Pc problems\αποριες

αλλάζω pc, υπάρχει δυνατότητα να κρατήσω με κάποιο τρόπο τα αγαπημένα του firefox όταν τον ξαναβάλω στο νέο σκληρό?

καπου θα λεει export bookmarks. αποθηκευσε το καπου το αρχειακι. και μετα στο νεο σου φαηρφοξ θα κανεις import bookmarks

super! thanks

Ή ακόμα καλύτερα μπορείς να ενεργοποιήσεις το sync για να γίνει αυτόματα.
Πατάς στο firefox και μετά στο set up sync.

και κάτι άλλο, έχει νόημα να κάνω τον παλιό σκληρό εξωτερικό με αυτούς τους disc adapters που δίνει το πλαίσιο (κάνουν απο 20 έως 40 ευρώ)?
απλά κουμπώνεις τον σκληρό μέσα στο κουτί ή θέλει καλωδιάκια, σεταρίσματα κτλ?

Μπα δεν πιστεύω οτι έχει νόημα από την άποψη οτι οι καινούριοι σκληροί έχουν εξευτελιστικές τιμές και δεν αξίζει να δώσεις λεφτά για να πάρεις θήκη έτσι ώστε να κρατήσεις έναν παλιό και αργό σκληρό.

Δε λέει export bookmarks νομίζω. Όπως και νά 'χει, τα bookmarks του Firefox αποθηκεύονται στο profile folder σου. Πάρε το αρχείο από εκεί και είσαι ΟΚ.

το λέει αν κάνεις προβολή όλων των σελιδοδεικτών

Σήμερα στον chrome ολα είναι έτσι. Σε firefox ειναι οκ.

ντεν έκει τόσο νέα γκουΐντοους εγκώ :stuck_out_tongue:

Μάλλον εννοείς ότι έχεις παλιά έκδοση του Firefox μιας και δεν παίζουν ρόλο τα Windows. Αν ισχύει κάνε update τον Firefox οπωσδήποτε.

Πηρα ενα φλασακι το οποιο ειναι σε μορφη exFAT, μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να το μετατρεψω σε NTFS?
Οτι εχω δοκιμασει αποτυγχανει και εννοω τους απλους τροπους (δεξι κλικ φορματ, και μεσω cmd)…

Γιατί να το κάνεις ntfs?

Περασα μεσα κατι φακελους με επεισοδια απο μια σειρα,πανω κατω στα 25 giga, το εδωσα σε ενα φιλο, και βλεπει τους φακελους αδειους ενω ο χωρος ειναι δεσμευμενος κανονικα.
Μετα το πηρα πισω, κοιταξα σε μενα και συμβαινει το ιδιο.
Ελεγα μηπως φταιει αυτο γιατι ολα τα φλασακια και οι εξωτερικοι που εχω σε NTFS ειναι.

Άμα θέλω να βάλω τα windows στα αγγλικά πρέπει να εγκαταστήσω κάτι ή υπάρχει μέσα στο pc μου αυτή η επιλογή;

Στα ελληνικα τα εχεις ?
Πρεπει να ξαναπερασεις τα windows.

Ποιά Windows εχεις ;Στα windows vista-7 πηγαίνεις μέσω του control panel στην ενότητα windows update , πηγαίνεις στα optional updates και εγκαθιστάς απο τα language packs την αγγλική γλώσσα εφ’όσον δεν υπάρχει προεγκατεστημένη . Για να βρείς εαν υπάρχει πηγαίνεις απο το control panel στην ενότητα clock language region μετα στο change display language και θα δεις .

Windows 7 έχω. Καλά θα το ψάξω αν και με μια γρήγορη ματιά δεν βρήκα κάπου που μπορούσα να κάνω search updates. Παίζει μετά την εξεταστική να κάνω φορματ έτσι κι αλλιώς οπότε θα το βάλω τότε στα αγγλικά στην χειρότερη. Thanks

Αν εχεις τα ultimate, μπορεις να κατεβασεις το language pack.

Αν οχι, τοτε οχι :smiley: