Σε λινουξ πρεπει να εχεις και το ntfs-3g πακετο εγκαστετημενο για να μπορει να διαβασει ntfs περιερχομενο.
είδα ότι συμβαίνει και σε άλλους με την v.6, απλά γύρισα στην 5.10 και όλα οκ
γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αποθηκεύσω μια playlist ενός άλλου χρήστη στο youtube ??
Δεν ειναι ακριβως προβλημα αλλα…
Τις τελευταιες μερες για αγνωστο λογο, οταν ανοιγω το πισι στην πρωτη οθονη που μου βγαζει (που φορτωνει πολυ γρηγορα, ξερετε, που λεει και memory testing) απλα δεν γινεται τιποτα. Δεν φορτωνει, δεν ανοιγει το πισι. Κανω επανεκκινηση απο το κουμπι και ολα κομπλε.
:-k
Ίσως να είναι παροδικό και να σταματήσει μου χει συμβεί και μένα, ή να είναι προάγγελος ότι κάτι ετοιμάζεται να χαλάσει
κάποιος?
έχει αποθήκευση στοιχείων κάπου κάτω δεξιά αν θυμάμαι καλά. ψάχτο
εννοείται το τσέκαρα αυτό. αλλά και πάλι… :?
σήμερα σε μια φάση η οθόνη ξεκίνησε να αναβοσβήνει για μερικά δευτερα και αφού συνήλθε μου 'έβγαλε αυτό το μνμ

θα πρέπει να ανησυχώ; Δεν μου έχει ξαναβγάλει κάτι ανάλογο ποτέ ούτε σε προηγούμενο υπολογιστή (αυτός μετράει λίγους μήνες)
σημείωση η οθόνη που έχω είναι και tv
Να καθαρισεις αριστα τον ανεμιστηρα της καρτας σου.
τσεκαρε θερμοκρασιες.
Είσαι κοντά στο να την κάψεις. Κάνε ότι είπε ο mac and pray.
Μια κάθετη γραμμή στα δεξιά της οθόνης που χε βγάλει το pc μου τελικά δε νομίζω να ναι λόγω κάρτας γραφικών γιατί τη βγάζει μόνο σε ορισμένα “ανοίγματα” της οθόνης. Δηλαδή αν τη βγάλει την πάω λίγο πιο πίσω ξέρω γω και φεύγει. Άμα το πάω να το δει κανείς υπάρχει περίπτωση να “προλάβω” κάτι ή αν είναι να μονιμοποιηθεί θα μονιμοποιηθεί;
ε;;;; ο υπολογιστής είναι καινούργιος ρε παιδιά, Νοέμβριο 2012 τον πήρα, πως διάολο τα έχει φτύσει κιόλας η κάρτα; Υπάρχει περίπτωση να φταίει που βάζω 1-2 παλιότερα pc games να τρέχουν; (του 2005 παιχνίδια)
Anyway για καθαρισμό που λεει ο Mac δεν έχω κάνει κάτι παρόμοιο ξανά άρα καλύτερα να το πάω σε τεχνικό. Εκτός αν είναι τόσο εύκολο. Υπάρχει κανένα site/video για σχετικές οδηγίες;
Τώρα για θερμοκρασία δεν νομίζω πως έχω πρόβλημα.
Αν και δεν εχω καθαρισει ακομα τον δικο μου (πρεπει), με Swiffer και προσοχη νομιζω οτι θα βοηθησει πολυ.
Οσον αφορα τα games αποκλειεται, θα ειχα καψει πολλα μηχανηματα αν ισχυε αυτο.
Εγώ τον καθαρίζω με αέρα στυλ βενζινάδικου. Αν και από τον Νοέμβρη αποκλείεται να έχει μαζέψει τόση σκόνη εκτός αν ζεις σε οικοδομή ξέρω γω.
Παίζει να τραβήχτηκε κανένα καλώδιο και μου έκανε αυτό το πράγμα; Γιατί θερμοκρασία δεν ανεβάζει, η κάρτα και όλα καινούργια είναι, δεν βρίσκεται σε σημείο που να πεις θα πιάσει σκόνη τόσο εύκολα. Τι να πω, αν καεί τόσο γρήγορα η κάρτα γραφικών θα μου φανεί τρομερά παράξενο.
To πρώτο που πρέπει να τσεκάρεις. Αρχικά τα εξωτερικά καλώδια(αυτό που είναι πίσω από την οθόνη και αυτό που είναι πίσω από το “κουτί”) και στη συνέχεια τα καλώδια που συνδέουν την κάρτα γραφικών μέσα στο “κουτί”.
Μέσα δεν τα τσέκαρα βασικά μόνο πίσω από το κουτί και την οθόνη. Το μόνο που “βρήκα” είναι να έχει χαλαρώσει η μια βίδα στα αριστερά του βύσματος (αυτές που υπάρχουν για σταθεροποίηση εννοώ) και τίποτα παραπάνω.
Και αυτό παίζει ρόλο 
Εμένα που μου έβγαζε κάτι άσπρες ρίγες είχε κουμπώσει στραβά αυτή η βίδα.
μακάρι να είναι μόνο αυτό.