Pc problems\αποριες

E σε περίπτωση που δε τα έπαιζε το VLC:P

γεια χαρα.
ξερει κανεις τι ειναι το error: 2 οταν προσπαθω να ανοιξω το cubase;μου βγαζει αυτο το μηνυμα και δεν το ανοιγει καθολου.ξερει κανεις τι να κανω;

ενω εχω ηχο απο προγραμματα (media player πχ) Και απο Myspace

δεν εχω ηχο απο youtube

ξερει κανεις τι παιζει???

Αυτό είχε συμβεί και σε μένα πριν 2-3 μερούλες… Πρόβλημα του youtube πρέπει να είναι… Κάνε reload κλπ και θα φτιάξει (τουλάχιστον σε μένα λειτούργησε)

ok εφτιαξε

και κατι αλλο

επειδη με εχει πρηξει η αδερφη μου
που βρισκω ringtones ελληνικων τραγουδιων???

ΣΟΣ!

Πάω να τυπώσω, αλλά μου γράφει στη κατάσταση του εκτυπωτή “ανέτοιμος”, βάζει την εκτύπωση σε αναμονή και περιμένει χωρίς να κάνει τίποτα… Το μοντελο είναι φαξ, σκανερ κι εκτυπωτης μαζί… Τι τρέχει?

Πλιζ επείγει!

Eftiakse

Τα όλα σε ένα κλάνουν συχνά, με το συμπάθειο… restart του pc το φτιάχνει συνήθως

απορία.

όταν ακούς έναν δίσκο, ο windows media player δείχνει το εξώφυλλο του, αρκεί να υπάρχει ως folder.jpg στον σχετικό φάκελο. επειδή έχω όλα τα εξώφυλλα ως front cover.jpg, υπάρχει κάτι που μπορώ να αλλάξω για να βλέπει τα εξώφυλλα? το rename αποκλείεται :lol:

you can just copy the artwork jpg and paste it on windows media player…it says paste artwork here…easy…

(uk keyboards suck :p)

εντάξει, πλάκα μου κάνεις κι εσύ τώρα :lol:

αυτή τη δουλειά θα κάνω χριστιανέ μου κάθε φορά? θα σε βαρέσω :stuck_out_tongue:

θέλω μία ολοκληρωτική λύση περικαλώ 8)

hahaaa microsoft, vista kai media player kai perimeneis oloklhrwtikh lush? mpaaaa :stuck_out_tongue:

To allo pou mporeis na kaneis (an to library sou einai kaloftiagmeno) einai na pathseis dexi klik panw se kapoio album, kai get album info. sinithos to kanei load mono tou…

thelei douleia…alla etsi einai auta…ena triwro mou phre na balw ola ta artworks sto gamidi to itunes… 2 bdomades mousikh eixe kei mesa…

sorry gia ta greeklish

Το itunes ειναι ταλαιπωρια γενικα,αργο και βαρυ.
Winamp και παλι winamp.

Λοιπόν έχω το VLC player. Eνώ φορτώνει τους υπότιτλους και τους παίζει στο σωστό χρόνο μου τους εμφανίζει σε τέτοια μορφή :
05,340 --> 00:00:08,585
ÓÕÃ×ÑÏÍÉÓÌÏÓ KANABATSO

2
00:00:09,595 --> 00:00:11,631
‘‘Ôï öùò ëÜìðåé óôï óêïôÜäé…’’

3
00:00:11,915 --> 00:00:14,748
‘’…êáé ôï óêïôÜäé
äåí ôï áãñïéêÜ.’’

4
00:00:14,915 --> 00:00:16,587
ÉùÜííçò 1:5

5
00:00:35,435 --> 00:00:39,348
ÔÏ ÓÐÉÔÉ ÔÏÕ ÔÑÏÌÏÕ

Γιατί άραγε; Ενώ τους αγγλικούς υπότιτλους π.χ τους εμφανίζει κανονικά.

Στο VLC κανουμε: File/open, στο παράθυρο που ανοιγει παταμε browse και επιλέγουμε το αρχειο βιντεο και παταμε οκ. Ακριβως απο κάτω υπάρχει μια επιλογή “use subtitle” Την τσεκάρουμε και πατάμε browse επιλεγοντας το αρχειο υποτίτλων. μετα παταμε το κουμπι πανω που λέει advanced settings και στο παράθυρο που ανοιγει επιλέγουμε στο subtitle text encoding ISO-8859-7 που ειναι το ελληνικο.

παταμε σε ολα ΟΚ και τελος

Καλέ μου φίλε/καλή μου φίλη σε ευχαριστώ. Αυτό που δεν έκανα ήταν το τελευταίο βήμα με το iso.Άντε επιτέλους θα δω το έρημο το Lucky number Slevin! Na ΄σαι καλά.

Έχει ξεσκιστεί να κολλάει ο Firefox τώρα τελευταία ή μήπως είναι ιδέα μου;
Σήμερα με πέταξε 2 φορές από το youtube και έβγαλε σφάλμα…

Σ`εμένα δεν έχει δημιουργήσει πρόβλημα.

Δεν ειναι ιδεα σου, και μενα χθες με μαμησε… βαλε chrome του google, ειναι το ιδιο, μη σου πω και καλυτερο. Μονο themes δεν εχει που μ’αρεσαν :-s

ουτε σε μενα…φανταζομαι εχεις την εκδοση 3,ε?δοκιμασε uninstall και μετα install…

Μου δώσαν ένα εξωτερικό σκληρο δίσκο, που ειναι χωρισμένος στα δύο.Πώς τον κάνω ένα ;;