τρεξε κανα antispyware η antimalware για τπτ υποπτο
Δεν ξέρω αν πρέπει να το γράψω εδώ αλλά ξέρει κανείς πως μπορώ να περάσω υπότιτλους σε ταινία κατεβασμένη από το internet για να την βάλω σε στικάκι για να την δω στην τηλεόραση;; Για pc την ξέρω την λύση.
Ισχύει ότι ισχύει για το πισί. Κατέβασε τους υπότιτλους σε αρχείο .srt και μετονόμασέ τους ώστε να έχει ίδιο ακριβώς όνομα με το αρχείο της ταινίας και βάλε τα να είναι και τα δύο στον ίδιο φάκελο. Αν δεν δουλευει αυτό, το πιο πιθανό είναι να μην υποστηρίζει υπότιτλους η τηλεόρασή σου. Στη δικιά μου πάντως αυτό κάνω και δουλεύει μια χαρά. Η άλλη λύση είναι αν έχεις dvd player με θύρα USB να δεις την ταινία απο κει μιας και τα περισσότερα dvd player υποστηρίζουν αρχεία υποτίτλων.
Ευχαριστώ! Το δοκίμασα χθες αλλά δυστυχώς μάλλον η τηλεόραση μου δεν υποστηρίζει υπότιτλους. Την ταινία την έπαιζε κανονικά πάντως.
Mega kai epeigon provlhma . kati rythmiseis alla3an sto pliktrologio mou kai exei gamhthei to sympan edw . to backspace kleinh to pc , to aristero ctrl kanei mute , to de3i ctrl paei pisw thn selida kai alla tetia kaloudia . ayto egine otan se kapia fash to pc dn eixe hxo , ekana reset kai pali dn eixe opote tyxaia pathsa ctrl kai akousa thn mousikh pou epaize ekeinh thn stigmh . Opote peiramatistika kai eida oti olo alla3e . 5 fores ekleise to pc epeidh pathsa backspace
:’’’)
Λαπτοπ ή σταθερός;
σταθερος
και απ’ότι θυμαμαι πριν γινει αυτο με το kontrol , ekein hthn stigmh pataga ctrl + scrollara …
από το control panel μου φαίνεται κάπως κάνεις σετάρισμα του πληκτρολογίου.
Εχω αυτη τη [B]μητρικη[/B] και αυτες τις [B]RAM[/B],αν παρω αυτη [B]εδω[/B] ειμαι κομπλε?Θα δουλευει κανονικα?
Ναι θα δουλεψει αλλα γιατι θες να το κανεις?θες να πας στα 8 γιγα?αν ναι αγορασε αλλες 2 απο αυτες που εχεις για να δουλεψουν 100% και να εχεις το dual channel απο τη μητρικη σου.
Ναι για να εχω 8 και επισης γιατι ειναι καλη προσφορα.
Επισης πια η διαφορα στο να παρω μια στα 4 giga και 2χ2 giga?
dual channel
για να λειτουργήσει το dual channel πρέπει να έχεις 2 ζευγάρια των 2giga .αν έχεις 1χ4giga και 2χ2giga δε θα λειτουργεί το dual channel.θα λειτουργεί κανονικά ο υπολογιστής αλλά χωρίς το dual channel.
επίσης η 1x4giga δεν είσαι σίγουρος οτι θα είναι συμβατή με τις 2x2giga.
Ok ευχαριστω οποτε θα κοιταξω για 2χ2
ας προτεινει καποιος ενα αξιολογο (και free εννοειται) προγραμμα για να κατεβαζεις βιντεο απο το youtube. χωρις να χαλαει την αναλυση
και http://keep-tube.com/ επισης
μπαινει και ως add on στον firefox και σου βγαζει επιλογη για κατεβασμα κατω απο το βιντεο
https://addons.mozilla.org/el/firefox/addon/download-youtube-videos-hd-108/?src=search
θενξ παιδες! το keepvid χρησιμοποιησα
Ρε μαγγες πως κανουμε στο adobe να γυρναει η σελιδα απο κάτω δεξια? Ετσι που το σερνεις.