Pc problems\αποριες

Αν έχεις κάποιου είδους εγγύηση δώστο να στο τσεκάρουν.
Αλλιώς άνοιξε το, τσέκαρε καλώδια και καθάρισε το. Εγώ στο δικό μου βάζω σκούπα και ένα πανάκι για περίεργα σημεία.
Επίσης για πες ποια κάρτα έχεις και τι τροφοδοτικό.

[B]edit[/B]

Gigabyte GV - N430 - 2GI 2048MB
cpu 620w

psu θες να πεις

ναι όντως, είναι που βλέπω ακόμα εφιάλτες με τον επεξεργαστή από τον παλιό υπολογιστή :lol:

ξέρει κανείς πώς μπορώ να κατεβάσω από το filecom.net; υποτίθεται κάνεις ένα survey και κατεβάζεις, αλλά το survey δεν τελείωνει ποτέ :!: έχει κατεβάσει ποτέ κάποιος από εκεί;

Ξέρει κανείς γιατί όταν τρέχω C++ χρησιμοποιείται το 100% της CPU? Είναι φυσιολογικό; Δεν κάνω τίποτα παπαδερό. Κάνα 5λεπτο παίρνει να τρέξει, αλλά καθ’όλη την διάρκεια η CPU είναι τεντωμένη 100%.

:-k

Σε τι λειτουργικο με ποιον compiler?

ubuntu και κάνω compile με g++

Εχει γινει αυτοματη αναβαθμηση απο Hotmail σε Outlook,ρε παιδια;;; Μπαινω στο e-mail μου και με ευχαριστει για την αναβαθμηση…Πφφφφ… Τουλαχιστον,ειναι το ιδιο πραγμα;;;(γιατι αυτο εχω καταλαβει)

Είμαι συνδεδεμένος σε remote computer (με ssh). Ερώτημα απλό: γιατί δεν μπορώ να ανοίξω ένα αρχείο (χωρίς να το αντιγράψω στο δικό μου pc);

πχ, θέλω να ανοίξω το αρχείο main.cpp, οπότε

gedit main.cpp

αλλά αντί να ανοίξει, μου σκάει το εξής:

(gedit:3928 ): Gtk-WARNING **: cannot open display:

Έχει κανείς ιδέα;

εδιτ: ΟΚ το βρήκα

Πρεπει να σηκωσεις και τον Χ!

δεν ξέρω αν ταιριάζει εδώ…αλλά μπορεί να μου πει κάποιος πως βάζουμε διαλυτικά?το παιδεύω τόση ώρα και δεν μπορώ…:stuck_out_tongue:

Κρατάς πατημένο το shift πατάς τον τόνο και μετά το γράμμα που θέλεις να βάλεις διαλυτικά. Άμα θες να βάλεις και τόνο μαζί με διαλυτικά κρατάς πατημένο ctrl+alt πατάς τον τόνο και μετά το γράμμα.

shift + ; + το γραμμα που θελεις

ευχαριστώ:)

εγώ διαλυτικά με τόνο βάζω με shift w

Απογοητεύτηκα ρε γαμώτο, στο up the hammers και στους enforcer έχεις γράψει μόνο. Είσαι και από Θεσσαλονίκη.

δεν κατάλαβα γιατί απογοητεύτηκες?:pέχω κανά μήνα που γράφτηκα στο φόρουμ και τώρα άρχισα να το χρησιμοποιω

Διαφορετικά μουσικά γούστα, θα μπορούσαμε να βγούμε καμιά βόλτα, να έρθω σπίτι σου για να κάνω format τον υπολογιστή σου άμα έχει προβλήματα, να περάσω καινούρια προγράμματα κτλ.

(πέσιμο κι έτσι)

χαχαχα…και φορματ ξέρω να κάνω…αν και δεν το θεωρώ πάντα την καλύτερη λύση(φάση να πάθαινω bluescreen κάθε φορά που βλέπω βιντεο να μου λένε όλοι κάνε φορματ και τελικά ήθελε αναβάθμιση ένας ντραιβερ της κάρτας γραφικών) και προγράμματα ξέρω να βάζω…τι σοι πολυτεχνείο μπήκα:P :stuck_out_tongue: