Pc problems\αποριες

εχω seagate με τροφοδοτικο εδω και 6-7 χρονια οπως επισης και εναν ακομα με usb λιγοτερο καιρο, χωρις κανενα προβλημα…

Thx both, αλλά Seagate δεν ξαναπαίρνω. Ο τελευταίος ειδικά που χάλασε με διέλυσε κυριολεκτικά. Τι να την κάνω την 5ετή εγγύηση αν χαλάει σε 1-2 χρόνια.

Μάλλον θα πάρω αυτόν εδώ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.304571

SylBlashyrkh θα πάρεις κάποιον AMD FX? Καλή φάση και πολύ χαμηλές τιμές. Βέβαια είναι άχρηστοι εξ ου και η τιμή, αλλά ντάξ την δουλειά τους την κάνουν.

Ναι nihilist!Αυτον εδω για την ακριβεια–>http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559642

Τι εννοεις αχρηστοι???

Άχρηστοι εννοώ οι 8 πυρήνες όχι ο επεξεργαστής. 9 στις 10 εφαρμογές χρησιμοποιούν 1-2 πυρήνες max. Υπάρχουν κάποιες πιο απαιτητικές που χρησιμοποιούν 3-4, αλλά μέχρι εκεί. Και τους 8 μόνο κάτι benchmark τους κάνουν utilize για να βγάλουν επιδόσεις. Δεν έχω διαβάσει για κάποια εμπορική εφαρμογή που να τους εκμεταλλεύεται. Ως τώρα τουλάχιστον, αλλά παίρνοντας ως δεδομένο ότι η Intel έχει κάτσει για τα καλά στους 4/8 επεξεργαστές δύσκολα το βλέπω να αλλάζει αυτό μελλοντικά.

Α!OK!Η τιμη του ομως ειναι πολυ καλη οποτε θα τον παρω.Να ρωτησω και κατι τελευταιο.Με αυτον τον επεξεργαστη το chipset της καρτας γραφικων μπορει να ειναι και nvidia η πρεπει να ειναι AMD?Μπορει να ρωταω και βλακειες αλλα λεφτα θα δωσω οποτε…

Thanx σε Mackintosh και nihilist!You rule!!!

Ότι θες μπορεί να είναι η κάρτα σου. δεν σε περιορίζει.

Ξαναμαναthanx!:slight_smile:

Ερώτηση προσ κατόχους itunes:

Πάτησα ο μαλάκας την επιλογή sound check στα preferences του itunes, κάτι που νόμιζα ότι θα έφερνε όλα τα τραγούδια στην ίδια ένταση. Τελικά αν και εν μέρει όντως έγινε έτσι, το πρόβλημα είναι ότι έριξε την ένταση κατακόρυφα με αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να μην ακούω τίποτα (όταν ακούω από το iphone στο δρόμο, ειδικά σε κάτι μετρό και τέτοια, δεν ακούω τον χριστό μου). Ξαναπήγα στις επιλογές και το έβγαλα το sound check αλλά τίποτα δεν έχει γίνει. Μόνο όταν περνάω καινούρια τραγούδια, ακούω αυτά και μόνο να παίζουν κομπλέ.
Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω σε αυτή την περίπτωση;
Αν και πολύ φοβάμαι ότι για να λυθεί το πρόβλημα, μάλλον πρέπει να διαγράψω όλα τα κομμάτια και να τα ξαναπεράσω από την αρχή…

Εντίτ: Άκυρο, το βρήκα.

είναι εύκολο να καθαρίσω μόνος μου το λαπτοπ?

υποψιάζομαι ότι έχει μαζέψει άπειρη σκόνη και εμποδίζει το ανεμιστηράκι να κάνει δουλειά…

Εύκολο είναι
Υπάρχουν και βίντεο στο youtube, μπορεί να βρεις και το ίδιο το λάπτοπ σου
Αν έχει ακόμη εγγύηση νομίζω την χάνεις αν το ανοίξεις

Εξαρτάται το λάπτοπ.Αν το κάνεις βρες manual του λαπτοπ,σου δίχνει ακριβώς τα βήματα(βίδες κτλπ).Πάρε και θερμοαγώγιμη πάστα να αλλάξεις αν φτάσεις μέχρι επεξεργαστή,κάρτα γραφικών.

δε βρίσκω και πολύ κατατοπιστικές οδηγίες για να το ανοίξω στο ίντερνετ. στα περισσότερα βίντεο ανοίγουν πληκτρολόγιο, βγάζουν οθόνη και κάτι τέτοια… και ψιλοφοβάμαι να πάω στα τυφλά.

το μοντέλο είναι το dell inspiron n5110 για όποιον το έχει ή έχει διάθεση να βοηθήσει παραπάνω.

Αυτό το είδες?
http://www.youtube.com/watch?v=hLlWZBiTK44
Δεν είναι και το πιο βοηθητικό αλλά το κάνει φύλλο και φτερό
Εσύ δεν χρειάζεται να συνεχίσεις πέρα από το 5ο λεπτό για ένα απλό καθάρισμα

Γενικά αν αρχίσεις να ξεβιδώνεις και δεν χάνεις/πετάς τις βίδες όπου να 'ναι, θυμάσαι τι έβγαλες πρώτα, τι μπαίνει που κ.λπ μπορείς να το ανοίξεις μέχρι ένα σημείο
Αν δεις ότι δεν σε παίρνει για παρακάτω το κλείνεις και το πας σε έναν τεχνικό φροντίζοντας να μην σου πιάσει τον κώλο

Και γω άσχετος ήμουν και με τον ίδιο τρόπο έχω ανοίξει 3 λάπτοπ χωρίς πρόβλημα και πριν κάνα 2μηνο έστησα και το 1ο μου pc :smiley:

της πουτάνας γίνεται εκεί! θα δω τι θα κάνω. ευχαριστώ για τη βοήθεια!! :slight_smile:

Εδώ είσαι–>Dell? Inspiron? N5110 Service Manual

Δεν ξερω εαν εισαι απο Αθηνα, εγω ειχα παει εδω και με 3 Ε εκανα την δουλεια μου
http://www.computerstation.gr/cleaning.html

ξερει κανενας κατι παρομοιο για Θεσσαλονικη;βαριεμαι απιστευτα με τετοια πραγματα…

σωραίοοος!

Η υπερθέρμανση στο λάπτοπ μου έχει αρχίσει να προκαλεί τεράστια προβλήματα. Αρκετές φορές έχει τύχει να κλείσει μάλιστα. Πώς μπορώ να το σώσω;