Νομίζω γίνεται,με την επαναφορά συστήματος όπως ήταν μέχρι μια συγκεκριένη ημερομηνία και ώρα αλλά σου αλλάζει κιότι άλλο έκανες απο τότε και μετά. Ετσι μου χαν πεί παλιά αλλά δε το δοκίμασα για να ξέρω να σου πώ τι θα πατήσεις.σόρρυ!
Επίσης, το Norton νομίζω είχε ένα προγραμματάκι, ghost λεγόταν (?). Ψάξτο. Αυτό που θυμάμαι είναι ότι μπορούσες να επαναφέρεις αρχεία που είχες σβήσει.
sorry φιλε, αλλα δεν παιζει…αν το ειχες διαγραψει κατι γινοταν, αλλα αφου εκανες overwrite δεν υπαρχει περιπτωση. Σιγουρα και διαπιστωμενα.
δοκιμασε το system restore (επαναφορα συστηματος ) των windows (αν το εχεις ενεργοποιημενο και εχεις παρει restore point στο παρελθον), ισως και να εισαι τυχερος, αλλιως μην το ψαχνεις, δεν γινεται.
καμια σχεση, το ghost αναλαμβανει να βγαλει κλονο του δισκου/partition σου ειτε σε image/dvd ειτε απ’ευθειας σε καποιο αλλο δισκο.
Κι εγώ αυτό φοβόμουν…
Δεν την έκανα εγώ τη βλακεία, μια φίλη μου, στη διπλωματική της… #-o
(Λέτε να φταίει που είναι ξανθιά; :-k)
:-k
Το προγραμματάκι που λέω τότε μήπως ξέρεις πως λεγόταν? (πληροφοριακά ρωτάω)
μαλλον αναφερεσαι στο Norton Undelete, που βρισκοταν στη σουιτα norton utilities (τωρα πια norton 360)
αλλα και παλι, αυτο αναλαμβανει να επαναφερει σβησμενα αρχεια, οχι αντικατεστημενα (overwritten)
η ολη ιστορια βρισκεται στη φυση του file system, το οποιο στην ουσια οταν διαγραφεις ενα αρχειο, δεν διαγραφεται ολοκληρωτικα, απλα “σβηνονται” οι πληροφοριες που δειχνουν οτι αυτο το αρχειο υπηρχε, γι’αυτο και μπορει να ανακτηθει με σχετικες εφαρμογες. ακομα και φορματ να γινει στο δισκο, μπορουν να ανακτηθουν τα αρχεια, αρκει να μην εχει γραφτει τιποτα αλλο μετα το format.
Θενκς. Είχα παλιά το norton utilities (στην 2α γυμνασίου :p). Πάντως, δεν ήξερα ότι μπορείς να ανακτήσεις αρχεία μετά από φορματ. Θενκς!
Ρε σεις, κάτι πάθανε τα ηχεία μου (μάλλον) και παίζουν όλα τα τραγουδάκια χωρίς καθόλου μπάσο :-s Το γουφεράκι δουλεύει, όταν το βάλω τσίτα ακούγεται ένας βόμβος
άρα δεν τα’χει παίξει αυτό.
Παίζει να φταίει η εγκατάσταση της webcam, δηλαδή να “πειράχτηκαν” τπτ ρυθμίσεις ήχου; Αν δοκιμάσω τπτ με το equalizer του WMP θα φτιάξει κάτι; Α επίσης όλα τα players το κάνουν, όχι μόνο το windows media player. Α α α μήπως είναι θέμα της κάρτας ήχου; Βασικά πώς θα τα ψάξω όλα αυτά για να δω τι είναι;
:(:(
καλα θα κανεις.κοτζαμ ντεξτερ και δεν ξερει απο τι ειναι!φτου σου!ντροπη!
Τι να κάνω καλά, αφού δε με συμβουλεύσατε για τίποτα :-s ¶ντε να απαντάει και κανείς που ξέρει μήπως και πετύχουμε τίποτα [-X

δεν κοιτα αρχικα μηπως καταλαθος οπως πηγες να βαλεις την καμερα τραβηχτηκε κανενα καλωδιο απο τα ηχεια…
Εντάξει, προφανώς πριν κάνω το ποστ κοίταξα τα βασικά. Δε θα με προβλημάτιζε το τι συμβαίνει αν έβλεπα ένα καλώδιο να κρέμεται, θα έλεγα “α αυτό πρέπει να μπει στο pc” 
βασικα η λυση στα ηχεια ειναι συνηθως καμια βλακεια τετοια… πατημενο Mute κλπ 
Αν και δύσκολο να έχει αλλάξει από μόνο του, δες μήπως έχει πειραχτεί κάτι στις ρυθμίσεις από το “Equalizer” της κάρτας σου. Συνήθως έχει ένα εικονίδιο κάτω δεξιά (Realtek, κλπ.).
ενταξει…απλα…κοιτα αν το βυσμα που ειναι στην καρτα ηχου εχει βγει λιγακι…(οχι αναγκαια εντελως…)
Το MSN δουλεύει σε σας τώρα;
σκατούλες. δεν δουλεύει.
Λάθος, μια χαρά δουλεύει :twisted:
Ναι,κανονικα.
Μου βγάζει σφάλμα… η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν. Μπορεί να παίζει κάτι με τους servers.