Pc problems\αποριες

Τρέχει. Αλλά κολλάει. Πολυ. Μπορεί να φταίει και η κόπια βέβαια… :stuck_out_tongue:

[quote="“linkin,post:278,topic:4696”]

Και πρασινη , και κοκκινη και οτι θελεις αρκει να μου πεις πως μπορω να ανοιξω το command line αφου δεν με αφηνει να περασω το Log in ουτε σε safe mode:wink:

Έχω υπόψιν μου 2 προγραμματάκια για αυτη τη δουλειά, αν και δεν έχω δοκιμάσει να δω αν δουλεύουν.

Τα οποια είναι;;;:-k

Δεν ξέρω που μπορείς να τα κατεβάσεις. Από torrent τα έχω. Θα στα ανεβάσω σε rapidshare αν είναι.

Το προβλημα λυθηκε, το πως…ειναι μια αλλη ιστορια.:wink: :stuck_out_tongue: :smiley: :slight_smile:

Η κάρτα γραφικών κάνει κάτι τρελά σε Simcity 4 και Google Earth. Σπάνε κομμάτια από δω κι από κει, τετραγωνάκια κλπ. Λάπτοπ είναι. Να πάω να το κοιτάξω? :stuck_out_tongue:

Ναι. Πολύ πιθανόν να έχει πρόβλημα.

Αν εισαι στην εγγύηση εφυγες κατευθιαν για φτιαξιμο

Όταν έχω ανοιχτό το MSN, στα ξεκάρφωτα μου πετάει μπλε οθόνη και κάνει restart το PC. Δεν έχω κανένα άλλο πρόγραμμα ανοιχτό εκείνη τη στιγμή εκτός από το μTorrent, αλλά δεν παίζει να φταίει αυτό, γιατί πρόσφατα άρχισε να μου το κάνει.
Τι μπορεί να είναιι ρε γμτ;

Κάτι πήρε το μάτι μου για MSN και freedomofrock. Κανόνισε να έχεις κάνει καμιά τσατσιά πάλι! χαχαχαχα :stuck_out_tongue:

1002 πραγματα…drivers?μνημες?antivirus-firewall?

ακομα βαλε και κανα προγραμματακι να δεις μην εχεις υψηλες θερμοκρασιες αν και αυτα δεν πετανε bsod

Ρε παιδια, σε ανυποπτες στιγμες εξαφανιζεται το DVD driver του laptop μου. Δεν εμφανιζεται οτι υπαρχει οταν ανοιγω τον “Υπολογιστης μου” και οτι και αν βαλω στο driver δεν το παιζει, σαν να μην εβαλα τπτ.
Σε επισης ανυποπτες στιγμες, επανερχεται.

Τι σκατα μπορει να ειναι???

μηπως εχεις (s)vista??

Yep…

Οποιος ξερει πως να λυθει αυτο το προβλημα,θα του ειμαι ευγνωμων για μια ζωη

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=25381

λοιπον αυτο ειναι (αλλο)ενα προβλημα που πολλες φορες υπαρχει στα βιστα…(δυο γνωστοι μου το παθαιναν συνεχεια)…το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω πως λυνεται,αλλα η λυση ειναι πραγματικα κατι το παρα πολυ απλο…(ο ενας απο τους γνωστους μου το ειχε παει στο e-shop(οχι μονο για αυτο) και σε δυο λεπτα ηταν ετοιμος…δεν ηταν τπτ…η βλακεις ειναι οτι δεν ρωτησε τι ακριβως εκανε ο υπαλληλος για το το φτιαξει…κοιτα μια στο google…δε θα δυσκολευτεις λογικα…

Παρατηρησα οτι συνηθως συνερχεται μερικες φορες αφου τον κλεισω. Αλλα οχι οταν τον κανω restart.

Thx anyway. :wink:

Εχω το ιδιο προβλημα…μοναχα που αυτο δεν μου συμβαινει μονο οταν εχω ανοιχτο το MSN,αλλα σε ανυποψιαστο χρονο…γαμω τα vista μου μεσα :roll:

σημερα χαλασε το λπα τοπ μου αλλα το ψιλοματζακουλεψα…

εχω ενα μικρο προβλημα εχω ανοιχτη μια σελιδα του νετ και πατησα κατι καταλαθος και δεν εμφανιζει απο κατω τα αλλα παραθυρα οπως μσν κ.α…\

πως το αλλαζω?

Nα πας να ρωτησεις σε φορουμ για τεχνικα θεματα.Εδω ειναι καθαρα ροκομεταλο σαιτ [-X