ΑΝ ειναι να ανεβασεις κατι σημαντικο, ανεβασε το κρυπτογραφημενο.
Δεν ξέρω που αλλού να το βάλω επομένως…
Ξέρει κανείς λεπτομέρειες για απόσυρση pc? Θέλω να δώσω αυτόν που έχω για να πάρω καινούργιο μηχάνημα με κάποια έκπτωση. Στο ιντερνετ έχω βρει μερικά site αλλά δεν ξέρω σε τι βαθμό μπορώ να τα εμπιστευτώ. Έχει κάνει κανείς τίποτα ανάλογο; Η γενικά αν ξέρει κάτι παραπάνω.
Mε αποσυρση δεν ασχολουται τα Multirama,Πλαισιο,κτλ;; Ρωτησες εκει;
Μπα δεν ρώτησα πουθενά. Βασικά μόνο λίγο στο ιντερνετ έριξα μια ματιά και είδα κάτι στο public αλλά εδώ Σέρρες δεν έχουμε από δαύτο
Απλά αν έχει κάνει κάποιος απόσυρση από εδώ μέσα η αν ξέρει κάποιον που να έχει κάνει θα ήθελα να ξέρω αν αξίζει και που να πάω για καλύτερα.
Ή ο υπολογιστής μου με τρολλάρει ή άρχισαν να χαλάνε τα μάτια μου ξέρω γω. Στα καλά καθούμενα άρχισαν να εμφανίζονται κάτι άσπρες λωρίδες. πχ(στα δεξιά)

Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει;
Άμα το κάνει παντού αποχαιρετα την κάρτα γραφικών σου.
Δεν ξέρω αν το κάνει παντού γιατί δεν φαίνεται αλλά γίνεται όπου υπάρχει άσπρο φόντο(skype,firefox κλπ)
Nα κουνήσω μαντήλι;
Ε ναι σιγά σιγά. Είχα και γω παρόμοιο πρόβλημα και κάηκε μετά από λίγο καιρό, είχα δώσει και 500 κάτι ευρώ (7800 gtx)

Για αρχη καθαρησε την ΤΕΛΕΙΑ, και τσεκαρε θερμοκρασιες.Ειναι και ζεστες μερες, δεν ειναι απιθανο να παιζει το ρολο του αυτο.
Αν συνεχισει…τοτε οτι ειπε ο ριπ, αποχαιρετας.
Για πάμε ένα update(μετά από συνεννόηση με καμμένο της σχολής).
Μετά από 2 ώρες που έκανε το πρόβλημα σταμάτησε μόνο του. Το βράδυ:
->Τσέκαρα θερμοκρασίες πισιου τα πάντα φυσιολογικά.
->Έκανα stress test με OCCT και οι θερμοκρασίες ήταν φυσιολογικές.
->Έκανα ξεχωριστό stress test μόνο για κάρτα γραφικών και οι θερμοκρασίες ήταν πάλι φυσιολογικές.
->Κατά τη διάρκεια των stress test δεν ξαναεμφανίστηκε το πρόβλημα.
->Εγκατέστησα νέο driver.
->Έκανα backup και περιμένω να δω αν θα ξαναεμφανιστεί 
Θα επιμείνω στο να καθαριστει το ανεμισηρακι τηνς καρτας, παιζει μεγαλο ρολο, στο αν θα το ξανακανει ή οχι.
πως μπλοκάρω συγκεκριμένα sites από τον browser?
Ο καλύτερος τρόπος είναι με το αρχείο hosts guide
Αλλιώς μπορείς να βάλεις extension στον chrome και στον firefox (δεν τα έχω δοκιμάσει)
Όσον αφορά το public θέλουν το laptop να μην είναι σπασμένο και να λειτουργεί με μπαταρία. (Δε θυμάμαι αν είναι εκεί ή αλλού που θέλουν να μην είναι παλιότερο από 4 χρόνια).
Συγκεκριμένα για Toshiba που σε λίγο κλείνει 3 χρόνια (είχε αγοραστεί 700 ευρώ) και φαινομενικά δεν έχει πρόβλημα (εκτός από το δισκο που είχα ποστάρει πριν καιρό - αλλά αυτό δεν το ήξεραν:p ) μου ζήτησαν 109 ευρώ.
Τους είπα ευχαριστώ και τον κράτησα για όσο αντέξει.
Γενικά μην περιμένεις πολλά λεφτά.
thanks rip. αυτό με το hosts έψηνα. Βοηθάει το λινκ από ότι βλέπω
Να κανω κι εγω μια ερωτηση.Εχω Xp και λεω πως ειναι καιρος να βαλω Windows 7.Εχω χρονο να ξαναεγκαταστησω τα παντα αλλα εχω μια απορια.Εχω 3 σκληρους.Αυτος που εχω τα windows ο C ειναι 100 gb.Αμα τον κανω φορματ και βαλω τα windows 7 τα προγραμματα που εχω εγκαταστησει στους αλλους (F , G) θα πρεπει και αυτα λογικα να τα ξαναεγκαταστησω.Ισχυει?Επισης οσοι εχετε σπασμενα windows εχετε αντιμετωπισει κανενα προβλημα?
Ναι, πρεπει να τα ξακαεγκαταστησεις, γιατι η registry θα χει σβηστει.
το ξερω ειχα ξαναρωτησει , αλλα ποσο παει μια εγκατασταση RAM 1gb ;
Σε ενα μαγαζι μου ειχαν πει 35? οτι θα ειναι ολα οκ μολις το ανοιξω , τωρα στο πλαισιο πχ πουλαει με 12? 1gb
αν την παρω και την βαλω μονος θα κανω την ιδια δουλεια με τον τυπο που θα μου παρει 35 ;
Εγώ θα σου πάρω 34?.
Αυτό που θα κάνεις είναι να βρεις τι τύπου ram παίρνει η main board σου και να αγοράσεις την αντίστοιχη από κάποιο μαγαζί. Στη συνέχεια ανοίγεις το κουτί σου και την βάζεις στη κατάλληλη θύρα, δεν είναι δύσκολο, δεν είναι πολύπλοκο
Για desktop pc είναι η ram? Αν ναι, σε χρεώνω 20? 8) 
Σοβαρά τώρα, δεν είναι τίποτα δύσκολο, αρκεί να πάρεις τη σωστή ram. Κοίτα στο βιβλιαράκι της motherboard τι παίρνει (και αν το ανοίξεις, τι τύπου είναι η ram που έχει ήδη).