Για αρχη θα προτεινα κατι τετοιο…
http://www.computerstation.gr/cleaning.html
^^ και που ακριβως βρισκουμε αυτο το thermal grease? επισης πως αλλαζει, ειναι σαν part ή ειναι κανενα υγρο ξερωγω? :-s (ναι pc noob spotted)
Σαν υγρό είναι που μπαίνει στον επεξεργαστή,κάρτα γραφικών.Οπουδήποτε μπορείς να το βρεις.[B]Thermal paste[/B]
Ξερει κανεις κανενα προγραμμα που να διορθωνει γενικα registry errors,junk files κτλπ στον υπολογιστη.Εχω το Avg Free antivirus και παροτι μπορει και κανει scan το pc και βρισκει αρκετα registry errors(btw δεν ειμαι καν σιγουρος περι τινος προκειται) και junk files που και καλα γαμανε την επιδοση του υπολογιστη ζηταει να αγορασω ειδικο Avg προγραμμα για να τα διορθωσω.Οχι οτι εχω κανενα τρελο προβλημα με το pc αλλα τρωει που και που κατι μικρα κολληματα.
εγω το Ccleaner χρησιμοποιω εδω και χρονια για τετοια θεματα…
Θελω να κανω φορματ στο λαπτοπ ενος φιλου το οποιο εχει vista πανω και θα βαλω τα 7.
Το θεμα ειναι οτι δεν εχει απολυτως τιποτα απο drivers απο οτι εχω καταλαβει,λετε να εχω κανενα προβλημα και να μπλεξουμε απο το πουθενα?
Δε νομίζω να έχετε πρόβλημα…το πολύ πολύ να μη δουλεύει κάναι usb ή webcam στην αρχή
Σε λάπτοπ 5ετίας που έκανα το ίδιο όλα κομπλέ
Θα μπορεσω να το συνδεσω στο internet (στο δικο μου router), χωρις να εχω περασει drivers της μητρικης ωστε να τα βρουν αυτοματα τα 7?
Πριν κανεις οτιδηποτε να εχεις σε ενα στικακι κατεβασμενα απο το σαητ του κατασκευαστη τους ντραηβερς για το λαπτοπ.
Οποτε οταν κανεις φορματ, περνας ο,τι χρειαζεται απο κει και εισαι ετοιμος.
Με το Nero Vision 9 πως μπορω ενα DvD να το περασω στο pc σε .avi πχ , χωρις να μου ζηταει να το γραψω σε DvD ! ;;
ψάχνω να πάρω μια ψύκτρα για laptop Dell Inspiron N5110 αρκετά οικονομική
τι πρέπει να κοιτάξω περίπου? έχει κανείς καμιά πρόταση?
αυτή κάνει ας πούμε? http://www.e-shop.gr/product?id=PER.572088&sid=1
Eχω ενα laptop που σε 1 μηνα θα κανει 2 χρονια απο τοτε που το αγορασα. Παρουσιασε ενα προβλημα με τη μητρικη(ξεκολλησε καποιο απο τα τσιπακια της) και το πηγα για σερβις. Αλλαξαν το τσιπακι και του εκαναν φορματ. Το πηρα πισω αυτη τη βδομαδα,και απο το ιδιο απογευμα ολο κολλαει,η οθονη γινεται ξαφνικα μαυρη(ειναι ομως φωτισμενη),ενω αλλες φορες κολλαει και δεν ανταποκρινεται αυτε το ποντικι ουτε κανε αλλο πληκτρο.Κολλαει οποτε του κατεβει,μολις το ανοιξω,μετα απο 2 ωρες,μετα απο 6 ωρες,μια φορα την ημερα,2φορες,σημερα 4(!!) φορες. Το εψαξα στο internet,αλλα ουτε ιο εχει,ουτε φορτωμενη μνημη,ουτε ειναι βρωμικο μεσα,το ανεμνηστηρακι δουλευει,δεν υπερθερμαινεται και ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ VIDEO GAMES!
Καμια ιδεα κανεις;;(περα απο το να το κοπανησω στο κεφαλι των “τεχνικων” που εφτιαξαν το ενα προβλημα και του προκαλεσαν αλλο)
έχω πρόβλημα με το winamp βασικά και δεν βρίσκω κάποιο άλλο thread για να κάνω αυτό το ποστ.
Anyway… όταν βάζω αρχεία wma κρασάρει, όχι πάντα αλλά τις περισσότερες φορές, απλά σταματάει να παίζει και μου βγάζει μια ειδοποίηση για κάποιο σφάλμα και απλά μου δίνει την επιλογή είτε να κλείσω απευθείας το πρόγραμμα η να κάνω search στο internet για να βρει το λάθος.
έχει άλλος παρόμοιο πρόβλημα;
νομίζω οτι το winamp δεν παίζει τα αρχεία wma γιατί είναι επέκταση μόνο για τον media player. εκτός αν διορθώνεται με κάποιο plugin.
Χρειαζομαι καθε πιθανη βοηθεια στο εξης προβλημα.
Ο εξωτερικος σκληρος μου εδω και καμια βδομαδα μου εκανε νερα, αργουσε να φορτωσει, δεν φορτωνε, κολλουσε ο υπολογιστης, γενικα δεν ηταν στα καλυτερα του, μου ειχε βγαλει το λαδι.
Απο σημερα δεν αναγνωριζεται καν απο τον υπολογιστη, παω να μπω και μου γραφει κατι σαν: “Δεν ειναι δυνατη η προσβαση, το χρονικο οριο του σηματοφορεα (semaphore) εξαντληθηκε”.
Καμια ιδεα για το τι συνεβη και αν μπορω να κανω κατι; Αν μπορω εστω να παρω τα μπ3 μου απο εκει μεσα;
δοκιμασες σε αλλη θυρα usb να δεις αν κανει το ιδιο;
Και αλλο pc δοκιμασα και σε Linux δοκιμασα, παπαρια. Τωρα δεν εμφανιζεται καν ο σκληρος. Τουλαχιστον εσωσα φωτογραφιες.
με αλλο καλωδιο usb;
Καλησπέρα…Ως μηχανή αναζήτησης έχω το google chrome. Πάντα όταν άνοιγε μου έβγαζε αρχικά το google και μετά σελίδα με τα sites που επισκέπτομαι πιο πολύ. Ξαφνικά σήμερα το απόγευμα, ανοίγω τον chrome και μου βγάζει delta search (http://www1.delta-search.com/?babsrc=NT_ss_SU&mntrId=74C5001E2AC85755&affID=120007&tt=290713_190&tsp=4958) και πουθένα η σελίδα με τα sites κλπ… Όσα παράθυρα και αν ανοίξω το ίδιο…Πήγα σε ιδιότητες και όρισα το google, πήγα στα settings και έβαλα ως default browser τον chrome αλλά τίποτα !!! Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ???
default search engine πρεπει να αλλάξεις. και ψαξε και κάνε uninstall το delta search