γιατι δεν μου ανοιγουν τα βιντεα του γιουτουμπ?
εκει που επρεπε να ειναι το βιντεο υπαρχει ενα πλαισιο μαυριλας
γιατι δεν μου ανοιγουν τα βιντεα του γιουτουμπ?
εκει που επρεπε να ειναι το βιντεο υπαρχει ενα πλαισιο μαυριλας
Δοκιμασες με αλλο browser?
Με τι εχεις προσπαθησει?
Με ποια εκδοση flash εγκατεστημενη?
Εκανες clear την cache και τα cookies?
Γιατι δε δινεις εξαρχης πληροφοριες για να ξερουμε τι να σου πουμε? 
sorry βαριομουν οικτρα χθες
λοιπον μονο μοτζιλα δε παιζει αν και ξανα εγκατεστησα το πιο προσφατο φλας
τωρα θα δω και για τα μπισκοτακια
edit:@@ τζαμπα τ σβησα
Ξερει κανεις τι ακριβως ειναι η συνδεση ευρειας ζωνης (PPPoE)?
Μπες κατευθείαν στο θέμα και πες ποιο είναι το πρόβλημα σου.
Εχω κανει μια αιτηση για συνδεση τηλεφωνου - ιντερνετ στη χολ (φευγω απο φορθνετ). Η συνδεση ηταν να ενργοποιηθει σημερα, αλλα λογω μιας καθυστερησης μου ειπαν με το καταστημα στην Αθηνα (Θεσσ εγω) το ρουτερ θα ειναι εδω μαλλον μεθαυριο…
Λογω εξεταστικης το ιντερνετ μου ειναι απολυτως απαραιτητο αυτες τις 2 μερες. Τους το ειπα κ μου εδωσαν κατι κωδικους για να μπω με αυτη τη συνδεση ευρειας ζωνης (PPPoE) μαζι με κατι αλλες ρυθμισεις…Μεσω αυτης της συνδεσης ειμαι ιντερνετ τωρα.
π.χ. Encapsulation LLC, αριθμους για VPI/VCI κλπ.
Εχω βαθεια μεσανυχτα σε τετοια θεματα κ γι αυτο ρωταω…:-s, γιατι μιλησα πριν μ ενα φιλο(επισης ασχετο με το θεμα) κ φρικαρα τελειως γιατι μου λεει οτι αυτο παιζει να ειναι κατι αντιστοιχο με το παλιο PSTN.
rip_noob αν ξερεις enlighten me please!!!
'Οχι δεν έχει σχέση με την pstn, τα στοιχεία της γραμμής σου έδωσαν. Όταν σου έρθει το router πάρε τηλέφωνο την υποστήριξη για να σε βοηθήσουν να το σετάρεις.
edit: μισό, τώρα με τι router έχεις μπει;
Tωρα εχω μπει με το παλιο ρουτερ μου (της Φορθνετ, ενα Thomson αν εχει σημασια) αφου το καινουριο θα ερθει σε 2 μερες, μεσω του Username και του Pass που μου εδωσαν για την PPPoE.
Ολη αυτη η φαση μου ειπαν ειναι απλα για να εχω ιντερνετ μεχρι να ερθει το καινουριο ρουτερ απο Αθηνα.Αυτη τη στιγμη εχω μονο Ιντερνετ, το τηλεφωνο δε λειτουργει. Οταν ερθει το καινουριο θα μπορω να συνδεθω με κανονικη συνδεση κ θα αποκατασταθει κ το τηλεφωνο.
Στον υπολογιστή μου τις τελευταιες γίνεται η οθόνη καπως μπλε. Στο ξαφνικό εκει που μπορεί να κάνω οτιδήποτε σκουραίνει. Μπορει να μείνει έτσι 2-3 ΄ωρες και μετά να επανέλθει, μπορει και 2 λεπτα. Στην αρχή νόμιζα οτι χάλασε η οθόνη και έβαλα ενός φίλου το απόγευμα αλλά τώρα το ξαναέκανε. Αν ξέρει κάποιος τι μπορει να φταίει.
κόψτης τα βιαγκρα.
Πανέξυπνος. Μπράβο.
:–:--:–
Έχεις δοκιμάσει με άλλον browser;
ναι μονο στο μοτζιλα συμβαινει και μονο το γιουτιουμπ δε παιζει
το εχει παθει κ αλλος φιλος και λεει φταιει το νεο φλας αλλα σε αλλα πσ δε συμβαινει αυτο γαμω
Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω “εκτροπή” του πανεπιστημιακού μου email ώστε να λαμβάνω τα μηνύματα στο gmail;
Αν υποστηρίζει pop3 ή imap τότε ναι.
Στα settings του gmail πάνε στο Account and import και πάτα στο Add a POP3 mail account you own.
Οκ το κανα thanks! Όχι τίποτ’ άλλο δεν έμπαινα ποτέ στην άλλη τη μαλακία και μας τη λένε κιόλας σας στείλαμε την ανακοίνωση στο email! 
Μπορει να μη ξέρει κανενας τι ειναι αλλά αλλάζω οθόνη το ξανακάνει. Μετα αλλάζω κάρτα γραφικών το ξανακάνει… ΤΙΣΤΟΝΠΟΥΤΣΟ.
Κανένας καλός κονβέρτερ από wma to mp3?
Πρόμπλεμ σόλβντ.
… ακυρο