απο χθες το βράδυ δεν μπορώ να μπω στο msn.(και πάνω που το χρειάζομαι φυσικά!!)
πρόβλημα στις [B]βασικές θύρες[/B] λέει και κωδικός σφάλματος [B]80072efd[/B]
εχω δοκιμάσει οτι οδηγία υπάρχει στο ίντερνετ εδω και 3μιση ώρες!
εχω κλείσει firewall και avast μήπως για κάποιο λόγο το μπλόκαραν.
επαναφορά σε σημείο προ 2 ημερών
εχω προσπαθεί να ξαναεγκαταστησω το Msn. τίποτα
Μετα ειδα οτι επειδή δεν σβήνουν τα πάντα στην απεγκατασταση και δεν ειναι σωστη η επανεγκατάσταση, με ψάξιμο στο google βρήκα και έσβησα οτι Registry υπήρχε σε σχέση με το msn και οτι φάκελο και οτι κρυφό αρχείο.
ξανά εγκατάσταση και τίποτα.
χθες προσπαθώντας να συνδέσω εναν εξωτερικό σκληρό μου έβγαλε μήνυμα οτι αυτή η θύρα που χρησιμοποιείς ειναι αργή και μπορείς να κλικαρεις και να δοκιμάσεις μια άλλη πιο γρήγορη. μια ειχε , την δοκίμασα και προσπάθησα να βρω ποια ειναι. την βρηκα , σύνδεσα τον σκληρό, έβαλα τα αρχεία που ήθελα, και μετα απο 20 λεπτά σταμάτησε το msn να μπαίνει.
υπάρχει πιθανότητα να έκανα κατι τόσο λάθος και να πείραξα κατι εκεί?!!!
αλλά ακόμη και ετσι να ηταν και να πείραξα την θύρα του ίντερνετ, ίντερνετ εχω κανονικά!!
δεν ξέρω τι να κάνω.
βασικά ξερω. θα πάω να ζήσω στα βουνά. άντε γαμώ τις τεχνολογίες:!:
ναι fortnet,και μενα απο το site εμπενε αλλα οχι απο το msn
δεν ξερω τι μαλακια εχει γινει,παντως νομιζω οτι μου εχει ξανατυχει αυτο το πραμα
μην καθεσαι να το ψαχνεις,λογικα θα γινει μονο του
Θέλω να φτιάξω ένα αρχείο που για να δει κάποιος το περιεχόμενο του να πρέπει να αποδεχτεί όρους και προϋποθέσεις και αν γίνεται να μου έρχεται και email όταν κάποιος τους αποδέχεται.
Έχει κανείς καμιά ιδέα;
Σε περίπτωση που έχει σημασία το περιεχόμενο θέλω να είναι 7 κείμενα rtf, ένα txt και δύο εικόνες jpg ή αλλιώς ένα rar των 80kb.