Pc problems\αποριες

γενικά δεν έχω τόσα λεφτά για να πάρω τα 5.1, απλά το λαπτοπ με δυσκολεύει να δω ταινίες κλπ λόγω της χαμηλής έντασης.

πάντως γιατί όχι creative? έχω κάτι 2.1 στο σπίτι των γονιών μου και έχουν κρατήσει απο το 2003 απλά αρκετές φορές δεν ακούγεται το ένα ηχείο (εδώ και 3-4 χρόνια), αλλά με λίγο κοπάνημα στρώνει :stuck_out_tongue:

Εγω δεν εχω παρει αλλα παντως.Creative ειχαν δυο ξαδερφια μου.Ο ενας πλεον εχει Logitech 7.1
και ο αλλος εχει Logitech 5.1.
Tα 2.1 της Logitech θα τα βρεις σε λογικη τιμη και δεν νομιζω οτι θα βρεις τιποτα απιστευτα
καλυτερο στα ιδια λεφτα.

Μια χαρά είναι αυτά. Τα άλλα που σου είπαμε είναι πιο καινούριο μοντέλο και είναι και 30 watt (αυτά είναι 25 ενώ τα creative που είπες 9). Για τα λεφτά τους είναι πολύ καλά πιστεύω.

εεεεετσι ρε. δε μου λες. ακούς και εσυ μπάσο ψηλά? εχω ανακαλύψει ξανά τους δίσκους μου λέμε. το εχω γυρίσει σε air bass πλέον.

Αν τα θες πάντως για μουσική και όχι για ταινίες με surround ήχο κτλ, δεν χρειάζεσαι subwoofer για κανέναν λόγο.

Btw, έχω αυτό το μοντέλο σε αχρηστία πλέον, επομένως αν κάποιος ενδιάφερεται με 20 ευρώ είναι δικά του.

θα στα παιρνα, αλλά μένω Γιάννενα οπότε με την αποστολή φτάνει στην ίδια τιμή με τα καινούρια :stuck_out_tongue:

για μουσική και για ταινίες, αλλά θέλω και το subwoofer για μπάσα κλπ,

Το δικο μου εχει ρυθμιστη του μπασου οποτε εχω κατεβασει την ενδειξη στο 4-5.
Αν το βαλω στο 10 και βαλω και κανα νταπα-ντουπα κουνιουνται τα σιντι.Επισης επειδη δεν χωραγε το εχω πανω απο τα ραφια το subwoofer οποτε δεν εχω καταλαβει καποιο προβλημα.
Και εχω flat equalizer οσον αφορα τον ηχο του pc.

Πάντως, ειδικά για μουσική, με 2-3 ηχολήπτες, μηχανικούς κτλ που έχω μιλήσει, όλοι υποστηρίζουν το woofer δεν προσφέρει τίποτα ιδιαίτερο.

Εγώ έχω αυτά, τα οποία βγάζουν καμπάνα-ήχο αλλά είναι αρκετά ακριβά βέβαια:

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.500750

Αν μιλάμε για λάπτοπ, πιθανότατα θες και εξωτερική κάρτα ήχου πάντως, για να ακούσεις χαρακτηριστική διαφορά.

Τα πρώτα τα Creative που πόσταρες τα πήρα δώρο στον little bro (μπας και ακούσει καμια ΜΟΥΣΙΚΗ ρε παιδί μου). Νταξ τα πήρα γιατί τόσα σήκωνε η τσέπη σε συνδυασμό με ποιότητα/τιμή. Γενικά από ήχο είναι κομπλέ τα creative. Για ταινία/μουσική σε δωμάτιο είναι ικανοποιητικά. Το woofer ρυθμιστή δεν έχει αλλά καλύτερα. Απόρώ ποιός βάζει δυνάτα το woofer, εγώ πάντα μαξ στο 1.0 - 1.5 να το είχα στα δικά μου. Μόνο μείον -κατασκευαστικά/λειτουργικά- (που το χω συναντήσει 2/3 φορές σε ηχεία creative) είναι το ποτενσιόμετρο που αυξομειώνεις την ένταση.

δεν μιλάμε για πρόβλημα. μιλάμε για [B]ΑΠΟΛΑΥΣΗ!![/B]

Όλη η σειρα Gigaworks είναι απίστευτη από θέμα ήχου. Άκουσα πρόσφατα σε ένα φίλο, ταινία με ήχο από τα CREATIVE GIGAWORKS T3 και πραγματικά δεν υπάρχει!

Ξέρει κανείς αν είναι ασφαλές να διαγράψω παλιούς kernel από το /boot στο ubuntu?

Ναι, μην ανησυχεις!

Πηρα ενα wifi adapter για το desktop του αδελφου μου και δεν μπορει να αναγνωριστει απο τα windows.Για την ακριβεια αναγνωριζεται σαν συσκευη απο το pc αλλα οταν εγκαθηστω τα drivers το προγραμμα του adapter δεν μπορει ουτε να συνδεθει με τη συσκευη και ουτε μπορω μεσω των windows να αναζητησω τα wifi.Καποια ρυθμιση πρεπει να μην ειναι σωστη με τα windows.Αν εχει κανεις καμια ιδεα.Υπαρχει στο devices και στο network μπορω να το κανω enable/disable αλλα παρ’ολα αυτα ειναι σαν να μην υπαρχει.

Υ.Γ Το δοκιμασα σε αλλο πισι και λειτουργει κανονικα οποτε δεν ειναι προβλημα hardware.

Δωσε μαρκα και ακριβες μοντελο του ανταπτορα + τι γιουνδοζ εχεις.

όντως!

tp-link 300mbps μοντελο:TL-WN822N

Eχω windows 7.Πριν ειχε ιντερνετ μεσω καλωδιου ethernet.
Το λαπτοπ που το εκανα να δουλεψει τρεχει κι αυτο windows 7.

Περιμενες να πεσω εξω? :smiley:

Στο cd που σου δινουν μαζι με το ανταπτορακι υπαρχει, μεσα εκτος απο drivers, λογισμικο που ειναι συγκεκριμενα για wireless λειτουργιες…ψαξτο και πες μου αν υπαρχει οντως τπτ τετοιο μεσα.

Εχει ενα λογισμικο με wireless λειτουργιες το οποιο παροτι αναγνωριζει τον συνδεδεμενο adapter οταν παταω στις ρυθμισεις του λογισμικου να τον χρησιμοποιησει για να βρει ασυρματα δικτυα μου εμφανιζει μηνυμα οτι “η συνδεση απετυχε”.(Κανονικα επρεπε μολις ανοιγα το λογισμικο να μου εμφανιζε κατευθειαν τα διαθεσιμα δικτυα και να συνδεοταν αυτοματα με το adapter.)Απ’οτι ειδα στο ιντερνετ το εχουν κι αλλοι αυτο το προβλημα αλλα λυση δεν μπορω να βρω.
Στο αλλο πισι και το λογισμικο λειτουργουσε κομπλε.

Δοκιμασε να τα απεγκαταστηισεις ολα, και μετα βαλε το ανταπτορακι μεσα χωρις να περασεις τους drivers…δες αν θα σου βγαλει την καρτα στις συνδεσεις δικτυου.

Αν παλι δε δουλεψει δοκιμασε να κατεβασεις τους drivers κατευθείαν απο τη σελιδα του κατασκευαστη.

Αν δεν δουλεψει πες, εδω θα μαστε :smiley: