Pc problems\αποριες

Γιατι δε χρησιμοποιεις το MagicISO ή το PowerISO.
Ειναι αρκετα αξιοπιστα και δε δημιουργουν κανενα προβλημα

Ναι εβαλα το MagicISO μολις και ολα πηγαν ΟΚ.
Απλα μου ειχε φανει πολυ περιεργο το να παγωνει το pc,ποτε δεν ειχα συναντησει αυτο το προβλημα ουτε σε vista ουτε παλιοτερα σε XP.

¶λλη μια ηλίθια απορία από τον manos87

Όταν ανοίγω το πισί μου βγαίνει αυτό

Και μετά αυτό

Πως τα βγάζω?

Σου λέει οτι δεν μπορεί να βρει τα προγράμματα που έχουν δηλωθεί να αρχίζουν με την εκκίνηση των windows επειδή μάλλον τα έχεις σβήσει.

Μπορείς να σβήσεις τις καταχωρήσεις με κάποιο απο τα χιλιάδες εργαλεία. Μπορείς να δοκιμάσεις το Startup Manager το οποίο είναι και freeware.

Απλά με προσοχή μόνο για να μη διαγράψεις κάτι χρήσιμο. Άμα έχεις άλλη απορία πες :slight_smile:

Η λύση αυτή είναι για ΧΡ αλλά φαντάζομαι θα δουλεύει και σε Vista

Start–>Run–>Εκεί γράψε “msconfig”–>Καρτέλα Startup και απο 'κει uncheck Manager.exe

Restart και είσαι κομπλέ.

Θενξ για τη βοήθεια. Το πρόβλημα λύθηκε με τη λύση του RIPnoob. Να’στε καλά παίδες :smiley:

παιδια…μπορει να με βοηθήσει κάποιος???
έχω εκνευριστεί αφάνταστα…

εδώ και κανά δίμηνο τοποθετώ μερικά(ένα 20-30 %) DVD στον υπολογιστή και θέλω είτε να τα ριπαρω στον υπολογιστή είτε να να τα αντιγράψω(με όλους τους τρόπους και προγράμματα) και δεν με αφήνει…μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα μετα απο λιγη ωρα…

[SIZE=“3”]error:( κυκλικος ελεγχος πλεονασμου)[/SIZE]

και δεν μπορώ να κάνω τίποτα…
αν μπορούσε κάποιος να μου δώσει κανένα στοιχείο θα με έκανε πολύ χαρούμενο
παράκληση:σε απλά ελληνικά?δεν είμαι και τόσο τρομερός στους υπολογιστές?.#-o

Σε απλά ελληνικά: το dvd σου έχει πρόβλημα (όχι η συσκευή αλλά το δισκάκι). Δοκίμασε να καθαρίσεις την (κάτω) επιφάνεια του dvd και ξαναδοκίμασε.

Δοκίμασε όμως να βάλει ενα cd/dvd το οποίο λειτουργεί σίγουρα για να δεις άμα το διαβάζει για να σιγουρετείς οτι δεν έχει πρόβλημα η συσκευή ανάγνωσης σου.

Αυτο έχει συμβει σε πολλούς, είναι η φάση που βάζεις ένα δισκο να τον κάνεις copy ξεκινάει κανονικά και η ώρα αναμονής πολαπλάσιάζεται,πολαπλασιάζεται έκει που είχες 5 λεπτα απομένουν, πάει 10,20,60,200 κτλ…και στο τέλος σου πετάει αυτο το μήνυμα.

Αυτο μου έχει συμβεί σε μένα, όταν το player μου έφτανει στα τελευταία του. Γιατι μη ξεχνάς τα laser έχουν ζωη που την καθορίζει, οι ώρες λειτουργείας.

Αυτο έχω να σου πώ μονάχα. :frowning:

δηλαδη ειμαι για καινουριο player??? :frowning:

οκ…ευχαριστω παντως για την αμεση απαντηση…να εισαι καλα…

μου το κανει σε παρα πολλα DVD(οχι σε ολα παντως)…ακομη και σε καινουρια…:!:

Άμα στο κάνει και σε καινούρια τότε πρέπει να πάρεις καινούρια συσκευή.
Το καλό είναι οτι πλέον έχουν πέσει πάρα πολύ οι τιμές.

ok…καταλαβα…να ειστε καλα ολοι…thanx…

Πρόβλημα με το msn. Ενώ μου μπαίνει κανονικά και χωρίς πρόβλημα, όταν πάω να γράψω σε κάποιον, οποιοδήποτε, δε στέλνει το μύνημα. Ότι και να κάνω όμως ε, σε οποιοδήποτε χρήστη, είτε μία λέξη είτε χίλιες. και δε φταίει το account γιατί το δοκίμασα σε άλλο και πάλι τα ίδια. έχει κανείς ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει και τι μπορώ να κάνω?

Ποιά έκδοση έχεις?

κάτι τρέχει με το wireless internetάκι μου :frowning:
το λαπιτόπ ξαφνικά ενώ δείχνει ότι είναι συνδεδεμένο δε μπαίνει στο ιντερνετ
έκλεισα και ξανάνοιξα ρούτερ, έκανα 500 restart, μπλα μπλα, ούτε στου γείτονα δεν συνδέεται :-s
help… please? :cry:

έκλεισες τον διακόπτη?

ναι… :-s
τώρα συνδέθηκε -φτου φτου μη το ματιάσω- αλλά είναι πραγματικά με τις κα*λες του τις τελευταίες μέρες… τις πταίει;

Κολλαει στο obtaining IP address μηπως?Αν ναι,τοτε ισως να φταινει οι ρυθμισεις δικτυου.
Ειναι κοντα το λαπτοπ στο ρουτερ?

είναι απόσταση 5-6 μέτρα και ένας τοίχος στο ενδιάμεσο :stuck_out_tongue:
απλά, αφού ένα χρόνο δούλευε έτσι μια χαρά, τι μπορεί να έπαθε στα καλά καθούμενα; :-k
(αυτή τη στιγμή έχει κέφια και έχει μπει, αλλά όλο εμφανίζει “σφάλμα ορίου χρόνου” και πάει αργά - πφ.)