μεγάλη μπάλα παίζεις Mackintosh για άλλη μια φορά. Αυτό τελικά έκανα, βέβαια άμα το έβλεπες λίγο πιο νωρίς θα με γλίτωνες από κάμποσο ψάξιμο!
Για κακη σου τυχη δουλευα οταν εκανες το ποστ 
Χρειάζομαι εξωτερική κάρτα ήχου για το laptop με διπλό mic input.
Όποιος γνωρίζει ας προτείνει, ανά κατηγορία τιμής (0-50, 50-100, 100+)
Ουσιαστικά ο άμεσος σκοπός είναι ραδιοφωνική εκπομπή με 2 μικρόφωνα και ο απώτερος ηχογραφήσεις σε σχετικά καλή ποιότητα.
Επίσης ρίχτε καμιά ιδέα (+τιμές) και για μικρόφωνα, είναι καλύτερο ένα headset με ακουστικά ή σκέτο μικρόφωνο με βάση?
Εκλεισε ο υπολογιστης και αρχισε να μυριζει καμμενο.Εγω δεν ημουν σπιτι εκεινη τη στιγμη οποτε δεν ανοιξα το κουτι να δω τι παιζει.Οταν γυρισα και πηγα να το ανοιξω εκτος απο το οτι βρωμαγε το δωματιο το πισι δεν ανοιγε.Το λαμπακι του τροφοδοτικου αναβε το ιδιο και κατι λαμπακια της μητρικης αλλα οταν παταγα το κουμπι αναβε για μια στιγμη το πρασινο φωτακι(που δειχνει οτι το πισι ειναι ανοιχτο) και μετα εσβηνε.Δεν ακουγοταν κανενας ηχος(το ανεμηστιρακι του τροφοδοτικου να γυρναει κτλπ) οποτε υπεθεσα οτι φταει το τροφοδοτικο.Αγορασα καινουργιο το συνεδεσα και γινεται παλι ακριβως το ιδιο πραγμα.Δεν ανοιγει το πισι καθολου τα φωτακια της μητρικης εξακολουθουν να αναβουν αλλα ειναι σα να μη δινει καν ρευμα παλι.Τι λετε να φταει??Παιζει να καηκε η μητρικη(αλλα αν καιγοταν το ανεμηστιρακι του τροφοδοτικου θα γυριζει οταν ανοιγα το πισι),παιζει απλα να ειναι ελαττωματικο το καινουργιο τροφοδοτικο?
Υ.Γ.Ενα πραγμα που παρατηρησα ειναι οτι το καινουργιο τροφοδοτικο εχει θυρα Cpu με 4 βυσματα ενω η θυρα της μητρικης εχει βυσμα με 8 υποδοχες.Παιζει να υπαρχει προβλημα συμβατοτητας?(Το παλιο τροφοδοτικο ειχε βυσματα με 4 και 8 βυσματα και δε θυμαμαι ποιο ηταν συνδεδεμενο)
Για αργη αλλαξε ολα τα καλωδια τροφοδοσιας.
Αν βρωμάει πάρα πολύ έχει καεί κάποιος πυκνωτής πάντως 
To καλωδιο που συνδεει το τροφοδοτικο με τη μπριζα το αλλαξα και δεν εγινε τιποτα.Τωρα αυτο που ειπες με τα καλωδια τροφοδοσιας δεν το επιασα,
Εχει δικιο και σε αυτο που ειπε ο hopesridealone.
Πιθανο να χαιρετησες την μητρικη σου.
'στω.
:thumbup:
Α ναι και Mech μην το αναπνέεις αυτό γιατί ο καρκίνος είναι φιλος σου μετά.
Ανοιξα παρθυρα να ξεβρωμισει αλλα ειχε για λιγη ωρα περιεργη μυρωδια.Τωρα εχω το πισι μεσα στο δωματιο μου αλλα δε μυριζει.Αμα καηκε η μητρικη τη γαμησα.Υπαρχει καποιος τροπος να δω αν σιγουρα καηκε?Γιατι τα λαμπακια της(για να την κλεισω η να την κανω ρισταρτ) φωτιζουν κανονικα.Επισης υπαρχει περιπτωση αμα καει η μητρικη να μην ανοιγει καθολου το πισι?(Δηλαδη οταν παταω το κουμπι να μην περνει μπρος το τροφοδοτικο,να γυριζει το ανεμιστιρακι του κτλπ)
Ρωτάω εδώ, δεν ξέρω αν είναι το σωστό thread, αλλά anyway: πάω να κάνω export στο cubase και μου βγάζει ‘‘CPU overload’’, κάτι τέτοιο, και σταματάει. Έχει συμβεί σε κανένα, ξέρει κανείς πώς διορθώνεται;
Έδωσα το παλιό pc στην αδελφή μου και αντιμετωπίζει ένα παράξενο πρόβλημα. Δεν έχει ήχο στο ιντερνετ για κάποιο λόγο. Ενώ τα ηχητικά εφέ στον υπολογιστή ακούγονται κανονικά (πχ το άνοιγμα των φακέλων) στα παιχνίδια του pc (πχ ναρκαλιευτής) και στον ιντερνετ δεν υπάρχει ήχος. Any ideas?? εγώ πάντως όσο καιρό το είχα δεν αντιμετώπισα ανάλογο πρόβλημα. Απλά να πω ότι το pc ήταν στην άκρη για 3-4 μήνες.
μηπως θελει update το Flash player??
pigene sto volume kato deksia kane diplo klik na anoiksei to master volume kai psakse ton browser na deis mipos ton evale se mute katalathos
το πρόβλημα φαίνεται να είναι λίγο πιο περίπλοκο. Πήγα στις ρυθμίσεις ήχου από τον πίνακα ελέγχου και στην πρώτη καρτέλα γράφει ότι δεν υπάρχει καμιά συσκευή. Ωστόσο τα ηχητικά εφέ των windows υπάρχουν κανονικά (μιλάμε πάντα για xp). Anyway επειδή φαίνεται να έχει πολλά ακόμα προβλήματα και κολλάει απίστευτα συχνά μάλλον θα φάει κανένα format να στρώσει.
ξερει κανεις καποια αρχεια mkv που χαρακτηριζονται ως remux τι παιζει με αυτα?
Πες το λίγο πιο αναλυτικά, αν και φαντάζομαι οτι θα είναι κάποια ταινία που έχουν αλλάξει/αφαιρέσει κάποια μέρη όπως τις εξτρά γλώσσες.
2 φορες που κατεβασα αρχειο που εγραφε remux
ειχα προβλημα με τον ηχο
εικονα τελεια, ηχος εκανες διακοπες συνεχεια
και παρατηρησα
οτι σε αποτελεσματα αναζητησης
ειναι ορισμενα αρχεια που γραφουν remux
τι ειναι αυτο?
καποια συγκεκριμενη κωδικοποιηση
υπαρχει περιπτωση να χρειαζομαι να κατεβασω καποιο συγκεκριμενο codec?