κανω install το νεο pro
και οταν παω να το τρεξω μου βγαζει ενα μηνυμα
a required security module cannot be activated.this program cannot be executed
ξερει κανεις τι σκατα γινεται???
κανω install το νεο pro
και οταν παω να το τρεξω μου βγαζει ενα μηνυμα
a required security module cannot be activated.this program cannot be executed
ξερει κανεις τι σκατα γινεται???
Δοκιμασε δεξι κλικ-run as administrator μπας και ειναι καμια μαλακια των Windows.
Ας μπει στο control panel του ρουτερ μηπως εχει αλλαξει καμια ρυθμιση
στα xp έκανε ένα ξαδερφάκι μου update μετά από καιρό κατά λάθος κ τώρα έχω μήνυμα “windows counterfeit”
ξέρει κανείς πως λύνεται το θεματάκι?
δεν ξερω αλλα να βαλει linux να ξεμπερδευει με αυτες τις μαλακιες
επίσης μπορείτε να ψάξετε για το wga…
θενκς τολκις
σαλούδος
“According to Microsoft, ‘No information is collected during the [Genuine Advantage Program] validation process that can be used to identify or contact a user.’ That’s little comfort to the software counterfeiters who were just handed jail sentences ranging from 1.5-6.5 years by the Futian People’s Court in China, especially since Microsoft contends that much of the estimated $2B in bogus software was detected by its Windows Genuine Advantage program. ‘Software piracy negatively impacts local economic growth,’ explained Microsoft VP Fengming Liu in a celebratory New Year’s Eve press release. But then again, so does transferring $16B of assets and $9B in annual profit to an Irish tax haven, doesn’t it?”
Spyware η κανας ιος παιζει να ναι.Ειχα κ γω αναλογο προβλημα.Κανε ενα καθαρισμο καλου κακου:wink:
παιδιά ξέρει κανένας κανά εύκολο προγραμματάκι ώστε να μπορώ να βγάζω τα φωνητικά από τα τραγούδια???
Now playing: Blind Guardian - Wait for an Answer
via FoxyTunes
ΓΑΜΩ.Στο ασχετο το pc σταματησε να βρισκει τον σκληρο δισκο.
Τι στον πουτσο ρε.
Συχνά υπάρχει ως επιλογή “karaoke” στην κάρτα ήχου. Δες αν υπάρχει κάτι τέτοιο στο εικονίδιο κάτω δεξιά.
είμαι σε notebook την τύχη μου,οπότε η κάρτα ήχου απλή…
Now playing: Blind Guardian - 02 I’m alive
via FoxyTunes
Νομιζω το εχουν και μερικα προγραμματα αναπαραγωγης αυτο που λεει ο Tsint αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Svista δεν ηθελες φιλος ?
XP ειναι ρε.Και δεν φταινε τα Windows,τον σκληρο δισκο που τα περιεχει δεν μπορει να βρει…
Στο ασχετο,χτες τον εκλεισα και αργοτερα που τον ξανανοιξα σταματησε να αναγνωριζει τον σκληρο δισκο.Εβαλα το καλωδιο και στις αλλες θυρες της μητρικης,παλι τιποτα.Αρα ειτε φταιει το καλωδιο της συνδεσης ή της τροφοδοσιας,ειτε γαμιεται η Seagate και ολο της το σοϊ.
Eιτε καποιος σκληρος δισκος καηκε:p
Nαι,αυτο δεν ηθελα να το αναφερω καν ως πιθανοτητα γιατι δεν θελω να ισχυει :Ρ
τσέκαρε και την τροφοδοσία (αν έχει)
Kανε scan για σκληρους μεσα απο το Bios.Το ειχα παθει αρκετες φορες στο σταθερο
Αντιγραφη μουσικης απο κασετα σε cd μεσω η/υ γινεται? Ειναι γνωστο οτι η κασετα εχει πεθανει καιρο τωρα οποτε κατι πρεπει να κανω για να διασωσω το περιεχομενο που εχω σε κασετες.:p:-k:-s