Pc problems\αποριες

ξέρει κανείς σας πως κάνουμε update το μσν ? το ψάχνω κ δεν το βρίσκω κ έχει φάει κ κόλλημα…

γιατι να το κανεις update???αμα δεν δουλευουν οι servers της ms δεν δουλευει κανενα account.

Όποιος μπορεί ας βοηθήσει: μας έχουν “κόψει” την πρόσβαση στα τορρεντ στη δουλειά.Μήπως ξέρει κανεις τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στις θύρες για να “περνάνε”? Δλδ ποιές θύρες είναι πάντα ανοικτές;
Thanx anyway!

Νομιζω,μιας και εγω ετσι το κανω,οτι πρεπει να ξεκλειδωσεις τις θυρες απο το router.
Αν ξερεις το router σου μπαινεις στις ρυθμισεις του και το ξεκλειδωνεις.
Το βρισκεις και στο σαιτ της εταιρειας του.
Βρες τι router εχεις και πες το και θα βρουμε ακρη. 8)

www.portforward.com

Thanx παίδες!

Ξυπνάω σήμερα το πρωί ο άνθρωπος να χρησιμοποιήσω το pc. Ξεκινάω να το χρησιμοποιώ και σε κάποια άσχετη εντελώς φάση μου βγάλει μία μεγαλοπρεπέστατη εικόνα με μπλέ φόντο και λευκά γράμματα, το μόνο που προλαβαίνω να διαβασω είναι ‘‘windows have detected problem, windows shuting down’’. Μαζί με αυτά και το στομάχι μου κάνει shuting down. Κλείνουν λοιπόν και ξανανίγουν και μου βγάζει το μύνημα ‘Η οδηγία στο 0x73363d66 αναφέρθηκε στη μνήμη στο 0x00000260. Η μνήμη δεν είναι δυνατό να κάνει read’’. WTF? Εγώ τίποτα δεν έκανα :S Κατά τα άλλα, μου ξαναέβγαλε το μύνημα και μου λέει ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει το ημερολόγιο των windows.

Το περίεργο είναι ότι για πρώτη φορά το Karspensky λειτουργεί :open_mouth: έκανα scan και δε μου έβγαλε πρόβλημα με ιό. Μα τι γίνετε???

Edit: το έκανα shutdown και το ξανάρχισα. Αμέσως έκανε σκαν στα startup objects, το explorer άργησε να φορτώσει αρκετά και η μνήμη είναι εντελώς άδεια, λές και δεν έγινε ποτέ ούτε ένα πρόβλημα. …

Edit 2: θα πηδήξω απο τον 18ό…ω θεοί, το κλείνω και το ξανανοίγω πάλι, και δε μπορούσε κάμποσες φορές στη σειρά να μου κάνει κανονική εκκίνηση των windows. Μαμησέ τα. Τελικά όταν ανοίγει κανονικά, μου βγάζει αυτό το μύνημα

Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα στη δέσμη ενεργειών αυτής της σελίδας

Γραμμή: 2
χαρακτήρας: 29877
Σφάλμα: το ‘a’ είναι μηδενικό ή δεν είναι αντικείμενο
Κώδικας: 0
URL: http:/t.msn/en-us/home.aspx?ver=8.5.1302&did=1

Θέλετε να συνεχίσετε τη δέσμη ενεργειών σε αυτή τη σελίδα?

τώρα εγώ τρέμω, τι να του πώ, ναι ή όχι?

Δε ξέρω αν έχει σχέση, αλλά σταμάτησε να λειτουργεί και το πλήκτρο enter στο μσν. Τα Windows δείχνουν να είναι ενημερομένα. Τι να κάνω?

Στη θέση σου θα έκανα αρχικά μια επαναφορά συστήματος (system restore). Γνωρίζεις πως γίνεται? Αν ναι δοκίμασε το.

Αν όχι δες το spoiler.

[SPOILER]Καταρχάς έχω ελληνικά windows, χρησιμοποιώ λοιπόν την ελληνική ορολογία.

Πας στο μενού έναρξη, πατάς εκεί που λέει “εκτέλεση” και στο πινακάκι που σου βγαζει γράφεις: msconfig.

Σου βγάζει τότε έναν πίνακα κάτω αριστερά στον οποίο λέει “εκκίνηση της επαναφοράς συστήματος”. Κάνεις κλικ εκεί και επιλέγεις μετά ημερομηνία που θες να επαναφερθεί ο υπολογιστής σου. Επέλεξε κάποια ημερομηνία/ώρα πριν πάθει το πρόβλημα. Και τότε επανεκκινείται μόνος του και συνήθως σε πηγαίνει στην κατάσταση που ήσουν πριν προκύψει το πρόβλημα - και χωρίς να έχεις χάσει αρχεία και άλλα που μπορεί να είχες πριν την επανεκίννηση. Υπάρχει και περίπτωση να μην πετύχει η επαναφορά βέβαια, όπου τότε μπορείς να επιλέξεις άλλη ημερομηνία.[/SPOILER]

Λοιπον!Καποιος μου ειπε οτι υπαρχει προγραμμα που οταν βαζεις ενα dvd να σου καταχωρει τα περιεχομενα του
σε μορφη δεντρου.Εννοω Music->Death Metal->A,B,C,D.Μορφη δεντρου ή tree δεν ξερω και πως λεγεται.
Παιζει αυτο ? Και μετα το κανουμε αρχειο Excel ?
Anybody ? Η κατι αντιστοιχο ρε αδερφε!

το μοντεμ του υπολογιστη μου καηκε και μετα εβαλα αλλο και δουλευε κανονικα.
το μονο προβλημα ειναι πως απο τοτε το lyricsplugin σταματησε να δουλευει σωστα στο winamp και εκει που θα επρεπε να γραφει τους στιχους εχει μια ασπρη σελιδα.δοκιμασα να το απεγκανταστησω απο το winamp και μετα ξανα install αλλα ακομη εχει το ιδιο προβλημα.τι μπορω να κανω για να δουλεψει, εκτος απο να απεγκαταστησω το winamp γιατι βαριεμαι να ξανακανω τις ρυθμισεις απο την αρχη?

παιδια καλησπεριζω.
εχω ενα προβλημα στον υπολογιστη μου οσον αφορα το προγραμμα cubase(το γνωριζετε)
λοιπον ειχα την εκδοση 3 σπασμενη και ο υπολογιστης την ετρεχε κανονικα(λιγο αργα μεν αλλα την ετρεχε).
πριν απο λιγο καιρο αγορασα μια εξωτερικη καρτα ηχου και ειχε δωρο την εκδοση 4 του cubase.οταν λοιπον την εγκατεστησα (ηταν δοκιμαστικη για 30 μερες οπως αποδειχτηκε τελικα)δεν μπορουσα πλεον να ανοιξω την παλια εκδοση του προγραμματος.τωρα λοιπον η δοκιμαστικη περιοδος του 4 εληξε.ομως το 3 εξακολουθει να μην το ανοιγει.σαν μηνυμα μου αναφερει κατι για lisence και τετοια και επιδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος δεν ξερω τι να κανω.το απεγκατεστησα και το ξαναεγκατεστησα αλλα παλι τιποτα.τι μπορω να κανω,εχετε καμια προταση?

“Αγορασε” το παλι και ξανακανε εγκατασταση.Διαφορετικα "Αγορασε το Nuendo.Eιναι της ιδιας εταιρειας αλλα πολυ ανωτερο :wink:

φιλε tolki να το “αγορασω” εννοεις αυθεντικο?γιατι απο οσο ξερω ειναι πανακριβο.

“Aγορασεις” σε εισαγωγικα…ή διαφορετικα να το δανειστεις

λοιπον το "αγορασα"παλι αυτη τη φορα το nuendo οπως μου προτεινες,το εγκατεστησα αλλα παλι τα ιδια.καποιο προβλημα υπαρχει με τον driver του H2O.οταν ξεκιναω την εγκατασταση μου βγαζει ενα μηνυμα οτι ο συγκεκριμενος drive υπαρχει αλλα για καποιον λογο δεν τρεχει σωστα.και αφου ολοκληρωσω την εγκατασταση παλι μου λεει για lisence κτλ. τι κανω?

‘‘Αγορασε’’ = κατέβασε:p

Μιάς και ξαναβλέπω το ίδιο πρόβλημα

επειδή δε βλέπω πουθενά να γράφει εκκίνηση, μου λέει κανείς πως αλλιώς μπορώ να το κάνω?

έχω windows vista

Πινακας Ελεγχου -> Συστημα -> Προστασια Συστηματος και στο παραθυρακι στην πρωτη καρτελα που σου εμφανιζει εχει κουμπι επαναφορα συστηματος.

[QUOTE=artiu;455438]παιδια καλησπεριζω.
εχω ενα προβλημα στον υπολογιστη μου οσον αφορα το προγραμμα cubase(το γνωριζετε)
λοιπον ειχα την εκδοση 3 σπασμενη και ο υπολογιστης την ετρεχε κανονικα(λιγο αργα μεν αλλα την ετρεχε).
πριν απο λιγο καιρο αγορασα μια εξωτερικη καρτα ηχου και ειχε δωρο την εκδοση 4 του cubase.οταν λοιπον την εγκατεστησα (ηταν δοκιμαστικη για 30 μερες οπως αποδειχτηκε τελικα)δεν μπορουσα πλεον να ανοιξω την παλια εκδοση του προγραμματος.τωρα λοιπον η δοκιμαστικη περιοδος του 4 εληξε.ομως το 3 εξακολουθει να μην το ανοιγει.σαν μηνυμα μου αναφερει κατι για lisence και τετοια και επιδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος δεν ξερω τι να κανω.το απεγκατεστησα και το ξαναεγκατεστησα αλλα παλι τιποτα.τι μπορω να κανω,εχετε καμια προταση?[/QUO

παιδια καμια νεα προταση;ουτε το nuendo που κατεβασα τρεχει.τιποτα.τι μπορω να κανω;

δοκιμασε το FL studio σαν προγραμμα…

Λοιπον,εγω εξακολουθω να εχω TDR σφαλματα που σταματαν τον driver της καρτας και δε μπορω να παιξω κυριολεκτικα κανενα γκειμ