Pc problems\αποριες

Αν ειναι hardware προβλημα, το screenshot δεν εχει νοημα.

και πως μπορώ να το καταλάβω αυτό;

για αρχή δες αν έχει καμμένα pixel η οθόνη. υπάρχουν προγράμματα που μπορείς να το δείς αυτό μου φαίνεται.

Είχα κάτι παρόμοιο και τα παιδιά εδώ μου είπαν ότι πεθαίνει η κάρτα γραφικών μου. Μάλιστα ήταν στα ίδια σημεία που ήταν και το δικό σου στο rocking. Μετά από stress test σε κάρτα γραφικών κλπ και μετά από πολύ ψάξιμο τελικά η κάρτα γραφικών ήταν κομπλέ. Για αρχή θα σου πρότεινα να ελέγξεις τα καλώδια της οθόνης μήπως κάποιο δεν κάνει καλή επαφή.

Βασικά όλο το Pc είναι καινούργιο όχι μόνο η οθόνη άρα δεν νομίζω να είναι η κάρτα. Δεν τα έκανε τώρα ξαφνικά απλά τώρα τα πρόσεξα εγώ. Για καλώδια που λέτε όταν είχα ανοίξει την οθόνη δεν είχε μέσα καλώδιο για σύνδεση με το pc (αν και σφραγισμένη) και μου έφεραν ένα άλλο από το μαγαζί που πήρα και το pc.

Εγω ή ειμαι γκαβος ή δεν βλεπω κατι περιεργο στη φωτο που εβαλες

Ε για να το βλέπει ο άλλος κάτι υπάρχει :stuck_out_tongue:

Βασικά στα βίντεο μέσα δεν μου τα κάνει αυτά. Ταινία και τα ρέστα μια χαρά παίζουν όπως και τα παιχνίδια χωρίς σκιές (έκανα ξανά μόλις τώρα έναν έλεγχο για σιγουριά). Μόνο στα site και στον explorer του pc.

Δοκίμασες να παίξεις ταινία με υπότιτλους να δεις αν κάνει εκεί σκιά;

ναι στους υπότιτλους κάνει σκιά, τώρα το πρόσεξα. Βασικά πιο έντονο φαίνεται εδώ στο rocking αλλιώς παίζει να μην το πρόσεχα καν.

Δεν ελέγχεις τώρα αν κουμπώνει καλά το καλώδιο της οθόνης;
Επίσης είναι συνεχόμενη αυτή η σκιά ή σταματάει καθόλου;

Τα καλώδια μια χαρά είναι. Βασικά βρήκα στο τηλέφωνο τον τύπο που το πήρα και τον ρώτησα. Μου είπε παίζει να είναι από το ρεύμα και να μου κάνει αυτές τις σκιές. Πόσο πιθανό είναι αυτό; :-k

Μπορεί να με βοηθήσει κανείς λέγοντας μου ποιοι είναι οι πιθανόι λόγοι που το μτορεντ τελευταία μου ρίχνει την σύνδεση?
Το κάνει κυρίως όταν έχω ενεργά από δύο και πάνω τορεντ (το κάνει και με ένα, αλλά πολύ σπάνια ενώ με τα περισσότερα το πολύ να κρατήσει 10 λεπτά και μετά πέφτει).

Ίσως σε βοηθήσουν τα παρακάτω link
http://www.adslgr.com/forum/threads/445140-%CE%A4%CE%BF%CF%81%CF%81%CE%B5%CE%BD%CF%84-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%81%CE%B9%CF%87%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%B7

http://www.insomnia.gr/topic/444394-%CE%BA%CF%8C%CE%B2%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%84-%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%B3%CF%89-%CF%84%CE%BF-utorrent/

κάτι περισσότερο δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλα καλο θα ήταν να ανέφερες το router σου και αν έχεις ασύρματο internet

Εννοείς εντελώς πέφτει ή κατεβάζει με μικρή ταχύτητα όταν βάζεις πάνω από ένα; Γιατί τελευταία και εγώ έχω κάτι παρόμοια προβλήματα. Με ένα μόνο ενεργό πάει μέχρι 1,3ΜΒ/sec όταν βάζω 3-4 άντε να φτάσει μέχρι 300kb/sec στην καλύτερη. Εντελώς δεν πέφτει όμως.

Το ρούτερ μου είναι πιρελι. πάροχος cyta και δουλεύω ενσύρματα

Κόβεται η σύνδεση τελείως και το ακόμη πιο σπαστικό είναι ότι εκτός από την επανεκκίνηση του ρούτερ που χρείαζεται να γίνει, θα πρέπει να κάνω και επανεκκίνηση και τον υπολογιστή γιατί για κάποιον περίεργο λόγο κατά την επανεκκίνηση του ρούτερ δεν βλέπει την σύνδεση του usb το pc, θα το δει ξανά μόνο εάν κάνω επανεκκίνηση και το ίδιο το pc

Λοιπον κυριοι θα αναφερω μερικα συμπτωματα σε pc φιλου μηπως εχει κανεις καμια ιδεα τι ειναι πιο πιθανο να φταιει.
Εκει που ειναι ολα ωραια και καλα,παγωνουν τα παντα και δεν μπορει να κανει απολυτως τιποτα,συμβαινει και μεσα στα windows και στο bios του ετυχε και ακομα-ακομα οταν βγαινει η σελιδα της μητρικης,πριν καν αρχισει να φορτωνει.
Πηρα το σκληρο του τον συνδεσα σε μενα σαν εξωτερικο δουλευε μια χαρα,τον σκαναρισα για καμια μαλακια του μετεφερα αρχεια που ηθελε να σωσει χωρις προβλημα.

Δεν έχει ethernet ο υπολογιστής; Η usb για σύνδεση δικτύου είναι οτι χειρότερο.

Μάλλον τροφοδοτικό.

H αληθεια ειναι οτι ειχα σκεφτει για τον δισκο στην αρχη και μετα τη μητρικη
Το τροφοδοτικο δεν μου περασε απο το μυαλο :? :?

παιδια εχω ενα πρόβλημα τον τελευταίο καιρο…
οταν ανοίγω το πσ μου κανει διάφορα κουλα οπως δεν μπορω να κανω δεξι κλικ οταν παταω πανω σε εναν φακελο ανοιγει αλλον και τετοια… μολις ομως πατήσω control alt del απλα χωρις να κανω κατι φτιάχνει!!!
πηγα στο startup αλλα δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο για ιο(που μάλλον αυτο παιζει)…

για πητε καμια ιδεα μπας και γλιτώσω φορματ!!

αα + το εκανα επαναφορά συστήματος αλλα τιποτα…

Ευχαριστώ για τη θέση σας . Θα ήθελα πολύ τη γνώμη ότι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να πραγματοποιήσει είναι να μάθετε εάν χρειάζεστε πραγματικά την πιστωτική επισκευή . Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να πάρετε τα χέρια σας σε ένα αντίγραφο του το πιστωτικό αποτέλεσμά σας . Αυτό δεν πρέπει να είναι δύσκολο , λαμβάνοντας υπόψη ότι η κυβέρνηση απαιτεί ότι έχετε τη δυνατότητα να λάβετε ένα κόστος χωρίς αντίγραφο του πραγματικού πιστωτική έκθεσή σας σε ετήσια βάση . Απλά πρέπει να ζητήσει από τα δεξιά άτομα . Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα είτε για Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου σας και επίσης να επικοινωνήσετε με ένα από τα σημαντικότερα πιστωτικών οργανισμών αμέσως . τις καλύτερες ευχές μου