Το έκανα και uninstall… 
Και στα settings βγάζει αυτό : The default browser is currently Google Chrome
ξέρει κανείς πως μπορώ να bootάρω το iso των win από το σκληρό?
και αν πείτε με κάποιο πρόγραμμα να είναι συμβατό με win xp…
πήγα να δοκιμάσω το grub αλλά έχω σκουριάσει και βαρέθηκα και το παράτησα…
εδιτ: άκυρο,
μαλακία μου 
μπορεις να κρυψεις σχολια που κανεις σε καποιο ποστ ενος φιλου σου απο αλλους?
οταν κανω εγω ενα ποστ, ξερω οτι μπορω να επιλεξω ποιος θα το δει και ποιος οχι!
οταν σχολιασεις ομως σε ποστ καποιου φιλου σου, εμφανιζεται απο τι ξερω πανω δεξια (πανω απο το chat) στη homepage ολων των φιλων σου.
πως το απενεργοποιεις αυτο?
sos
μετονομασα καποια mp4 αρχεια που τραβηξα απο το κινητο
και ξαφνικα χαθηκε η εικονα και ο ηχος
δεν πειραξα το extension.
η χωρητικοτητα και η χρονικη διαρκεια ειναι η ιδια
ξερει κανεις τι μπορει να εγινε?
και πως μπορει να διορθωθει?
δοκιμασε να το κανεις rename σε λινουξ περιβαλλον.
πως να το κανω αυτο?
windows εχω
στεκει να γινει αυτο που περιεγραψα?
ψαχνω στο google να βρω κανα φορουμ
αλλα δεν πετυχαινω τιποτα
Με ενα live cd αμα μπουταρεις απο εκει, κανεις το rename που θες και μετα ξαναμπαινεις απο windows κανονικα.
υπαρχει κανα αξιοπιστο σαιτ η καποιος τροπς τελος παντων να δω τι ταχυτητες πιανει η συνδεση μου;
γιατι εβαλα vdsl αλλα δε βλεπω καμια διαφορα με πριν [-X
Χαχαχ δεν ήξερες δεν ρώταγες? Η vdsl στην Ελλάδα μία απάτη και μισή είναι.
Και στο εξωτερικό το ίδιο ισχύει για την απόσταση με την vdsl, στη Γερμανία όμως για παράδειγμα υπάρχει mini dslam σε κάθε καφαο και όλοι πιάνουν υψηλές ταχύτητες.
Στην Ελλάδα πάντως όσοι είναι τυχεροί και είναι κοντά στα κέντρα μια χαρά ταχύτητες πιάνουν. Έχω δει και 48mbps.
Δεν ξέρω τι παίζει έξω αλλά εδώ για την πλειοψηφία του κόσμου δεν αξίζει τα εξτρα λεφτά. Μόνο σε κάτι τύπους που είχαν έως 24 και έπιαναν 23 ξέρω γω θα το συνέστηνα γιατί αυτοί κυριολεκτικά κάθονται πάνω στα dslam.
Εγώ πιάνω 30άρι πάντως8)
αυτο δοκιμαζα κι εγω και με την 24αρα που ειχα μεχρι τωρα μου βγαζε συνηθως γυρω στα 15 Mbps και τωρα που βαλα την 30αρα vdsl, το περισσοτερο μου χει βγαλει ειναι 13 Mbps [-X
δοκιμασα αυτο τον ελεγχο διαθεσιμοτητας της cyta που εχει στο λινκ και μου λεει οτι απεχω 975 μετρα απο το αστικο κεντρο. μαλον γι αυτο πηρα το μπουλο ειμαι μακρια
απο πλευρας χρηματων παντως τα ιδια δινω μ αυτ απου δινα και πριν με την 24αρα και απεριοριστα σταθερα και κινητα, 36.90 δηλαδη
αλλα αμα ειναι να πιανω και λιγοτερο απο πριν αντε γεια θα το ξαναλλαξω
Yes you are. Πόσα πληρώνεις?
36.90 ευρω και 41.90 μετα απο 6 μηνες για 30αρα συνδεση και απεριοριστα σταθερα
μεχρι τωρα ειχα 24αρα με απεριοριστα σταθερα και 300΄ για κινητα με τα ιδια λεφτα (1 ευρω λιγοτερο για την ακριβεια)
αυτο το speedtest.net ειναι τελειως αναξιοπιστο site…μπορει να σου βγαλει οτιδηποτε…προτιματε speedtest παροχων…
Ουτε.
Καποιο γνωστο FTP server, πιαστε ενα αρχειακι απο κει και σανιδωστε.