Pc problems\αποριες

οι drivers ειναι up-to-date? Επισης τι καρτα γραφικων εχεις? Σε γενικες γραμμες και ειδικα τα ποιο νεα games(που ειναι και πιο βαρια τα γραφικα τους) ειναι γραμμενα για να εχουν συμβατοτητα με καποιες καρτες γραφικων… κυριως τις nVIDIA & ATI. Οι Intel και την ιδια VRAM(video ram) να εχουν λογω ασυμβατοτητας κανουν μαλακιες… Το γεγονος οτι πιεζεται η καρτα για να παραγει καλα γραφικα ισως την crasharει… Εγω σου προτεινω(για να μην χρειαστει να παρεις καινουργια) να χαμηλωσεις την αναλυση των games και να τσεκαρεις για updates. Αν συνεχισει να το κανει τοτε δεν εχω αλλη ιδεα οποτε μαλλον μια νεα ειναι η λυση…
Επισης δες και αυτο ισως βοηθησει:
MEGA HELP

Τα Updates τα εχω κλειστα επειδη εχω σπασμενα windows και μου το εχει βρει οτι ειναι σπασμενα οποτε κατι μηνες τωρα μου πεταει συχνα μηνηματα για το λογισμικο οτι δεν ειναι original και μαλακιες τετοιες . Ειναι σε αθλια κατασταση τα windows .

Μια ερώτηση για όποιον ξέρει από ρουτεράκια. Πριν από 2 βδομάδες μου χάλασε η κεραία ενός Belkin που είχα και μου το αλλάξανε στο πλαίσιο με ένα Netgear. Από τότε το Internet μου σέρνεται. Το κατέβασμα από Torrents σαλιγγάρι. Αν κατεβάζω και παίζω πχ ένα παιχνίδι στο Facebook τότε το παιχνίδι θα σέρνει τον κώλο του κτλ. Ξέρει κανείς τίποτα σχετικά με τα ρούτερς της Netgear? Ααααα και μέσα στη σελίδα του σε όλο το Configuration δεν έχει πουθενά κάποιο κουμπί Connect/Disconnect για τη σύνδεση (του Internet όχι του WAN) για την περίπτωση που αυτή για κάποιο λόγο πέφτει.

το μοντέλο είναι αυτό

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Networks/%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-ADSL-Modem/Wireless-Modem-Routers/NETGEAR-DGN1000-WIRELESS-MODEM-ROUTER-N150-150MBPS-ANNEX-A-DGN1000.htm

Edit: μόλις είδα και τα σχόλια αγοραστών για το συγκεκριμμένο μοντέλο. OK για το μπούτσο. Μάλλον για αλλαγή θα πάει.

Εκτορα, κατ’αρχην για τα windows κατεβασε ενα activator να στα κανει να φαινονται οριτζιναλ. Ψαξε to removeWAT. Ουτε 2 λεπτα υποθεση δεν ειναι, ενα κουμπακι πατας μονο και αυτο τα κανει ολα. Οσο για την καρτα, μην πας απαραιτητα για αλλαγη. Μου εκανε τα ιδια επειδη εβγαλα το pc σε εξωτερικο χωρο για μια δουλεια και μαζεψε σκονη. Ανοιξε το κουτι και καθαρισε την καρτα και τις εσοχες που μπαινει προσεκτικα.

Κατεβασα το removeWAT και το anti-virus μου τα πριζει να το σβησω κλπ …
Oσο για το καθαρισμα θα το δοικιμασω το απογευμα αν και δεν ξερω πια ειναι η καρτα γραφικων .

Λογικο ειναι να στα πρηζει, βλεπει οτι το προγραμμα παει να σου πειραξει το συστημα και πιστευει οτι ειναι ιος. Μην το φοβασαι, ειναι δοκιμασμενο απειρες φορες. Για να βρεις την καρτα γραφικων, δες απο την εξω μερια του κουτιου σε ποια υποδοχη ειναι το καλωδιο της οθονης.

Πριν καιρό είχα πει ότι το pc μου κάνει ρεσταρτ σε ανύποπτες στιγμές. Στιγμιαίο, χωρίς μπλε οθόνες κτλ. Είτε ξέρω γω έπαιζα, είτε δεν έκανα τίποτα.Τις τελευταίες δέκα μέρες μια φορά δεν bootare. Έπερνε ρεύμα, ανεμιστηράκια ανοιγανε, κάποια leds δουλεύανε, αλλά τίποτα άλλο. Ούτε μπιπς για την φύση του προβλήματος ουτε καμία ένδειξη στην οθόνη κτλ. Μετά από κάνα 2ωρο που χα αποσυνδέσει ρεύμα usb κτλ άνοιξε κανονικά. Περάσανε μέρες με 2-3 restart και τελικά κυριακή πρωί τα φτυσε. Τα ίδια. Δεν bootare αν και ανεμιστήρες κτλ δουλεύανε. Πέρασε μια μέρα και τίποτα. Δοκίμασα κάρτα γραφικών και κυρίως το τροφοδοτικό που φοβόμουνα πιο πολύ, σε άλλο υπολογιστή κ δουλευανε κομπλέ. Καταλήξαμε ότι μάλλον τα έφτυσε το motherboard. Μάλλον δεν διανέμει καλά το ρεύμα. Καμιά άλλη ιδέα κανείς??

παλιά όταν κατέβαζα με το μtorrent, μου έβγαζε επιλογή να κλικάρω ποια αρχεία ήθελα να κατεβάσω. πχ σε ένα πακέτο επεισοδίων από μια σειρά μπορούσα να κατεβάσω τη μία μέρα 3 επεισόδια, την άλλη τα υπόλοιπα κοκ

πλέον δε μου βγάζει αυτό το παράθυρο, κατεβάζει κατευθείαν όλο το αρχείο. επειδή λοιπόν δεν μπορώ να έχω ανοιχτό το πισι μέχρι να κατέβουν και τα 50 επεισόδια που θέλω, μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα το κάνω όπως πριν; :frowning:

piratebay?

ναι =/

εντιτ, πριν λίγο δοκίμασα και σε άλλο σάιτ και ισχύουν τα ίδια.

είναι επειδή αυτά που κατεβάζεις είναι magnet links, πάνε αφού κατεβάσεις το αρχείο στο tab “αρχεία” και κάνε τα κουμάντα σου.

ή αλλιώς κατέβαζε από κανα kickass

τώρα είδα το εντιτ σου. δεν ξέρω τι παίζει, σβήστο και ξανακάντο install

done.

aww <3

Δεν ανοίγει ο Google Chrome,εδώ κ 2-3 μέρες άλλες σελίδες τις άνοιγε άλλες πάλι όχι.Τώρα τα έφτυσε τελείως.

Microsoft ψόφα κι εσύ και τα incompatibilities σου :!:

μηπως ειναι θεμα θερμοκρασιας στον επεξεργαστη σου και απλα χρειαζεται καλυτερη ψυξη και λιγη θερμοαγωγιμη παστα?

Red Viper επειδή είχα και γω το ίδιο πρόβλημα πρόσφατα κατά 90% είναι Motherboard. Μπορείς να δοκιμάσεις και άλλα πράγματα(μη σε πάρω και στο λαιμό μου) αλλά κατά πάσα πιθανότητα εκεί θα καταλήξεις όπως και εγώ σε άλλες 2 περιπτώσεις που είχα το ίδιο πρόβλημα.

Σε άλλα τώρα, έχει κανείς κάποιο καλό, ελαφρύ και εύκολο στο Configuration του Free Antivirus να μου προτείνει?

Για δοκίμασε [B]αυτό[/B].

Αν θες και firewall μαζί, πας [I]εδώ[/I] (εγώ αυτό έχω και έχω βρει την υγειά μου εδώ και χρόνια).

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=1430767#post1430767

Δεν βρηκα ακρη με αυτη τη μαλακια. Ας βοηθησει καποιος :frowning:

Κατεβαζεις την δωρεάν έκδοση http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/

Κάνεις scan, σβήνεις ότι βρει, κανείς ένα restart και μετά βλέπεις άμα εμφανίζονται πάλι.