ναι…
Βαλε service pack 3 αν δεν εχεις ηδη!
οκ το κοιτάζω και βλέπουμε αλλά κανονικά αν χρειαζόταν SP3 δε θα έπρεπε να μου το λέει κατά την εγκατάσταση?
Οχι απαραιτητα.
Problem Solved. Ευχαριστώ
Έχω ένα πόβλημα με τις θύρες usb, εκεί που όλα δουλεύουν κανονικά ξαφνικά χάνουν την επικοινωνία τους, έτσι χάνω την σύνδεση από τον ρούτερ, εξωτερικούς σκληρούς κλπ κλπ.
Εαν βγάλω και ξανα βάλω το καλώδιο δεν γίνεται τίποτα, θα τα ξαναδεί μόνο εάν κάνω επανεκίνηση.
Αυτό το πρόβλημα δεν εμφανίζεται όταν κάνω κάτι συγκεκριμένο, αλλά μπορεί να γίνει οποτεδήποτε.
και με την ευκαρία μία ακόμη ερώτηση, ο firefox μόνο σε εμένα τελευταία κολλάει, κρεμάει, παγώνει και σέρνεται?
Σε όλους συμβαίνει από το 2004 που κυκλοφόρησε.
Μια χαρα ειναι ο ff!
Να σου πω την αλήθεια δεν έιχα παλιότερα κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, (βέβαια δεν είμαι και ο πιο απαιτητικός user γενικά) αλλά τώρα τελευταία όμως πραγματικά μ’ έχει κρεμάσει πολλές φορές.
Μάλλον πρέπει να δοκιμάσω κάτι άλλο…
Τα μαύρα του τα χάλια έχει.

Κοιτα να δεις,πανω που ελεγα να ξαναγυρισω στον Firefox επειδη ο Chrome μου κανει νουμερα και αργει πολυ.
Εχω προβλημα με τον εξωτερικο σκληρο, απ’το πουθενα σταματησε να τον διαβαζει το pc. Τον ανοιξα το πρωι κανονικα,εκανα την δουλεια μου και μετα απο καμποση ωρα οταν ηθελα ενα αλλο αρχειο, δεν μπορουσα πλεον να μπω. Απο τοτε οποτε τον συνδεω στο pc,μου λεει οτι δεν αναγνωριστηκε η usb συσκευη που συνεδεσα. Του αλλαξα καλωδιο, τα ιδια. Τον εβαλα σε αλλο pc,παλι τα ιδια. Σε ορισμενες φασεις την παλευει και τον βλεπει και μπορω να μπω αλλα μολις παω να ανοιξω καποιον φακελο, σταματαει να αποκρινεται. Το θεμα ειναι οτι εχω μεσα χοντρο back up, δεν μπορω να χασω αυτα που εχω μεσα.
Ξερει κανενας κανενα ΚΑΛΟ software,που να δουλευει,απο αυτα που κανουν bypass τις surveys;;;;
Και να το κανεις download χωρις να χρειαστει να συμπληρωσεις και αλλη(fuck) survey!!
Να κατεβαζεις από καλύτερα site.
ahahahhahaah Μα,πώς δεν το σκεφτηκα!;! Νομιζεις δεν το εψαξα; Αλλα αυτο που θελω δεν υπαρχει σε κανενα site της προκοπης,γαμωτο!!!
Τι τελεις και δε βρισκεις?
Ενα προγραμμα. Εχω ψαξει παντου για εναλλακτικη…πηγη ευρεσης(ακομα και torrent),αλλα ΤΙΠΟΤΑ!! Μαλλον με βλεπω να εγκαταλειπω την προσπαθεια… :-(((
To είπε το παιδί, καλό software.
Κατέβασε το winamp, το bsplayer, τον firefox, και το openoffice.
Εξαιρετικά παραδείγματα software!
Καλα,κοροϊδευε εσυ…
Μα δώσε κι εσυ ένα clue για το τι ψάχνεις 
Εχω ενα προβλημα μηνες τωρα αλλα οσο παει χειροτερεύει . Με την καρτα γραφικών παιζει σιγουρα , σε παιχνίδια με καλά γραφικά (στα πιο χαμηλα δεν το κανει)η οθονη σβηνει για 1-2 δευτερολεπτα και μου πεταει αυτο (θα βαλω Print screen) , το κανει και στο Chrome αν ανοιγω πολλα video . Μετα απο 2-3 φορες που θα το κανει πχ σε ενα game μαζι με minimize για να μου βγαζει το μυνημα αυτο , μετα θα κολλησει το pc με εναν συνεχομενο ήχο τρηξύματος στα ηχεία . Οποτε αναγκαστικά μετα ρεσέτ .
Να μαντέψω αγοράζω καρτα γραφικών ;;
Tο μήνυμα που πετάει :