Pc problems\αποριες

Εγώ χρησιμοποιώ το Acronis*Disk Director Suite γι’αυτόν τον σκοπό.

Thanx man! I ll give it a try, and I ll let you know…

http://www.grtones.com/index.php
Θα πρεπει να κανει εγγραφη και να κανει reply σε καθε topic, ωστε να βλεπει το συννημενο αρχειο.

Εγω παντως θα προτεινα να κοψει τα Mp3 που θελει, χρησιμοποιωντας το AUDACITY
Θα χρειαστεις και το mp3 lame dll ωστε να εξαγεις το επεξεργασμενο-κομμενο κομμενο αρχειο σε mp3 ξανα.

Μπορεί κάποιος να με κοθοδηγήσει βήμα προς βήμα στη χρήση του convert x to dvd?για να μετατρέψω ένα avi σε dvd?

ευχαρίστως. αν κ θα ταν πιο βολικό να πάρεις ένα dvd player που να παίζει avi με ελληνικά subs αν σκοπεύεις να το κάνεις πολλές φορές αυτό το στόρυ :p.

check pm

Επειδή το χρησιμοποιώ και έχω κάψει αρκετά δισκάκια:

Αφού ανοίξεις το πρόγραμμα, επιλέγεις το αρχείο που θες να μετατρέψεις. Άμα είναι ταινία και έχει τους υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο, βάζεις το αρχείο βίντεο και το αρχείο με τους υπότιτλους σε κοινό φάκελο, και το επιλέγεις.

Μετά πατάς “Μετατροπή”, και όταν τελειώσει σου ζητά να βάλεις ένα δισκάκι στο Drive.

Μενού κλπ δεν έχω μάθει να φτιάχνω, σορρυ.:slight_smile:

Αφου δεν ξερεις γιατι ποσταρες?Τον εξυπνο παριστανεις?:-k

:stuck_out_tongue:

Τα μενού τα φτιάχνει αυτόματα (τουλάχιστον σε μένα :P)

Και είναι καλό προγραμματάκι, αλλά ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ αργό.

Μενού φτιάχνει αυτόματα, αλλά είναι το κλασικό μπλε:p Νομίζω μπορείς να το φτιάξεις όπως εσύ θες…

Αργό όσο δε πάει, περίπου 2 ώρες παίρνει η όλη διαδικασία#-o

Αυτό έχει σχέση με την σύνθεση του υπολογιστή σου και όχι τόσο με το πρόγραμμα.

E καλα τι περιμενατε να σας φτιαχνει το DVD σε 1 λεπτο?700 ΜΒ μινιμουμ ειναι η καθε ταινια.Λογικο ειναι να κανει 1 ωρα να καψει το DVD…

Πολυ καλο και ευχρηστο προγραμμα,κι εγω αυτο χρησιμοποιω.

+1
Αν ψαχτείς λίγο περισσότερο μπορείς να φτιάξεις και άψογα μενού!

Mα το θέμα δεν έιναι απλά το κάψιμο, αλλά ότι από ένα αρχείο 700mb φτιάχνει ένα αρχεία 1,5gb κάτι που θέλει φυσικά χρόνο. Εμένα πάντως μου πέρνει από 15 λεπτά έως ένα μισάωρο max! :D:p

Πάντως εμένα μια ωρίτσα μου πήρε η φάση(μετατροπή και dvd burn)

μηπως ξερει κανεις γτ οταν παταω σβησιμο στο πισι μου εμφανιζονται οι επιλογες του μετα απο 2-3 λεπτα?

Μαλλον εχει καρκινο το πισι σου :stuck_out_tongue:
Xp or Vista ?
Οταν πατας απο το start εννοεις ?

χπ

ναι παταω εναρξη, σβησιμο και εκει παω για καφε!!!

χμμ…
Μηπως εχεις καποιο προγραμμα που τρωει πολυ μνημη και αργει να κλεισει ?
Μηπως (το πιο απλο) εχεις ιο ?
Οταν εχουν καιρο χωρις φορματ συνηθως αργουν λιγο αλλα τοσο πολυ δεν το ειχα ξανακουσει.

απο προγραμματα εχω μονο μtorrent που λειτουργει

ο nod 32 eset δεν βρησκει τπτ

φορματ δεν εχει φαει ποτε (2-3 χρονια)