θελω και γω να ρωτησω…παιζει να τα παιξει το πισινι απο την μπιχλα? και αν ναι…πως το καθαριζουμε μεσα χωρις να το αποφτοσουμε?:-s
Νομίζω ότι καλύτερο ήχο θα έχεις αν τα κατεβάσεις σε Mp3 με καλή ποιότητα(192 kbps και πάνω) και μετά μετατροπή σε Wav και εγγραφή σε Cd.
Παίζει νομίζω άσε που μπορεί να σου καεί και καμιά κάρτα και να μην είναι εντός εγγυήσεως γιατί θα θεωρηθεί δικιά σου αμέλεια. Μπορεί να καθαριστεί με σπρέυ πεπιεσμένου αέρα ή με πιστολάκι ή με ειδικό μηχάνημα φυσήματος(μπορείς να αυτοσχεδιάσεις με πιστολάκι μαλλιών χωρίς το θερμό αέρα) μόνο που θα πρέπει να το κάνεις εκτός σπιτιού γιατί δε θα βλέπεις ούτε το δρόμο μεχρι την πόρτα του δωματίου από τη σκόνη άσε που θα πέσει σκούπα και φαράσι.
Η ηλεκτρικη σκουπα δεν κανει δλδ???8O
Τώρα είναι τέτοια η απάντηση σου που δε μπορώ να κρατηθώ: It’s Better To Blow Things Than Suck.
Αν ειναι μεγαλη οχι, γιατι μπορει να σου ρουφηξει καμια καρτα ηχου.
Πρεπει να εχεις ενα κασετοφωνο που να εχει εξοδο την οποια θα την συνδεσεις με την εισοδο της καρτας ηχου του υπολογιστη. Μετα με ενα προγραμμα θα κανεις rec την κασετα και θα ξεχωρισεις και τα κομματια (το cool edit πρεπει να ειναι καταλληλο και ευκολο στη χρηση νομιζω) και μετα τα γραφεις σε σιντακι:wink:
Ιδια διαδικασια ειναι και για το βινυλιο:wink:
Kαλη ιδεα αλλα που να βρω ολα αυτα που εχω σε κασετες…
Οκ μ’αρεσει! Πιστολακι για τα μαλλια τοτες! Ευχαριστω!
@sofi-k: πω αυτο θα ηταν τραγελαφικο αν γινοταν!
Αν είναι πολλά τότε την έκατσες και στις 2 περιπτώσεις(μπορείς να κάνεις και αυτό που είπε ο Necromayhem). Aπλά σκέψου ότι η εγγραφή της κασσέτας στο Pc γίνεται σε πραγματικό χρόνο, μια κασσέτα με διάρκεια 50 λεπτά θα γραφτεί στο Pc σε 50 λεπτά οπότε χέσε μέσα. Άσε την κοπτοραπτική που θα πρέπει να κάνεις για να ξεχωρίσεις τα Tracks μεταξύ τους, μπορείς και να τα γράφεις ένα ένα στο Pc σε διαφορετικά Wav το καθένα αλλά θα πρέπει να είσαι από πάνω από το κασσετόφωνο για να το σταματάς κάθε φορά που τελειώνει κάποιο τραγούδι. Πιστεύω ότι καλύτερα θα είναι να κάνεις αυτό που πρότεινα σε κάναδυό κομμάτια κατεβασμένα για να δεις την ποιότητα που θα έχει και μετά αν σε ικανοποιεί μπορείς να συνεχίσεις αλλιώς μπορείς να κάνεις αυτό που λέει ο Necro.
Eξοδο…τι εξοδο/βυσμα να εχει? Το μονο που εχει το ραδιο μου ειναι η υποδοχη για τα ακουστικα και τπτ αλλο.:?Το θεμα ειναι να βρω πατεντα να περασω οτι εχω στις κασετες στο pc,μετα απο εκει βρισκω τη λυση με το adobe audition.
Mε το ραδιο που εχεις προφανως δεν γινεται να κανεις τη διαδικασια…Οπως ειπα χρειαζεται κασετοφωνο που να εχει εξοδο:wink:
Tετοιου τυπου κασετοφωνα ειναι τα κλασσικα τα παλια που ειχαν οι γονεις μας σαν αυτο εδω:
και απο πισω εχουν βυσματακι για εξοδο.
απο την εξοδο των ακουστικων του ραδιοκασσετοφωνου παει καρφι (audio jack) στην εισοδο (line in - καρφι) της καρτας ηχου…
κανε 2 -3 δοκιμαστικες εγγραφες για να βρεις την καταλληλη σταθμη στο volume του κασσετοφωνου (για να μην ψαλιδιζει) και απο κει και περα δωστου να καταλαβει…ορεξη και χρονο να εχεις για εγγραφη απο κασσετα σε mp3.
sony tc we305
Βασικα εχω ενα τετοιο κασετοφωνο,σχετικα καινουριο,προσφατα αγορασμενο ειναι.Πιστευω να βρω ακρη.
Αυτο δεν θα πρεπει να υπαρχει καποιο καλωδιο που να συνδεει το ραδιοκασετοφωνο πχ απο την εξοδο των ακουστικων με την εισοδο της καρτας ηχου?Και αν ναι τι καλωδιο πρεπει να αγορασω.
Kατι σαν αυτο ας πουμε?
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.750725
ΥΓ Η ειναι τοσο ευκολο και εγω ειμαι χαζος και δεν καταλαβαινω η οντως ειναι μπερδεουα.:lol::p#-o#-o
Οχι ρε παιδες.
Απο τη στιγμη που δεν θα χρησιμοποιησει ενισχυτη,το κασετοφωνο θα χρησιμοποιησει σαν προενισχυση τον υπολογιστη.Ετσι θα πρεπει να χρησιμοποιησει την εξοδο RCA με το κοκκινο και μαυρο ή κοκκινο και ασπρο καβλιντζεκι.
Δηλαδη θα πρεπει να παρει ενα καλωδιο RCA > mini jack για να το συνδεσει στην καρτα ηχου
απο την προηγουμενη περιγραφη σου νομισα πως το κασσετοφωνο ειναι παλιο χωρις ισοσταθμισμενη εξοδο οπως αυτο της φωτο.
Εν τελει, αυτο που εχεις σιγουρα εχει line out σε RCA συνδεσμους (κοκκινο μαυρο). απο εκει, χρησιμοποιεις αυτο που ειπε και ο τολκι, ενα καλωδιο RCA σε Jack. τελος.
Kαι μετα πως κανω την αντιγραφη/μεταφορα?:-s
Eφοσον εχεις συνδεσει τον ΗΥ με το κασετοφωνο ανοιγεις το software που θα κανεις την εγγραφη, πατας rec και βαζεις και το κασετοφωνο να παιζει:wink:
Μπορεί κανείς να μου πει (με πιεμ) κανένα σάητ να κατεβάσω το adobe acrobat 9 professional, γιατί βρίσκω μόνο trials?
Επίσης λίγο γρήγορα, αν γίνεται…thnx
Eχεις πιεμ!Ελπιζω να μουν γρηγορος!