Pc problems\αποριες

το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να το απομονωσεις απο συνδεση ιντερνετ…μπαινεις σε safe mode και πρεπει να κανεις επαναφορα συστηματος 1-2 μερες πριν κολλησεις τον ιο…αυτος ο οδηγος παρακατω θα σε βοηθησει… http://www.otenet.gr/hd/abuse/abuse_metropolitan_police_virus.htm

δεν επιασε ΚΑΜΙΑ λύση που εχει ποσταριστει στο ιντερνετ. μονο μια που βρηκα κατα λαθος και εχει το παράθυρο open, το task manager, και το ιντερνετ μέσω βοηθειας στα θέματα στο task manager!! μιλάμε απλα για εποσ!!
μετα αντιβαιρους, διόρθωση σε registry και ειμαι έτοιμος :lol:
*2μερες λεμε #-o

ε μαλλον κολλησες την νεα εκδοση τι να πω :stuck_out_tongue:

ναι.απο οτι συζητούσα με εναν που τα κατέχει, μου ειπε οτι εδω και καμιά 10αρια μέρες εχει βγει μια νεα εκδοχή του που ειναι η 4η(??). και κλασικά την δοκίμασα απο τους πρώτους.:lol:

μας έφαγε ο neal morse. και χαλάσαμε το πσ και δίσκο δεν ακούσαμε :stuck_out_tongue:

εχω ενα μεταχειρισμενο λαπτοπ .
λογο μιας απεγκαταστασης του μοζιλα, εχασα μια μαλακια με ενα στοπ που ειχε διπλα στο παραθυρο του ψαξηματος που σταματουσε παραθυρα να αναδιωνται, οπως και διαφημησεις να βγαινουν σε site με αθλητικο στριμινγκ.ξερει κανεις ποιο μπορει να ειναι ή κατι παρομοιο.
ναι. ασχετος.
ναι.παλι εγω

https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/adblock-plus/?src=cb-dl-users

(για ακομη μια φορα)ευχαριστω :slight_smile:

δεν νομιζω να ειναι ακριβως το σωστο θρεντ αλλα τεσπα.

για να συνδεσω τηλεφωνικη συσκευη σε αλλη πριζα τηλεφωνου απο αυτην που εχω το ρουτερ, χρειαζεται παλι φιλτρακι?

Ναι…

Ναι έτσι ξέρω.

Βέβαια εγώ στο καλώδιο που έχω συνδεδεμένο το router δεν έχω βάλει φιλτράκι,αλλά μόνο στη δεύτερη γραμμή που έχει μόνο συσκευή . :-k

εννοειται πως το ρουτερ το βαζεις σε διαχωριστη πρωτα…

Για άλλη πρίζα μιλά το παλικάρι, τι σχέση έχει το ρουτερ?
Και χρειάζεται διαχωριστή μόνο εφόσον θέλει τηλέφωνο και στην πρίζα του ρούτερ. Αλλιώς μπορεί να το βάλει απευθείας.

απο την στιγμη που θελει να εχει τηλεφωνικη συσκευη χρειαζεται διαχωριστη…εφοσον αυτη η συσκευη θα ειναι απομακρυσμενη απο το ρουτερ εκει χρειαζεται φιλτρο…

το φιλτρο δεν εχει και διαχωριστη? adsl / phone?

ή δεν ειναι αυτο το φιλτρο?

αλλο φιλτρο αλλο διαχωριστης…αυτο που περιγραφεις ειναι ο διαχωριστης - splitter.

διαχωριστης ειναι για ρουτερ και ενδεχομενως αν θελεις βαζεις και τηλεφωνο πανω…

τα φιλτρακια ειναι καθαρα για τηλεφωνικες συσκευες-φαξ-συναγερμους κτλ…αναλογα παντα με τον τυπο της συνδεσης κτλ…

Αν θες τηλέφωνο και ρουτερ στην ίδια πρίζα θες ένα διαχωριστή.
Αν θες απλά ένα τηλέφωνο σε κάποια άλλη πρίζα θες φίλτρο.
Αν το ρούτερ είναι μόνο του σε κάποια πρίζα δεν χρειάζεται τίποτα.

το 1 και το 3 ισχυουν…το 2ο ενδεχομενως να λειτουργησει για καποιο καιρο αλλα αργα η γρηγορα θα εχεις προβλημα αποσυγχρονισμου…ΔΕΝ ειναι ομως η σωστη συνδεσμολογια…
στο δικο μου το σπιτι για να καταλαβεις που εχω το ρουτερ σε μια πριζα και το τηλεφωνο σε αλλη δεν συγχρονιζει αν το κανω οπως λες…οποτε εχω το ρουτερ σε διαχωριστη και το τηλεφωνο σε φιλτρακι και κανω την δουλεια μου…

Άρχισαν τα όργανα…ποιοι είναι οι κλασσικοί λόγοι για να κάνει ένα pc restart μόνο του? Δεν μου άνοιξε τα windows μια το πρωί και έκανε μετά από κανα 3ώρο ένα restart

για restart το πιο συνηθισμενο ειναι θεμα τροφοδοτικου.καταρχιν μιλαμε για επιτραπεζιο η λαπτοπ;

Επισης μπορει να ανεβαζει θερμοκρασια.