Pc problems\αποριες

Έχει δοκιμάσει κανείς waterfox να πει γνώμες?

thnx, από ό,τι είδα τώρα μπορώ να δω ένα βίντεο που δεν μπορούσα πριν. Τι σκατά, νόμιζα ότι είχα τσεκάρει τη συγκεκριμενη επιλογή (έξοδος από την δοκιμή). Τεσπά, θενκ γιου!

O FF υποστηριζει html5.

Ο waterfox δε νομιζω να αξιζει την μανουρα, χωρια που η mozilla παραταει τα 64 bit.

Html5 ναι H.264 όχι

δεν μπορώ να δω τα mail μου στο hotmail. Συνδέεται κανονικά, αλλά όταν πατάω inbox εμφανίζεται η σελίδα σα να είναι κακή η σύνδεση και δε πατιούνται κουμπιά και τα σχετικά.

Πείτε μου ότι υπάρχει λύση, αλλιώς χάθηκα

Δοκίμασες με άλλο browser;

για να δω

edit: ok, ελπιζω να φτιάξει και στον chrome

ρε μαγκες
κατι κανανε εδω στην αγγλια με τα proxy
και δεν μπορεις να μπεις σε καποια τορενταδικα

πως το αντιμετωπιζεις αυτο?

http://torrentproxies.com/ εδώ έχει τα πάντα .

Αν εχεις κανα καλο φιλο Ελλαδα, ψηστον να σηκωσει vpn server και να συνδεεσαι σε αυτον για να κατεβαζεις, τις βραδινες ωρες πχ.

Κατι επαθε το Avira,και δεν ενημερωνεται αυτοματα. Σημερα το επαθε. Κανω manual update και λεει: 'An error occured". Εχω σκαναρει το PC και δεν εχει ιο και η συνδεση μου ειναι οκ. Λετε να φταιει ο server τους;Καμια ιδεα;;

δεν ξερω αν βοηθαει αλλα απεγκατεστησε το avira και μετα εγκατεστησε το παλι

θα το δοκιμασω… Προς το παρον εγκατεστησα το AVG…

την παρασκευή έφυγα από το σπίτι, γύρισα χθες, και πλέον στο λάπτοπ έχω περίπου 15giga περισσότερα απ’όσα θυμόμουν ότι είχα =Ρ

δεν έχω δει να λείπει τίποτα, δε θυμάμαι να έσβησα τίποτα κατά λάθος, δε θυμάμαι να έσβησα τίποτα επίτηδες, δεν μπήκε κανείς στο σπίτι, πείτε ιδέες.

μπηκες σε λαθος σπιτι.

ας πούμε ότι όντως μπήκα σε λάθος σπίτι, αυτό το λαπτοπ που βρήκα και δείχνει παραπάνω χώρο απ’ότι θα έπρεπε έχει κάνα πρόβλημα ή να μην ανησυχώ (για ξένο λαπτοπ κιόλας);

φορητος σκληρος
που τον βαζω στο pc
και μου γραφει οτι πρεπει να τον κανω format
και δεν μου το διαβαζει

αλλα τον βαζω στην τηλεοραση
και μου διαβαζει τα αρχεια κανονικα
τι μπορει να παιζει?

τι μπορω να κανω
για να μου τον διαβασει και στο pc?

Κλασικα windows.

Με Linux live cd τραβα backup των αρχειων που εχεις στο δισκο, και μετα φορμαρε τον μεσω windows για να τον βλεπουν κι αυτα τα δυστυχα.

Έγινε μια μαλακία και το laptop δε δίνει ήχο στο hdmi. Η κλασική λύση απ’ όσο ξέρω είναι να ορίσω το hdmi out ως προεπιλεγμένη συσκευή αλλά δε μου το δίνει σαν επιλογή όταν του πατάω δεξί κλικ. Τι να κάνω;

Μαλακιζεται λιγο ο Μοζιλλας; Σαν να εβγαλε το adblock, δεν μου ανοιγει τα προσθετα, δεν ολοκληρωνει την εγκατασταση του adblock (προσπαθησα να το ξαναβαλω). Χμ;