Pc problems\αποριες

I am interested in buing my first laptop. I saw some laptops but i don’t know which is the best for me. I will use it for internet sites,Office tools (Word-Powerpoint),to watch a movie and rarely for playing pc games. Read my list and write me which one will yoy prefer and why.
[SIZE=“3”]1. Dell studio 15 - 2GHZ - 3 MB RAM - 250 GB - INTEL X3100 GRAFIC CARD - 788 EURO
2. TOSHIBA A-300 T5750 - 2 GHZ- 3 MB RAM - 250 GB - ATI MOBILITY RADEON HD3470 GRAFIC CARD- 758 EURO
3. SAMSUNG R510 - T 5750 - 2 GHZ- 4 MB RAM - 320 GB - NVIDIA GFORCE 9200MGS - 818 EURO
4. LENOVO IDEAPAD Y530- 2 GHZ- 3 MB RAM- 250 GB- NVIDIA GEFORCE60 9300M GRAFIC CARD - 848 EURO
5.ASUS X565 T5750 - 2,2 GHZ, 3 MB RAM- 250 GB - 848 EURO
6. SAMSUNG R710 - T 5800 - 2 GHZ- 4 MB RAM - 250 GB - 818 EURO
7. SAMSUNG R510 - P 8400 - 2,2 GHZ- 3 MB RAM - 250 GB - 758 EURO[/SIZE]

re paidia tora eilikrina epidi eimai axristos pos bazeis kamia eikona sto reply?

Ρε πείτε ρε! σας παρακαλώ

Πατας στο εικονιδιο που εχει πανω με ενα τοπιο και μετα βαζεις το λινκ της εικονας.
Δεν μπορεις να βαλεις εικονα κατευθειαν απο το pc σου,πρεπει να την ανεβασεις σε καποιο site πρωτα.

What kind of pc games you want to play (old, new etc)?

#-o Γιατί;;;; κ σε πιο σαιτ π.χ. ρε Therion?

Photobucket χρησιμοποιω εγω, αλλοι το Imageshack

τον google χρησιμοποιησε

δεν είμαστε καλά. όλο κάτι probs έχω με τα μπ3 μου τώρα τελευταία αλλά σήμερα παράγινε το κακό. ένα μεγάλο ποσοστό μου βγαίνουν corrupted και συνήθως με μια “επανεκίνηση” της τροφοδοσίας του σκληρού δίσκου στρώνει το πράμα. τώρα πριν λίγο όμως… έβαλα να ακούσω tool και μου παίζει the haunted #-o. any ideas?

και μενα το κανει αυτο…αυτο που κανω ειναι το τραγουδι στο οποιο μπερδευει τα κομματια το κανω overwrite ξανα απτο πισι και στρωνει…δε ξερω αν υπαρχει πιο απλη λυση απο αυτο…

Μηπως παιζει προβλημα με τα ταγκς των μπ3?

Θέλω να φορτώσω 2ο λειτουργικό στο laptop γιατί πλέον, που πέρασε ο ένας χρόνος εγγύησης που είχα είμαι ελεύθερος να το κάνω και γιατί δεν την πολυπαλεύω με τα svista. Είμαι ανάμεσα σε FreeBSD και Ubuntu. Τι προτίνετε?

μμμμμμμμμμ thanx

έχει αρχίσει και δίνει ρέστα το μηχάνημα ε.

θα καραφλιάσω.

ενας γνωστος μου ειπε οτι υπαρχει ενα προγραμματακι το οποιo μικραινει τα αρχεια που καταβαζω απο το rapidshare(σα να τα συμπιεζει, αν καταλαβα καλα). ξερει καποιος πιο ειναι; ειναι αρκετα χρησιμο για τις ταινιες.

Εχω καποια κομματια σε αρχειο FLAC και δεν μπορω να τα αναπαραγω με τιποτα. Υπαρχει καποιο πραγραμμα που να τα μετατρεπει σε Mp3 και τι ακριβως ειναι αυτο το αρχειο?

Με VLC Media Player ή BSPlayer δοκιμασε.

Με την full έκδοση του winamp μπορείς να τα αναπαραγάγεις.

Το FLAC (Free Lossless Audio Codec) πρόκειται για ασυμπίεστο format ήχου όπως λέει και το όνομα του. Το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να έχουμε ήχο υψηλής ποιότητας αλλά όχι τόσο μεγάλου μεγέθους όσο το wav.

Ευχαριστω παρα πολυ! Επιτελους καταλαβα! :slight_smile: :smiley:

Παιδια, εχω ενα απο εκεινα τα ηλιθια CD ηχου που λενε απ’εξω “Δεν παιζει σε PC/MAC” (αλλη μια βραχυπροθεσμη πατεντα και καλα για να αποτρεψουν την αντιγραφη του). Το θεμα ειναι οτι θελω να το rip-αρω στο pc μου αλλα δεν το βρισκει καν (αρα λεν αληθεια οι πουστηδες :p). Ξερει κανεις πως μπορω να κανω την δουλεια??
Ενας γνωστος μου παλια το ειχε αντιγραψει αυτο το σιντι (οπως και το Live at Budokan του Οζζυ που ειχε την ιδια προστασια) οποτε υπαρχει καποιος τροπος.