμα
Δες το qtranslate για την μεταφραση.
Και για το Google translate αυτό http://wordpress.org/extend/plugins/google-translator/
Ένα μπιγκ θενκς στους από πάνω, ότι ακριβώς χρειαζόμασταν, θα τα περιεργαστούμε και θα δούμε πιο μας κάνει περισσότερο.
Mε τον DVD driver δν βρηκα λυση τελικα,οποτε θα αγορασω εναν αλλο σε πρωτη ευκαιρια.
Κατι αλλο τωρα.Μπορει να ειναι λυση στο προβλημα του overheating σε λαπτοπ ,το να μειωσεις τις default μεγιστες επιδοσεις στη διαχειριση ενεργειας ή θα δημιουργηθουν αλλα προβληματα :?:
Σε περίπτωση Overheating σε laptop πρώτα το καθαρίζεις από σκόνη αν δεν έχεις πιεστικοό ή σπρεύ απλά φύσα μέσα στις εσοχές το δεν παθαίνει τίποτα μετά αν δεν φτιάξει λύση είναι το cooling pad.
Ναι οκ,προφανως το πρωτο πραγμα που κανεις ειναι να καθαρισεις το ανεμιστηρακι(-α) και το προσπαθησα ηδη.Το θεμα ειναι πως πιο ευκολα λυνεις το προβλημα της οικονομικης κρισης παρα βρισκεις το ανεμιστηρακι σε εναν acer 5738 .Πρεπει να λυσω ολο το λαπτοπ κατι που φοβαμαι πως δν κατεχω… :?
Οποτε προσφευγω σε αλλου τυπου λυσεις.Cooling pad εχω,τα φυσηματα απο τις εσοχες ειναι αχρηστα .Καπου διαβασα για αυτο το fix που ειπα παραπανω γι αυτο και ρωτησα .
ρε παιδια γιατι μου λαγκαρει ο ηχος στο google chrome???
ετσι ξαφνικα…
Πείτε κάνα καλό βιβλίο (ή reference site έστω, αν και θα προτιμούσα hard copy) για Visual Studio & .NET Framework.
guys επεκταθηκε και στο mozilla
any help?:-s
Στο chrome εγώ έχω πρόβλημα με τον ήχο όταν ταυτόχρονα φορτώνει κάποια άλλη σελίδα.
εχω υποψιες οτι φταιει η ram…
δοκίμασε να αυξήσεις την εικονική σου μνήμη (2-3 σελίδες πίσω αναφέρεται πως). Αν και σε εμένα δεν λειτούργησε 
Αλλιώς περίμενε τους ειδικούς
χμμμ οκ ολα καλα
πειραξα τα drivers και εφτιαξε ως δια μαγειας.
Aπορια: Χρησημοποιω uTorrent παραλληλα με Peerblock. Εχω επαρκη ασφαλεια; Δοκιμασα και το Tor Browser αλλα δεν μου ανοιγε τα torrents… Καμια συμβουλη κανεις;
Ασφάλεια για τι πράγμα;
Για spyware, για την προστασια της ΙΡ,κτλ.