από εξωτερικές κάρτες ήχου, τι προτείνετε;
Έχω την Terratec Aureon 7.1.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος, ειδικά σε συνδυασμό με τα Creative GigaWorks T20 ηχεία.
Προχθές έπεσε κάτω ο σκληρός μου και άνοιξε σε ένα σημείο. Το πίεσα μέσα και όλα οκ,…μέχρι που τον σύνδεσα στο πισι. Δεν τον αναγνώριζε, έκανε ένα περίεργο ήχο και το λαμπάκι άναψε μπλε, όχι κίτρινο ως συνήθως. Να πανικοβληθώ ή απλά να προσπαθήσω να κάνω κάτι ή να το πάω σε ειδικό?
Αφου πανικοβληθεις, να τον πας σε εναν ειδικο αν δε ξερεις τι να κανεις…ή να τον πας σε καποιον που ξερει τι να κανει γιατι οι ειδικοι εχουν λιγο τσιμπημένες τιμες σε αναστασεις δισκων.
Εδώ είναι αυτό που ψάχνεις.
Από πάνω προς τα κάτω, ανάλογα το budget σου.(βάλε UK για χώρα και κάνε μετατροπή τις λίρες)
Ως γνωστόν, τα builds είναι τόσο “καλά” όσο το πιο αδύναμο (βασικό) κομμάτι τους.
Αλλιώς θα παίρναμε τον πιο γαμάτο επεξεργαστή και θα τον ζευγαρώναμε με κινεζιές.
(καταλαβαίνεις την υπερβολή εδώ)
Ας πούμε στο πρώτο build μπορείς να βάλεις 660 αντί για 760(με αυτόν τον επεξεργαστή που έβαλες ήδη) γλιτώνοντας 80 ευρώ τουλάχιστον(για να τα βάλεις για τον SSD)
Ξέρετε κανα μαγαζί που να αγοράζει παλιο pc?Είτε ολόκληρο, είτε να το σπάσει σε κομμάτια!
Δοκιμασε σε τοπικα μαγαζια.
Αθηνα εισαι?
Ναι Αθήνα.
Απλά ψάχνω κάποιο μαγαζί,να το πάω και να ξεμπερδεύω…
Τοπικο μαγαζι, οσο εμενα Ελλαδα μονο σε αυτους πηγαινα.Τρομερα παιδια αυτοι που του χουν,
παρτους ενα τηλ ή αν μπορεις πηγαινε απο κει γιατι το τηλεφωνο καμια φορα το απανταει ο ακυρος ο λογιστης 
Αν δεν ειναι παλιο σασι αυτο που θες να πουλησεις, παιζει να στο αγορασουν
Ευχαριστώ φίλε, θα το ψάξω!
Ξαφνικα σημερα το uTorrent εγραφε πανω-πανω " uTorrent 3.4 (build 30660) [32 bit] ".
To "(build 30660) [32 bit] " δεν το ειχε εμφανισει ποτε. Τι ακριβως εχει γινει; Καμια αυτοματη ενημερωση που δεν πηρα χαμπαρι;
Αυτο το “32 bit” ειναι που με ανησυχει καπως,γιατι εγω εχω 64 bit… Θα βλαψει τον σκληρο δισκο;;
Καταρχας δεν θα σου χαλασει/καει τιποτα, chill.
Κατα δευτερον, ειτε ειναι 32 ειτε ειναι 64 ( αληθεια υπαρχει 64αρα εκδοση? ) bit το μtorrent, καμια διαφορα δε θα σου κανει.
Οποτε παλι, chill.
Thanks! :hippy:
Για κάνε ένα τηλέφωνο εδώ στο My-Shop. Τα παιδιά ασχολούνται με επισκευές και πιθανόν να σε βοηθήσουν
ηχεία για υπολογιστή (laptop) 20-25?, αυτά καλά είναι? http://www.public.gr/product/perifereiaka/iheia/pc-speakers-21/iheia-21-creative-a120-mayro/prod5120001pp/
από αξιοπιστία και μια σχετική ποιότητα ήχου
Εάν δύνασαι να δώσεις 15 ευρουλάκια παραπάνω παίρνεις αυτά και είσαι κομπλέ για πολύ καιρό.
http://www.public.gr/product/perifereiaka/iheia/pc-speakers-21/iheia-21-logitech-z323-mayro/prod502137/
Αν όχι τότε ψάξε για logitech ή για Trust. Τα creative (από προσωπική εμπειρία) δεν τα πολυεμπιστεύομαι.
αμα θες να έρχεται ανα 3-4 μέρες ο αστυνομικός που μένει απέναντι , πάρε τα απο κάτω. απο προσωπική εμπειρία το λέω και εγώ.

αυτά έχω κι εγώ και προσυπογράφω για το πόσο καλά είναι
αυτά εδώ? νομίζω είναι το προηγούμενο μοντέλο από αυτά είπατε
Aυτα τα εχω απο το 2004 ! Απλα τελεια αναλογια τιμης-αξιοπιστιας-ποιοτητας.