Γενικα η θεωρεια λεει αν δεν ξερουμε απο ΒΙΟS, δεν ακουμπαμε.
Τα τελευταια χρονια ομως εχει γινει μια αρκετα ασφαλης διαδικασια η οποια ειναι αρκετα ασφαλής και μονο αν κλείσεις τον υπολογιστη πανω στο update θα γινει κατι.
Ισως σου αλλαξουν τιποτα ρυθμίσεις που εχεις στο BIOS οποτε πρεπει να κανεις επαναφορα με το χερι, αυτο.
Χρησιμοποιώ το Windows Media Player, έκδοση 12 και θέλω να περάσω στοίχους στα τραγούδια για να φαίνονται στο πλάνο “αναπαραγωγή σε εξέλιξη”. Οστόσο δε μπορώ να περάσω τους στοίχους στα τραγούδια καθώς όταν κάνεις δεξί κλικ λείπει μια παλιά επιλογή, του στυλ πληροφορίες αναπαραγωγής, οπόυ τους έβαζες και γενικά μπορούσες να αλλάξεις τίτλο, καλλιτέχνημ, δίσκο κτλ. Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει άλλο, έχετε καμιά λύση;
Θα έχει σίγουρα κάποια επιλογή το windows media player για να σου εμφανισει τους στιχους. Σορρυ αλλα δεν εχω windows media player οποτε δε μπορω να βοηθησω παραπανω. Λογικα θα ειναι καποια επιλογη απ το μενου σχετικα με την εμφανιση.
Μπορεις να κανεις pause στο σημειο που θελεις και να ψαξεις στις επιλογες του προγραμματος για να παρεις screenshot. Το KM Player εχει σιγουρα αυτη την επιλογη.
τις hackρανε το μαιλ της και προσπαθεί να το ανακτήσει αλλα δεν ξερει ουτε την ερωτήσει ασφαλιας ουτε τιποτα… βρήκε ενα τηλ για support αλλα δε το σηκώνουν!!
ξαδέρφη μου έπαθε το ίδιο με yahoo mail και δε βγάζει με τίποτα άκρη. πήρε τηλέφωνα, έστειλε mail κλπ, αλλά της ζητάνε να πει απαντήσεις σε secret questions και μαλακίες.
Δεν είναι μαλακίες, ας πρόσεχαν. Αλλιώς θα σήκωνε ο καθένας ένα τηλέφωνο και θα έλεγε “κάντε μου το password ρισετ γιατί με χάκαραν”. Και που ξέρει η κάθε υπηρεσία ποιος είσαι?