Desktop. Έκανα και ένα τσεκάρισμα για ιο, αλλά δεν βρήκα κάτι.
κοιτα,ενα restart μπορει να ειναι και τυχαιο,και οι θερμοκρασιες οπως ειπε και ο mech παιζουν ρολο…(συνηθως ομως οταν εχεις καποιο βαρυ προγραμμα η καποιο game…)
αν αρχισει να σου κανει restart σε ασχετες στιγμες τοτε κατα 99% ειναι προβλημα τροφοδοτικου…το να καηκε καποιο module της ram θεωρω οτι εχει αρκετα λιγοτερες πιθανοτητες…
Μια χαρά λειτουργεί (και προτείνεται άλλωστε) και το 2ο. Τόσα χρόνια έτσι το έχω και κανένα πρόβλημα.
Επανέρχομαι στο θέμα της αγοράς pc μιας και ακόμα δεν έχω καταλήξει (βασικά το ψιλοπαράτησα το θέμα για ένα διάστημα). Επειδή πολύ άκρη δεν βρίσκω έτσι και αλλιώς από μόνος μου στα μοναδικά που έχω καταλήξει είναι σε επεξεργαστή amd και μητρική gigabyte με το βάρος από πλευράς χρημάτων να πέφτει σε καλή μητρική. Από εκεί και πέρα όποιος μπορεί να βοηθήσει αρκετά παραπάνω στην δημιουργία pc με βάση αυτό–> http://www.e-shop.gr/PER_pc_config_desktop.phtml θα ήταν τέλεια. Μόνο ποντίκι ουσιαστικά μένει κενό και dvd-rw αλλά πάμε κανονικά για blu-ray το όποιο μένει τελευταίο και μόνο αν το σηκώσει το τελικό budget (το όποιο είναι στα 700-750 και από εκεί και μετά βλέπουμε).
Το μοναδικό που με προβληματίζει στο παραπάνω είναι το θέμα του λειτουργικού. Αν κατάλαβα καλά αν παραγγείλω από εδώ θα πρέπει να αγοράσω τα windows 7 κανονικά, από ότι ξέρω μια ζωή αντίγραφα έβαζαν, έχει αλλάξει κάτι; :-s
Εδω και λιγα λεπτα κουνιέται η οθόνη - τα πιξελ - . Δεν ξερω τι στο διαολο ειναι παντως με ενοχλει
edit : τελικα ηταν επειδη βαραγα ντραμς με τα δοντια μου και κουνιοντουσαν τα ματια μου 
Καλα περνας εσυ…
αν πήρες ενα χάπι που ειχαν οι δικοί σου στο συρτάρι και έγραψε πάνω ενα Ε, δεν ήταν ελευθεροτυπία. έκσταση ήταν!
κακώς το πήρες!
υπάρχει κανένας τρόπος να στείλουμε δωρεάν μήνυμα σε ελληνικό αριθμό στο εξωτερικό??
*τρέχα γύρευε…
αυτο εδω ειναι safe?
Δεν εχω ιδεα δυστυχως…
Αυτες εδω αξιζουν ή μπα??
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553066&sid=1
ο i5 μου και ο SSD μου λένε γειά στο ροκιντζιαρ 8)
Για την ασφαλεια τους δεν ξερω,αλλα μηπως αντι να χρεωνουν εσενα,χρεωνουν αυτον που καλεις;;;
με γειες!!!
εντυπωσεις απο ssd?
ποιο πηρες?
τελικά πήρα τον OCZ τον 60αρη, πετάω λέμε !
Όποιος έχει [B]cosmote[/B], είτε κάρτα είτε σύνδεση είτε καρτοσυμβόλαια είτε είτε είτε μπορεί να μπει στο http://www.mycosmos.gr . Στέλνοντας ένα Ε στο 54000 σου στέλνουν έναν κωδικό και μπαίνοντας στο site έχεις κάθε μέρα 10 τσαμπέ sms σε ότι δίκτυο θες, ακόμα και στα εξωτερικά. Καλή φας μιας και είναι τσαμπέ, το χρησιμποιώ κάμποσα χρόνια, μαλακία όμως που δεν αναφέρεται πουθενά (δεν το χω δει δηλαδή κάπου) να ξέρουν οι ερημοι οι χρήστες τι γίνεται…
αν και δεν εχω αυτη την στιγμη, ευχαριστώ για την απάντηση.!!
edit. μα τι μαλακιες λεω για χιλιοστή φορά!! κοσμοτε εχω!
nekrocempap με έσωσες. χίλια ευχαριστώ!
τα srt αρχεία παίζουν μόνο με avi?
ή πρέπει να αλλάξω κάτι στον media player να τα βλέπει και σε mp4?
Αρκεί να έχουν το ίδιο όνομα.
π.χ. αν το βίντεο σου λέγεται movie.mp4 τότε και οι υπότιτλοι θα πρέπει να λέγονται movie.srt και να είναι στον ίδιο φάκελο βέβαια
αυτό λέω, ενώ στα avi δεν έχω πρόβλημα στα mp4 δεν τους εμφανίζει
Το Gom δεν εχει καποιο θεμα με αυτο.Μηπως να το δοκιμαζες ? 
άψογο! thanx!