Ε μαλλον το τελευταιο ειναι η λυση
οχιιιιιιιιιιιιιιιιι και ολα τα αρχεια μου???
ασε που ειναι λαπτοπ με ενσωματωμενη καμερα και δεν εχω ουτε τα δικα της ντραιβερς ουτε του υπολοιπου πισι
έχω βίστα
επιλέγοντας ένα τραγούδι (ενα κλικ), κάτω στην οθόνη εμφανίζει ορισμένα απ τα βασικά properties (filename, artist, album, genre…) καθώς και ένα εικονίδιο, που συνήθως είναι αυτό
σε κάποιους μουσικούς φακέλους, αντί να εμφανίζεται αυτό το εικονίδιο, δείχνει στη θέση της το εξώφυλλο του δίσκου (όχι όμως αυτα τα εξώφυλλα που έχω ρίξει εγώ μέσα στον φάκελο). μάλιστα αυτή η εικόνα εμφανίζεται και στη θέση του εξώφυλλου όταν παίζω το τραγούδι με windows media player. ψάχνω να βρω πως μπορώ να αλλάξω αυτή την εικόνα, help, τα χάπια μου :?
Aν επιλεξεις να εμφανιζονται τα κρυφα αρχεια και μπεις στον φακελο που ειναι τα κομματια λογικα θα μπορεις να τα βρεις και να τα σβησεις…Αλλα αυτες οι εικονες πρεπει να γινονται auto update οποτε μπορει να ξαναεμφανιστουν δεν ειμαι σιγουρος…
δεν εμφανίζεται τπτ, τα hidden files τα έχω ορατά… δε βρίσκω άκρη γμτ. θενξ πάντως
Ρε σεις, έκανα φορματ και πρέπει να ξαναβάλω τώρα το service pack 2, αλλά δεν το βάζει και μου ζητάει ένα γαμω genuine. Για πείτε τι κάνω, έχω κατεβάσει κάτι πατσακια από τορρεντ αλλά όποτε τα εγκαθιστώ αναγκάζομαι να κάνω πάλι φορματ γιατί δεν με βάζει μετά στα windows.
Υπόψην, έχω πειρατικά windows xp pro greek.
Έχεις κάνα πρόγραμμα για να αλλάζεις το CD-Key των XP?
δεν θα βαλω links λογω “πειρατειας”, αλλα μπορω να σου πω να googlαρεις για (windows genuine advantage) wga patch, wga remover, wga fucker, wga bypass .
Οκ παιδιά τελικά την βρήκα τη λύση, ευχαριστώ έτσι κι αλλιώς.
ρε μαγκες
ιδου η απορια μου
στο desktop pc μου (pentium 4) εχω μια οθονη crt 17 ιντσων (μια samsung δεν θυμαμαι μοντελο)
τωρα που χουν πεσει οι τιμες θελω να παρω μια tft
αλλα βλεπω οτι αναλογα με τις ιντσες παει και η αναλυση
τι θα μου προτεινατε 17αρα ,19αρα ,20αρα και τι μαρκα (samsung,lg,philips…)
και υποψην οτι μπορει με το νεο χρονο να παρω νεο πυργο
θενκς
Με 17άρες και 19άρες (κάδρο 4:3) θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς. Οι wide screen έχουν επικράτησει. Από εκεί και πέρα, σχετικά με τις αναλύσεις, οι 20άρες και 22άρες wide έχουν ανάλυση 1680x1050, ενώ όσο οι ίντσες ανεβαίνουν (24άρες, 26άρες και 27άρες), πάς σε ανάλυση 1920x1200. Προσωπικά είχα 20άρα Samsung (ΤΝ panel) και ήμουν ικανοποιημένος. Στη συνέχεια πήγα σε 24άρα LG (TN panel, επίσης ικανοποιημένος) γιατί ήθελα την Full HD ανάλυση.
Γνώμη μου θα ήταν να κοιτάξεις κάτι σε 22άρα Samsung. Πολύ καλές οθόνες. Το panel είναι βέβαια ΤΝ, αλλα τα καλά panel θέλουν και πολύ χρήμα.
PS. μη σκεφτείς καν να πάς σε 19άρα wide, Είναι πραγματικά πολύ μικρή.
Sgnl τσέκαρε την Samsung T200.
Την πήρα πριν 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος, και είναι και σχετικά φθηνή για 22άρα
T220 εννοείς προφανώς. Και ναι, είναι πολύ καλό μοντέλο !!
ξερει κανενας κανα hotfix για να λειτουργησουν ηχεια 5.1 οταν ακουω μουσικη στα βιστα???
Χελπ!
Δεν είναι θέμα hotfix. Δεν είναι πρόβλημα δηλαδή.
Η μουσική που ακούς είναι σε stereo, δεν έχει ηχογραφηθεί για 5.1 ηχεία.
Υπάρχουν μερικοί τρόποι ώστε όλα τα ηχεία να παίζουν όταν ακούς mp3/wav κτλ αλλά δεν το έχω ψάξει μιας και δεν έχω surround.
Yep, thanks για την διόρθωση!
Στα XP εχω προβλημα με τη φορτωση εικονικου δισκου,ειτε με daemon ειτε με alcohol.Ενω εγκαθισταται το προγραμμα που εχω φορτωσει ο υπολογιστης κολλαει εντελως(δεν ανταποκρινεται καθολου,μονο reset μπορω να κανω).
Εχει κανεις το ιδιο προβλημα?
To ειχα παθει και εγω.Εβγαλα το Alcohol εκανα clean registry με το TuneUp περασα μια αλλη εκδοση
και ολα οκ.
A πιανει το clean registry?Δεν το χα δοκιμασει.
Το λυνω το προβλημα με extract μεχρι στιγμης,απλα παιρνει περισσοτερο χρονο…