Pc problems\αποριες

Δεν ξέρω ποιες είναι αυτές οι ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΑΤΕΣ εντυπωσεις που λές, αλλά είμαι πολύ σίγουρος ότι και να κάνεις το update δεν θ αλλάξει κιόλας η ζωή σου.
Anyway προφανώς το Ghostery σου κάνει την μπινιά οπότε τώρα ξέρεις. :wink:

Αχαχα ναι,ρε σιγα που θα αλλαξει τη ζωη μου! Αλλα ολοι παραπονιουνται οτι απο τοτε που εκαναν το update δεν παιζει κανενα video ή κολλανε τα video στο youtube,δεν μπορουν να ανεβασουν φωτογραφιες στο FB και συνεχως τους ζηταει να κανουν update ενω εχουν ειδη κανει,και κατι τετοια… Γενικα εχει γεμισει σελιδα της Adobe με παραπονα…

εμενα καμια φορα κρασαρει στον mozilla

Μάιος 2011, αγορά Macbook Pro 15" από την τότε Systemgraph. 2μιση χρόνια άψογης λειτουργίας.

Νοέμβριος 2013, λευκή οθόνη κατά την εκκίνηση μετά από κάτι τρέλες που έκανε η οθόνη. Πρόβλημα στην κάρτα γραφικών λέει η νυν iSystem, 600? για αλλαγή ολόκληρης της μητρικής, μιας και η γραφικών είναι κολλημένη πάνω της.

Επιδιόρθωση από laptop-sos.gr με 90?, όλα ΟΚ τώρα.

Το παραθέτω κυρίως για τυχόν παρόμοια προβλήματα με προϊόντα Apple, αφού φίλη που δουλεύει σε άλλο Apple retailer με ενημέρωσε ότι είναι πάγια τακτική τους να μην επιχειρούν επιδιόρθωση βλάβης, αλλά να προτείνουν αγορά ακριβών ανταλλακτικών.

λαθος θρεντ.

δεν ήξερα που να το γράψω οπότε το βάζω εδώ:

καμιά πρόταση για ηχεία για υπολογιστή? φθηνά, 2.1 ξερωγώ μέχρι 30ευρά

Tα καλύτερα σε αυτή την τιμή νομίζω πως είναι αυτά
http://www.skroutz.gr/s/315376/Logitech-Speaker-System-Z313.html.

Η logitech είναι καλή στα ηχεία της (μακριά από creative) και τα 25 watt νομίζω ότι είναι αξιοπρπέστατα.

όντως μακριά από creative? γιατί? εγώ νόμιζα το αντίθετο.είχα πάρει creative στον πρώτο μου υπολογιστή πριν 12 χρόνια και τα έχω ακόμα με κάποια προβλήματα στο ένα ηχείο τα τελευταία 2 χρόνια…

ωραίος ρε dmembra, θενξ!

εγώ έχω αυτά http://www.skroutz.gr/s/315395/Logitech-Speaker-System-Z323.html και είμαι πλήρως ικανοποιημένος

δεν κρατιέμαι. εχω αυτα εδω και δεν θέλω να ξαναβγω απο το σπίτι.

Γιατί μακριά από creative??? :-k Μπάνιζα και εγώ τελευταία κάτι ηχεία για pc (5.1) και βασικά παντού για creative έβλεπα. Δεν πήρα ακόμα βέβαια αφού το budget μου προς το παρόν δεν τα καλύπτει. Αλλά τώρα με αυτό με βάζεις σε σκέψεις.

Γιατί και από προσωπική πείρα και από διάφορα που διάβαζα σε φορουμ, τα creative βγάζουν προβλήματα. Αυτό που είχε γίνει στα δικά μου 5.1 (και σε άλλους απ’ ότι διάβαζα) είναι ότι είχε χαλάσει το ποτενσιόμετρο και αυξομειώνε μόνο του την ένταση. Στην αρχή ήταν πολυ μικρή αλλά αισθητή η διαφορά αλλά μετά από καιρό δεν μπορούσες να ακούσεις ούτε ένα τραγούδι. Σε άλλους απλά σταμάτανε να δουλεύουν και γενικά δεν είναι και η πιο αξιόπιστη μάρκα, τουλάχιστον για ηχεία. Αν ψάχνεις να αγοράσεις ηχεία καλύτερα να πάρεις logitech ή trust.

Τα trust είναι low budget λύση και είναι τις πλάκας.
Η creative μια χαρά αξιόπιστη μάρκα είναι και η καλύτερη επιλογή για ηχεία, αν και είναι ψιλοακριβά. Έχω 2.1 πάνω από δεκαετία και παίζουν όπως την πρώτη μέρα που τα πήρα.
logitech ανάλογα το πόσα δίνεις και το μοντέλο. Αξιόπιστη λύση και αυτά όπως και να χει.

Λολ, ούτε καν. Μια υποτυπώδη έρευνα αγοράς να κάνεις θα διαβάσεις τις χειρότερες κριτικές. Και έγω έχω 7 χρόνια κάτι turbo-x 2.1 αλλά δεν σημαίνει ότι είναι και η καλύτερη επιλογή για ηχεία.

Και τα trust, όταν τα 2.1 έχουν από 60-70 ευρώ και πάνω δεν τα λες και low budget επιλογη. Τώρα για το αν είναι της πλάκας θα σου πω πάλι το ίδιο. Μια υποτυπώδη έρευνα αγοράς να κάνεις θα καταλάβεις. Επίσης ο αδερφός μου έχει αυτά και μπορώ να σου πω ότι ακούγονται καλύτερα και από 5.1 και μέχρι στιγμής είναι άψογα.

ισχυει
εχω creative 5,1 εδω και 4 χρονια σχεδον και το τελευταιο 1 με 1,5 χρονο αυξομειωνει μονο του την ενταση
σκεφτηκα οτι μπορει να φταιει και ο διακοπτης που ανοιγεις τα ηχεια

ρε παιδες
για πειτε γνωμες
θελω να παρω καινουργιο εκτυπωτη
ειχα αγορασει μια βλακεια lexmark
η οποια αμα σου τελειωνε ενα χρωμα δεν σε αφηνε να εκτυπωσεις ουτε καν ασπρομαυρα!
επισης τα μελανια ενω λεγανε οτι βγαζουνε τοσες εκτυπωσεις, μου αδειαζανε στις μισες.
λιγο που εψαξα το θεμα
ειδα και καλα οτι το κανε αυτο επειδη εκτυπωνα λιγες σελιδες ανα μεγαλα διαστηματα
οποτε ο εκτυπωτης χαλαγε πολυ μελανι για να διατηρει τις κεφαλες!!
επειδη λοιπον βαρεθηκα καθε λιγο και λιγακι να δινω λεφτα για μελανι (ασε που δεν δεχεται τα μη original) ειπα να παρω εναν καλο
εδω ειναι και η απορια μου?
να παρω εναν πιο ακριβο inkjet ή ενα laser?
δεδομενο οτι η χρηση που κανω δεν ειναι συνεχης. μπορει μια φορα να εκτυπωσω αρκετες σελιδες (πχ μια εργασια) αλλα μια αλλη φορα μοναχα 2 σελιδες (πχ ενος βιογραφικου).

ξέρει κανείς πως φτιάχνεις λίστα στο youtube? γιατί το αλλάξανε οι μαλάκες και δεν το βρίσκω!

[I]Για να προσθέσετε ένα βίντεο σε ένα playlist, χρησιμοποιήστε το κουμπί “Προσθήκη” κάτω από το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο.[/I]

Aυτη την οδηγια μου βγαζει εμενα - σε καλυπτει; Θες να φτιαξεις λιστα απο την αρχη, ε; Δε σε καλυπτει γμτ…

edit
Συνδεεσαι στο λογαριασμο σου, Πατας το βελακι διπλα στη Μεταφορτωση, πατας Διαχειριστης Βιντεο και επιλεγεις αριστερα στο μενου Playlists.
Στο ιδιο ακριβως φτανεις και πιο γρηγορα πατωντας στον ΟΔΗΓΟ.

κομπλέ! εκεί στην “Προσθήκη” έχει να ονομάσεις νέα λίστα. θενξ!

μου έβγαλε μήνυμα ο υπολογιστής μέσω ενός προγράμματος της Dell (Μy Dell) ότι υπάρχει μια “κρίσιμη ενημέρωση του BIOS” που “συνιστάται θερμά” για να επιδιορθώσει προβλήματα ή να προσθέσει δυνατότητες.

την εγκαθιστώ έτσι απλά ή θα επηρεάσει προγράμματα, σκληρό δίσκο/αρχεία κλπ? χρειάζεται να προσέξω τίποτα ιδιαίτερο?