μην γινεσαι γκει…
υ.γ λυθηκε
Παιδια μια ερωτηση … 3ερει κανεις πως να μετατρεψω αρχειο WMM “windows media maker” σε αλλο τυπο? Το εχουν φτια3ει σε WMM 2,6 που ειναι μονο στα Vista . Διαολεμενα Vista :thumbdown:
Κανενα καλο DVD-RW να μου προτεινετε?LG ειχα και τα επαιξε οποτε θελω να δοκιμασω μια αλλη μαρκα.
Sata η Atapi?
τα pioneer ειναι πολυ καλα…αλλα και τα lg μια χαρα ειναι…τωρα για το sata οτι νομιζεις…αν εχεις καινουριο υπολογιστη με πολλες σατα βαλε σατα…
Κοίτα απόσο έχω προσέξει, τον τελευταίο καιρό 3 εταιρίες ψιλοέχουν το μονοπώλιο(Nec, Samsung, LG) και το NEC που έχω είναι απλά καλούλι(όταν ήταν Nec και όχι Optiarc ήταν πολύ καλύτερα) και για τα Samsung έχω ενδοιασμούς. Για τα LG απόσο ξέρω καλά είναι οπότε ή άτυχος ήσουν ή το είχες πολύ καιρό. Από εκεί και πέρα πάντως πάρε Sata καλύτερα γιατί οι καινούργιες Motherboard έχουν μόνο 2 IDE θύρες, ούτως ή άλλως ουσιαστικές διαφορές στην απόδοση δεν έχουν.
Ξέρω πως υπάρχει ένα plug-in για το media player που σου εμφανίζει τους στίχους των τραγουδιών. Που μπορώ να το βρω? Θενκς.
Thanks!
εχει και εκδοση για winamp:D
Για δώσε Link γιατί για Mp3s Winamp χρησιμοποιώ και εγώ.
Φχαριστώ.
χρησιμοτατο plug-in 
Άμα γράψω ένα αρχείο .ISO σε cd, όταν το βάλω στο driver θα το ανοίξει με το autorun, έτσι?
Αν το γράψεις σωστά, όχι αν πετάξεις το .ISO απλά μέσα στο cd 
Δηλαδή?:-s
Πχ, έχω μια ταινία που είναι της μορφής .ISO
Για να παίζει σε DVD Player πχ, τι θα πρέπει να κάνω?
Θενκς ενιγουει!
Άσε μάστορα, έχω πετάξει πολλά dvd λόγω των κωλο-ISO…
Το Nero αν θυμάμαι καλά γράφει τέτοια αρχεία, πήγαινε εκεί που λέει Burn Image ή κάτι παρόμοιο.
Υπάρχουν πολλά προγράμματα για να κάνεις αυτή τη δουλειά. Δοκίμασε IsoBuster, MagicIso, PowerIso, Daemon Tools κτλ.
Επίσης μπορείς να “ψήσεις” ένα Iso κατευθείαν από το DVD Decrypter(εγώ έτσι το κάνω συνήθως όταν πρόκειται για ταινία).
Αυτό τα κανει ολα:D
Σαΐνια μου, έχω μια κρίσιμη απορία: Αν κάνεις αντικατάσταση ενός αρχείου με κάποιο άλλο στο pc σου, το πρώτο αρχείο υπάρχει περίπτωση με κάποιον τρόπο να ανακληθεί; (XP windows)
Plz, μια βοήθεια… [-o<