Eμενα οταν εκανε τετοιο δυνατο ηχο το ανεμιστηρακι ηταν επειδη πιανοταν σε αυτο καποιο καλωδιο οπως γυριζε.
Μήπως τα power connectors που τροφοδοτούν τα ανεμιστηράκια τα έχουν παίξει?
Επίσης τσέκαρε από δω για να δεις αν όλα δουλεύουν σε normal επίπεδα…
Mech αυτο δεν παιζει 
Επισης το περιεργο ειναι οτι μολις φτανει στο σημειο να φορτωσει τα windows σταματαει ο θορυβος και δουλευουν κανονικα, και επαναλαμβανω οτι γινεται σε 2 διαφορετικα ανεμιστηρακια και μαλιστα το δευτερο ειναι καινουριο.
Vanchor θα το δοκιμασω αυτο που λες
Α, παντως ευχαριστω οσους μπηκαν στον κοπο να απαντησουν.
Exete na proteinete kapoion eukolo tropo gia na ftiaksw mia proswpiki web page?
[I]You can create your own pages using any web page or text editor. [/I]Autes einai oi odigies mou. Arxarios edw, opote me to malako e.
Για πες λίγο πιο αναλυτικά τι θες να κάνεις, σκοπό κτλ
poli apla pragmata, px kapoia stoixeia mou, mia photografia, kapoia link pou parapempoun se pdf arxeia, kai tetoia.
Τότε φτιάχνεις ένα account στο wordpress.com και το φτιάχνεις πολύ εύκολα αυτό που θες.
Επειδή ψιλοφαντάζομαι για ποιο λόγο το θες, δες και το https://about.me/ που είναι στη μόδα τώρα και πολύ πιο όμορφο και λιτό.
Isws eprepe na pw kai auto: Prepei na dimiourgisw tin selida opws thelw, alla tha prepei na tin swsw se sigkekrimeno xwro. Mou lene:
Save the page on your XXX(onoma drive)XXX in the folder public_html which has already been created for you. Note: if you save the pages as default.htm this will become the default home page for your site.
Opws kai na xei euxaristw e!
Joomla αλλιως html & php.
Τότε λάθος κατάλαβα, φαντάστηκα οτι ήθελες μια προσωπική σελίδα για να γράψεις μερικά πράγματα όπως βιογραφικό κτλ, γι’αυτό πρότεινα το about.me
Το καλύτερο εργαλείο είναι το dreamweaver της adobe αλλά δεν ξέρω το επίπεδο της ενασχόλησης σου με πληροφορική και ίσως σου φανεί αρκετά περίπλοκο.
Θεωρητικά μπορείς να γράψεις html και στο notepad απλά τα εξειδικευμένα εργαλεία όπως το dreamweaver προσφέρουν αρκετές ευκολίες.
Στο w3schools μπορείς να δεις όλα τα βασικά της html που χρησιμοποιείται για δημιουργία ιστοσελίδων.
Super, akrivws kati tetoio ithela na mou peite. Tha psaksw oles tis parapompes sas kai tha dw. Euxaristw both.
Για να κανω φορματ εναν εξωτερικο, να το κανω με τον κλασσικο τροπο μεσω windows ή υπαρχει κανενα καλυτερο προγραμμα γι αυτη τη δουλεια?
Δεν ξερω αν υπαρχει και καμια διαφορα,απο περιεργεια ρωταω.
Μεσω win μια χαρα δουλεια θα κανεις.
Αν θες κατιτις παραπανω, gparted.
Thanks 
κολλησα τον κλασικο ιο που σου λεει οτι εχεις παρανομα mp3 και κατεθεσε εδω 50 ευρω για να σου το ξεκλειδωσει η αστυνομια και τριχες κατσαρες…#-o
οποτε εχω μεινει με μια ασπρη οθονη με ενδειξη που να πληρωσω και τιποτα αλλο
η φαση ειναι οτι εχω δοκιμασει τα ΠΑΝΤΑ που αναφερονται στο ιντερνετ για να τον εξουδετερωσω αλλα δεν γινεται.
safe mode μπαινει αλλα προλαβενει και βγαινει η ασπρη οθονη με το μηνυμα.
το ιδιο και to safe mode με την γραμμη εντολων(αν λεγεται ετσι).εκει ειχα βρει μια σχετικα ευκολη λυση.
πριν που καταφερα να εχω mozila για λιγο διαβασα για search με ενα εργαλειο του kaspersky lab δεν βρηκε κατι ενω πριν απο αυτο το avast ειχε βρει και υποτιθεται το διεγραψε.
σημειο επαναφορας που καταφερα για λιγο να μπω με διαφορες πατεντες, δεν υπαρχει!
βασικα απο οτι καταλαβα ειναι μια εξελιγμενη εκδοση του ιου. και δεν βλεπω καπου να λεει κατι για αλλον τροπο…!
*καταφερα μια στιγμη να δω στο task manager που αναβοσβηνει με ταχυτητα φωτος οτι υπαρχει ενα αρχειο αγνωστο με τιτλο 1.exe … αλλα αυτο που ειχε βρει το avast δεν λεγοταν ετσι!! ακομη και αν προλαβω να το κανω να μην τρεχει, το Pc δεν κανει τιποτα αλλο!
Σ.Σ. ΜΑΛΑΚΑ NEAL MORSE. ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!
αν εχει καποιος καποια ιδεα, εδω ειμαι(αν και αμφιβαλω πλεον. το βαζω φωτια και απο πανω τραγουδαω κομματια απο ramones)
malware bytes δοκιμασες?
προλαβαινει βασικα να κανει σκαναρισμα?
προσπαθω να το κατεβασω αλλα το παραθυρο του βγαινει παντα πισω απο το βασικο παραθυρο mozzilla(απο αυτο που γραφω δηλαδη.).δεν εχω minimize για το παραθυρο
που σημαινει οτι δεν μπορω να κανω κατι μετα. ουτε εγγατασταση ουτε τιποτα.
τελος παντων. δεν βλεπω φως.αν δεν τον καψω να τον παω στον κολλητο μου τηυν δευτερα(σκατα!). που ειναι να φτιαξει ηδη εναν αλλον υπολογιστη της κοπελας μου…
μιλαμε για λαπτοπ?
αν οχι βγαλε τον δισκο και συνδεσε τον καπου αλλου σαν εξωτερικο να τον σκαναρεις ετσι
αυτη την στιμγη ειναι αδυνατον αυτο. θα τον πάρει ο κολλητος και θα το κανει. ευχαριστω παντως
Πρέπει να μπουτάρεις με Hirens Boot CD. Εκεί θα τρέξεις 2-3 απ’ τα antispyware που έχει και θα στον καθαρίσει τον ιο. Εγώ έτσι το είχα κάνει.