Η ατυχία μου δεν παίζεται. Βέβαια φταίω και εγώ χτες το βράδυ κόλλησε το πι σι και του έβγαλα τη μπαταρία. Μετά δε μπορούσε να ανοίξει ήταν για ώρες με γκρι οθόνη οπότε αναγκαστικά πάτησα recovery στις επιλογές ξεχνώντας ότι σήμερα το πρωί θα αντίκρυζα στο πι σι μια εικόνα εγκατάλειψης. Εξαφανίστηκαν όλα τα αρχεία, έγγραφα της σχολής, προγράμματα, φωτος και [B]όλη η μουσική μου[/B] (ναι δεν τα είχα σε σκληρό…)
Μπορώ να τα επανακτήσω και πού να απευθυνθώ?
http://www.myfilerecovery.net/after-system-restore.html
αν δε σου κανει καποιο απο τα 2 παραπανω πες.
ισως σου παρει και 8 ωρες η διαδικασια, και για ΚΑΝΕΝΑ λογο μη κανεις επανακκινιση ή οτιδηποτε πριν ανακτησεις τα αρχεια σου
Εγω εχω επαναφερει αρχεια μετα απο format μαλιστα, με αυτο http://www.recovermyfiles.com/
Απλα αν παει να το κανει αυτο σε δισκο απο τον οποιο δουλευει το λειτουργικο γινεται ρε συ Mackintosh?
'Η πρεπει να τον βαλει καπου αλλου σαν εξωτερικο?
^^^ μαλλον εχει κανει φορματ απο back up…
Ή θα τον βαλει καπου σαν εξωτερικο ή θα κανει boot απο linux live cd και απο κει θα χρειαστει να κανει το ρικοβερ.
Και τα 2 θελουν μια αλφα εμπειρια που μου φαινεται δεν την εχει η Μαρια
μηδενική εμπειρία έχω:p
ευχαριστώ ρε παιδιά
για να μην κάνω καμιά βλακεία σε τι μαγαζί μπορώ να απευθυνθώ να με κατευθύνουν. π.χ. σε αυτά για λογισμικό ηλεκτρονικών υπολογιστών μπορουν να με βοηθησουν?
Οποιοδηποτε καταστημα Η/Υ θα εκανε τη δουλεια.
Πρωτα ομως ρωτα ποσα θελουν.Επισης αν εχεις τιποτα περιεργα προσωπικα αρχεια, καλυτερα ειναι να βρεις κανα φιλο να στο κανει, και να σαι και συ απο πανω, οσο μπορεις.
Μεχρι να κανεις οτιδηποτε, το πισι κλειστο ή τουλαχιστον καθολου ρισταρτ & εγκαταστασεις προγραμματων.
Γι’αυτό πάντα κρατάμε back up τις τσόντες, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.
^ διπλο κιολας 
:lol: :lol: :lol:
Άλλαξε και σε κανέναν άλλο η γραμματοσειρά του firefox στο καινούριο update;
Πώς επιστρέφει στην προηγούμενη κατάσταση;
ρε παιδια,αν μπορει ας βοηθησει κανεις.εχω windows 7 και εχω το ακολουθο προβλημα.καθε φορα που παω να κατεβασω υποτιτλους π.χ.οταν πανε να αποθηκευτουν στις ληψεις,εμφανιζεται το μην.επανεκκινηση του firefox!!!τι ειν τουτο.επισης οταν παω να αντιγραψω cd μεσω nero,μου γραφει:τα windows αντιμετωπισαν ενα προβλημα και θα γινει επανεκκινηση του υπολογιστη σε ενα λεπτο.
έχω το λαπτοπ στην πρίζα και λειτουργεί κανονικά, μόνο που η μπαταρία δεν φορτίζει.
από προχθές αυτό, έτσι ξαφνικά
κουνάω μαντίλι στην μπαταρία;
Το πιθανοτερο αυτο ειναι νομιζω.
Μπαταρία στην Κατάψηξη για 1 μέρα .
Για ποιον λόγο;
για να μην την βλέπει και θυμάται το πρόβλημα του.
δεν λύνει τίποτα, απλά είσαι πιο ήρεμος
ασχετο
κατι παλια usb μοντεμ που δινανε οι εταιριες παλια
που πιανανε μεχρι 1-2 mbps
εχουνε καμια χρηση/αξια σημερα?
Είναι δοκιμασμένο αν η μπαταρία έχει ακόμα ζωή την βάζεις στην κατάψυξη για μία μέρα τη αφήνεις να φύγει η υγρασία και κομπλέ.