Για spyware και ιούς χρειάζεται anti virus, δεν πρόκειται να σε βοηθήσουν οι proxy και το peer block.
ENNOEITAI πως εχω antivirus. Απλα ρωτησα,γιατι αυτα τα peer-2-peer δεν ειναι και τοσο ασφαλη οσον αφορα το tracking και το spyware… Παντως εχω απενεργοποιησει και το seeding…
Από χθες το βράδυ κάτι έχει παιχτεί με τη σύνδεση μου (HOL) και ανά 5λεπτο μου κόβεται το ίντερνετ για καμιά 20αριά δευτερόλεπτα. Έχει κάποιος άλλο παρόμοιο πρόβλημα; Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
Η HOL 
Πέρα από την πλάκα πάρε στην υποστήριξη και ανέφερε το πρόβλημα σου γιατί μόνο του δύσκολα θα φτιάξει.
Ασφαλια στο tracking οσον αφορα τι???
Να μην σε εντοπισουν?
To tor εχει χαμηλο QoS για p2p, ασε που γενικα μεσω οποιουδηποτε vpn θα σερνεσαι.
Να κατεβαζεις απο γνωστους τρακερς και να κοιτας τα κομεντς απο κατω να δεις.
Αν υπαρχει κατι υποπτο, θα εχει αναφερθει.
Α,οκ. Ναι παντα κοιταω τα σχολια και το Tor πηρε “ποδι” γιατι δεν εκανε τιποτα. Βλεπω και τον αριθμο των seeds.
Anyway,thanks!
έχω μια καρτα micro sd την βαζω να την διαβάσει ο υπολογιστής δν την αναγνωρίζει την βαζω στο κινητό κολλαει και βγάζει ασπρη οθόνη ,την βαζω στο mp3 επισησ κολλάει… ξέρει κανεισ τι παίζει να εχει γινει? :?
Χάλασε
να επανακτήσω τα αρχεία παίζει?
Υπάρχουν διάφορα προγράμματα γιαυτό τον σκοπό αλλά δεν έχω δοκιμάσει κανένα.
Πάντως άμα δεν φαίνεται καν στο disk management δύσκολα πιστεύω ότι θα ανακτήσεις τα αρχεία σου.
[SPOILER]πωω ρε πουστη μου.ο μαλακας δεν ειχα κανει καπου backup τα αρχεια #-o#-o[/SPOILER]
σε ευχαριστώ πάντως
Πάντα κρατάμε backup τα σημαντικά αρχεία μας, είτε είναι bookmarks είτε φωτογραφίες από διακοπές, σε online υπηρεσίες τύπου dropbox.
μπορεις να πεις 2-3 πραγματακια για το dropbox?
εχει περιορισμο σε μεγεθος που μπορεις να αποθηκευσεις?
δηλαδη εχω ενα σκληρο που ειναι στα τελευταια του,σωζω εκει τα αρχεια και αν τελικα ο σκληρος “πεθανει” θα τα εχω?
εκτος και αν εχω καταλαβει εντελως λαθος το πως λειτουργει…
Το dropbox είναι μια online υπηρεσία η οποία σου επιτρέπει να κάνεις back up οτι αρχείο θέλεις στους server τους με σκοπό να έχεις πρόσβαση σε αυτά από όποιον υπολογιστή/κινητό/tablet χρησιμοποιείς όπου και να βρίσκεσαι.
Το μόνο που κάνεις είναι αφού δημιουργήσεις λογαριασμό να εγκαταστήσεις την εφαρμογή και στη συνέχεια οτι αρχείο υπάρχει μέσα στον φάκελο του dropbox ανεβαίνει αυτόματα στο internet (εφόσον τρέχει η εφαρμογή βέβαια)
Τα παρακάτω βίντεο τα εξηγούν λίγο καλύτερα
Για τα δωρεάν account δίνουν 2GB χώρο.
Όποιος θέλει να δοκιμάσει την υπηρεσία μπορεί να πατήσει εδώ.
Με αυτό το link αυτός που κάνει account όπως και εγώ θα πάρουμε εξτρά 500MB
Ευχαριστω για την απαντηση, θα το τσεκαρω αμεσα.
Αυτά τα ονλάιν μπακάπ τι ασφάλεια έχουν; Ποιος εγγυάται ότι δεν μπορεί σχετικά εύκολα να έχει πρόσβαση τρίτος; :-k
Ευχαριστώ τους 2 φίλους που έκαναν εγγραφή με το link 
Κατανοητό αυτό με τα συστήματα ασφαλείας, κωδικούς κλπ… αλλά και πάλι, δεν έχει 100% ασφάλεια για επίδοξους χάκερς, σε αντιδιαστολή με ένα μπακάπ σε εξωτ. σκληρό (που προφανώς δεν θα συνδέεται με ανοιχτή σύνδεση διαδικτύου).
(γαμωτο τι την έβαλες την παρενθεση, ήταν καλό πάτημα :p)
100% ασφάλεια δεν υπάρχει πουθενά και σε τίποτα.
Να χαθούν αρχεία από τόσο μεγάλες εταιρίες το βρίσκω λίγο ακατόρθωτο πλέον.
Εαν χακερς αποκτήσουν πρόσβαση στους servers τους όμως, πιστεύω ότι τα office αρχεία και οι οικογενειακες φωτογραφίες μου θα είναι το τελευταίο που τους ενδιαφέρουν. Άμα μιλάμε βέβαια για αρκετά σημαντικά αρχεία τότε καλό είναι βέβαια όπως είπες να υπάρχουν σε ένα μέσο το οποίο εμπιστευομαστε για την ασφάλεια του ότι θα είναι πάντα διαθέσιμο δεν θα μπορεί να έχουν πρόσβαση άτομα που δεν θα έπρεπε και ένα σωρό αλλα.
Είναι ολόκληρη επιστήμη η ασφάλεια, η ακεραιότητα και η προσβασιμοτητα των αρχείων και ψιλό βαριέμαι να γράφω περισσότερα από το κινητό τώρα.
Παρακαλω…