Pc problems\αποριες

Άλλαξε την και εγώ το ίδιο έχω πάθει

μετά από 3 συνεχόμενες μέρες που δεν φόρτιζε, σήμερα φόρτισε. :!:

DSL modem ή 56k?

edit, για να λες 1-2 mbps, dsl λες.

Βασικα, εμεις πιαναμε 1 mbps, τα μοντεμ πιανουν παραπανω.

Ναι εχουν αξια αν δε θες να εχεις μια Modem-router συσκευη, αλλα 2 ξεχωριστες.

Την τελευταια βδομαδα το λαπτοπ μου εχει γαμηθει να μου πεταει κατι ακυρα κοκκινα πιξελς,κυριως πανω απο μαυρα σημεια,και το προβλημα εμφανιζεται σχεδον παντα οταν παιζει βιντεο ή τρεχω καποιο παιχνιδι.Εχει κανεις ιδεα τι φταιει?Εκανα update τους drivers της καρτας γραφικων,καμια βελτιωση.Ειναι τερμα εκνευριστικο.

HP?

Να υποθεσω δεν εισαι μεσα στην εγγυηση.

Λογικα ειναι θεμα καθαρα οθονης.

Οχι,Dell ειναι.

Θεμα οθονης δεν μου κανει πολυ ρε συ,κυριως οταν παιζει αρχεια βιντεο το βλεπω το θεμα.Αμα ηταν καμμενα pixel θα το εβλεπα συνεχως,αλλα στον browser πχ δεν το βλεπω ποτε.Σκεφτομαι μπας και υπερθερμαινεται τιποτα,θελω να ελπιζω οτι δεν εχει παθει κατι καμια καρτα γραφικων.

Εμένα το dell μου όταν πάω να παίξω ταινίες blu ray σκαλώνει δείχνει άπειρα άκυρα pixels και έχω παρατηρήσει ότι στο κλείσιμο της ταινίας πετάει μια κάθετη μπλε λεπτή γραμμή στα δεξιά της οθόνης

Αν μπορείς βάλε το laptop σε μια άλλη οθόνη/τηλεόραση για να δεις άμα το κάνει και εκεί. Αν πράγματι το κάνει και κει τότε έχεις χαλασμένη κάρτα γραφικών.

Μου εμφανίζεται το εξής προβληματάκι μερικές φορές, σπάνια όμως: μιλάω στο skype με βιντεοκλήση και ξαφνικά μαυρίζει η οθόνη και γεμίζει διαγώνιες χρωματιστές γραμμές (ενώ ο ήχος ακόμα μεταδίδεται για μερικά δευτερόλεπτα) και κολλάει όλο το σύστημα, οπότε χρειάζεται restart (από το κουμπάκι του restart έκτακτης ανάγκης, το μικρό… δεν ξέρω πως σκατά λέγεται :-s ).
Τι μπορεί να φταίει; Κάποιο πρόβλημα στην κάρτα γραφικών, ή κάτι άλλο;

Αν είχα χαλασμένη κάρτα γραφικών δε θα χα προβλήματα και σε χαμηλότερες αναλύσεις; Πόσο κάνει μια; (θα το κάνω αύριο τώρα είμαι στο κρεβάτι και βαριέμαι :p)

κατεβασα το mafia 2 και προσπαθω να το εγκαταστησω αλλα δε τρεχει το setup.exe.με ρωταει αν θελω να το τρεξω ως διαχειριστης,παταω ναι και μετα δε γινεται τιποτα…καμια ιδεα???τη πρωτη φορα που το τρεξα μου χε βγαλει και ενα αλλο μηνυμα με το που πατησα το setup.exe οτι δεν εγκατασταθηκε σωστα…wtf

ξερει καποιος πως μπορω να παρω ενα τραγουδι να το κοψω για να το βαλω ηχο στο κινητο μου?

Δοκιμασε αυτο http://download.cnet.com/Free-MP3-Cutter/3000-2170_4-75182284.html

ευχαριστω πολυ

audacity στηρίζουμε.

+1 στον απο πανω.

Καλησπερα εχει λιγο καιρο που εχω στα εισερχομενα ενα μνμα απο τη visa prepaid card που εχω που λεει: We have temporarily suspended your credit card after several attempts of fraud online payment .So we have canceled Them to move against the fraud usement. To secure your card, Click the link below and follow the steps.
Βεβαια απο την αρχη με φανηκε μουφα και πατωντας στο λινκ που εχει με βγαζει υποωια για phising site, απλα αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια ας πει για να ειμαι σιγουρος.

αγνόησέ το μούφα είναι

Phising είναι προφανώς. Άμα έχεις πρόβλημα με την κάρτα επικοινώνησε τηλεφωνικός με την τράπεζα.

Ευχαριστω.