Pc problems\αποριες

Οχι δεν χρησιμοποιω κατι ιδιαιτερα βαρυ.
Ειναι ακριβοι ρε γαμωτο ακομα παντως…

• rip εψαξα αμαζον για αυτον που λες και τον εχει ιδια τιμη με [B]αυτον[/B], ποια η διαφορα?
    μηπως δεν ειναι sata3 ο 120αρης?

ο δικός μου είναι.

http://reviews.cnet.com/internal-hard-drives/samsung-830-128gb-ssd/4505-9998_7-35020152.html

Και οι 2 είναι sata 3. Για κάτω των 100? προτείνω τον 830 από τον 840, ειδικά άμα μπορείς να τον πετύχεις σε προσφορά από μαγαζί του εξωτερικού.

Για πάνω από 100? ο 840 pro είναι κορυφαίος στην κατηγορία του.

Αν δεν έχεις αρκετά λεφτά θα σου 'λεγα να πάρεις πρώτα ram.

Ευχαριστω για τις απαντησεις!
Αν εχετε και κανενα καλο μαγαζακι να προτεινετε (εκτος αμαζον εννοω) δωστε κανα λινκ γιατι δεν την εχω ψαξει τη δουλεια, συνηθως απο εγχωρια ψωνιζω.

πως σκατα συνδεεις ps3 με windows 7
χωρις να κατεβασεις ξεχωριστο προγραμμα media server?

SOS!!! Οταν κανει update το Avira,κανονικα εμφανιζεται ενα popup window το οποιο λεει κατι σαν : “The system was updated sucessfully. **files were installed”. Καταλαθος πατησα να μη ξαναεμφανιστει αυτο το μηνυμα. Ξερει κανεις πώς να το επαναφερω;;;;

ε λογικα απο τις ρυθμίσεις.

καλα δε θα παθεις και κατι αν δεν εμφανιζεται το μηνυμα :smiley:

Δεν μπορω να βρω κατι στις ρυθμισεις…
Δεν ειναι και τοσο σημαντικο τ μηνυμα,απλα βολευε και δεν χρειαζοταν να τσεκαρω αν το antivirus ηταν ενημερωμενο.

Αν ενημερωνεται αυτοματα, τοτε παντα ειναι up to date

προφανως…

Eίχα ένα πρόβλημα με το Kmplayer… Σε κάποιες ταινίες (1 στις 10), μου έβγαζε 2 θαλασσί οριζόντιες μπάρες πάνω και κάτω απ’ την ταινία (κάλυπταν μέρος που θα έπρεπε να καλύπτει η ταινία… Επί της ουσίας δηλαδή συμπίεζε την Y διάσταση). Στην ίδια ταινία, δεν το έκανε ούτε σε άλλο KmPlayer σε διαφορετικό pc, ούτε στην τηλεόραση.Έκανα reset τις ρυθμίσεις, και re-install αλλά δεν άλλαξε κάτι… Στο google δεν βρήκα ίδιο πρόβλημα, μόνο κάποια πιθανώς παρόμοια που πρότειναν να αλλάξεις το libcoded.dll αρχείο της νέας έκδοσης , με ένα της παλιάς (γιατί έβγαζαν κάποια προβλήματα οι νέες εκδόσεις). Κάποια στιγμή δοκίμασα να παίξω την ταινία με παλιά έκδοση του Km αλλά δεν την έπαιζε καν… Τελικά έβαλα το GOM Player προσωρινά, αν και η αλήθεια είναι πως προτιμώ το KM…

kαι μενα μου κανε κολπα ο km
και εβαλα vlc και ησυχασα!

Καλησπερα παιδια! Εχω καρτα γραφικων geforce gts450 πανω στην οποια θελω να συνδεσω εκτος απο την οθονη του υπολογιστη και μια τηλεοραση που εχω στο δωματιο για να βλεπω ταινιες πιο ανετα. Σκεφτομουν να τη συνδεσω στην hdmi θυρα της καρτας αλλα δεν ξερω αν ειναι εφικτο και αν πρεπει να προσεξω κατι. Θα ηθελα τη βοηθεια σας γιατι δεν ειμαι και πολυ σχετικος με το θεμα…

Καντο, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δηλαδη απλα θα συνδεσω την οθονη στην καρτα και η επιφανεια εργασιας θα φαινεται και στις 2 οθονες ταυτοχρονα;

Συνδέεις το hdmi στην τηλεόραση και μετά πατάς το Windows key+p και διαλέγεις τι θες να βλέπεις (και στις 2 οθόνες/μόνο στην τηλεόραση/μόνο στο pc)

Επαθα κατι παραξενο.Ανοιξα σημερα το iTunes και ολη η βιβλιοθηκη μου ειχε διαγραφει.Ηταν σα να ανοιγα το iTunes για πρωτη φορα.Ξερει κανεις αν γινεται να επαναφερω με καποιο τροπο τη βιβλιοθηκη μου,ωστε να αποφυγω να περναω ξανα ολη τη μουσικη μου και να ξαναεπιλεγω ποια τραγουδια πρεπει να περαστουν στο ipod?Αμα κανω restore τα Windows μια μερα πριν θα διορθωθει το προβλημα?

Δες πρώτα [U]αυτό[/U]

ξέρει κανένας τι παίζει με αυτο το πράγμα στο youtube ονόματι HTML5 και γιατί ο firefox δεν παίζει τα βίντεο που είναι στο συγκεκριμένο format?

Ο firefox δεν υποστηρίζει το πρωτόκολλο H.264 ή αλλιώς mpeg4 πήγαινε στο http://www.youtube.com/html5 και διάλεξε έξοδος απο την δοκιμή του html5 ή χρησιμοποίησε chrome .