Κάμω copy paste από pdf σε word και κάθε φορά, εκεί που αλλάζει η σειρά (όχι η παράγραφος) στο pdf, μου αλλάζει και σειρά στο pasted κείμενο και πρέπει να τα φτιάχνω ένα-ένα.
Any ideas για να μην κουράζω το backspace μου;
Κάμω copy paste από pdf σε word και κάθε φορά, εκεί που αλλάζει η σειρά (όχι η παράγραφος) στο pdf, μου αλλάζει και σειρά στο pasted κείμενο και πρέπει να τα φτιάχνω ένα-ένα.
Any ideas για να μην κουράζω το backspace μου;
αν θυμαμαι καλα το κανεις με ειδικη επικολληση
δηλαδη:
copy, πας στο word, δεξι κλικ, paste special, paste as text.
Αυτή είναι η μαλακία όμως =/ Ενώ αν κάνω c/p κείμενο από το ιντερνετ πχ έχω διάφορες επιλογές επικόλλησης, όταν κάνω από το pdf, η μόνη επιλογή είναι το ‘διατήρηση μόνο κειμένου’, η οποία και κάνει αυτό που είπα στο προηγούμενο ποστ. Να τονίσω ότι δεν το παθαίνω σε ένα μόνο pdf, αλλά σε όποιο χρησιμοποιώ.
Μανο, σε ενδιαφερει να κρατησεις και τη μορφοποιηση του κειμενου που αντιγραφεις απο το pdf; Εαν οχι, δοκιμασε να κατεβασεις αυτο
http://calibre-ebook.com/download (χρησιμο ετσι κι αλλιως)
και αφου αποθηκευσεις το pdf σου στη βιβλιοθηκη του, επιλεξε το κειμενο που θες και καντο Ειδικη Επικολληση στο Word σαν Μη μορφοποιημενο κειμενο. Το δοκιμασα και δεν αλλαζαν οι σειρες (που ειναι οντως σπαστικο!)
Θενξ! θα το δοκιμάσω.
Σκέφτομαι να αγοράσω το SAMSUNG BLU-RAY RECORDER 506BBσε USB για να το κάνω βόλτες από το PC σε LAPTOP. Έχω δει επίσης το PIONEER BDR-208DBKπου είναι εσωτερικό. Τα εξωτερικά Blu ray παίζουν καλά ή να πάω καλύτερα σε εσωτερικό; Έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο;
Παίδες μια ερώτηση αν ξέρει κανείς. Καταραμένα pc. Έφτιαξα ένα αρκετά καλό pc πριν 2 μήνες και ενώ δουλεύανε όλα καλά, ξαφνικά και ενώ παίζω σε κάποιες φάσεις μου πετάει μαύρη οθόνη και ή κλείνει ή με γυρνάει στα windows και μου βγάζει το εξής μήνυμα “Display Driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver, Version 334.κάτι νομίζω, stopped responding and has successfully recovered.” Η κάρτα είναι η MSI GeForce GTX 660 Twin Frozr 2 GB, επεξεργαστής ενας ι5 που μου διαφεύγει τώρα, win 7 64 και έχει 8gb μνήμη. Έχει κανείς ιστορικό μ αυτό το πρόβλημα? Έριξα μια ματιά και συναντάται γενικά. Αλλού ήταν malware, θα τσεκάρω μετά, αλλού με τα power settings, αλλού δεν έχουν ιδεα κοκ. Καμιά ιδέα από πιο σχετικούς? Η μόνη αλλαγή που είχα κάνει πρόσφατα ήταν να βάλω τους καινούργιους drivers της nvidia. Ξαναπήγα σε πιο παλιούς και πάλι τα ίδια.
Αγορινα παιζει να σου υπερθερμαίνεται η καρτα για χ y λογους.
Το παθαινα και εγω, δοκιμασα να δουλεψω το πισι με ανοιχτο κουτι και επιασε.Καντου μια δοκιμη αν και θα σου προτεινα να μετρησεις θερμοκρασιες με κανα προγραμμα.
Αν εισαι στο 2μηνο την πας πισω με την εγγυηση.
Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά, χαιρέτα την.
Μ αρέσει που την πήρα γιατί ήταν από τις καλύτερες σε θέματα θερμοκρασιών κτλ και γενικά πολύ αξιόπιστη για τα λεφτά της. Βέβαια μπορεί να ταν ελαττωματικό το κομμάτι αν φταίει τελικά η κάρτα αν και με τα τεστ που χω κάνει δεν έχω δει να χει κάποιο πρόβλημα θερμοκρασίας μέχρι τώρα.
Δεν φταίει απαραίτητα η ίδια κάρτα. Μπορεί να φταίει το κουτί, το cable management που (δεν) έχεις κάνει, τα ανεμιστηράκια μπλα μπλα…
Εγώ όσες φορές έχω συναντήσει αυτό το σύμπτωμα η κάρτα έχει κάει. Θες αύριο, θες σε ένα μήνα, πάντα καίγεται όμως.
Καμιά ιδέα τι θα μπορούσα να κάνω? Κάνα δεκάλεπτο που έπαιξα τώρα Assassins Creed Black Flag που το χω τέρμα γραφικά δεν πέρασε τους 48βαθμούς κελσίου, βέβαια παίζει να σκαλώνει σε ανύποπτες στιγμές προφανώς.
H Nvidia ε’ιχε βγάλει βλέπω μια σχετική ανακοίνωση…https://forums.geforce.com/default/topic/389688/geforce-drivers/nvidia-statement-on-tdr-errors-display-driver-nvlddmkm-stopped-/
48 η ίδια κάρτα δεν είναι υψηλή θερμοκρασία. Το αντίθετο. Τι να σου πω, Αν είναι καινούρια ζήτα μήπως σου δώσουν άλλη που είπε ο Mackintosh.
παίζει να γίνεται να κάνω μετατροπή αρχείων flac σε mp3?
thanx!
Δεν πολύ κολλάει με το θρεντ αλλά δεν βρήκα άλλο για προγραμματισμό. Έχει ασχοληθεί κανείς σοβαρά-ξέρει R και ειδικότερα με ggplot2?
Σε κάποια φάση δεν έδινε ρεύμα καν και δεν άνοιγε το μηχάνημα και είχα φρικάρει και έκανα κάτι απλό. Έβγαλα την μια από τις 2 μνήμες. Όχι μόνο ξανάνοιξε, αλλά 2 μέρες που το άφησα με την μια 4αρα δούλεψε κανονικά και δεν μου ξανα έβγαλε το display πρόβλημα, Σήμερα είπα να ξαναβάλω και την 2η αλλά να τους αλλάξω σετ θέσεων στο motherboard και μέχρι τώρα δουλεύει μια χαρά. Ελπίζω από την μια να έφταιγε απλά η θέση για την μνήμη και να μην είναι κάτι πιο ανεξιχνίαστο. Θα δείξει σύντομα
Καλό φαίνεται αυτό που σου είπε ο φίλος. Υπάρχει και το dbpoweramp, που τα κάνει όλα.